- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
Köszönöm, már megtettem a szükséges intézkedéseket, sajnos tavaly augusztusban itt kiírtam hogy eladó pár Vita játék, ezért figyelmeztetést kaptam, és a szabályzatban az áll, hogy minimum 1 évnek kell eltelnie az utolsó szabályszegés óta, hogy megkapjam a "rangot". Így majd augusztusban ez meg fog történni (remélem). Köszi hogy szóltál, hogy foglalkozol az üggyel, ez kedves tőled
-
fausto
addikt
-
fausto
addikt
A szemetek közben linket cseréltek...
http://blog.eu.playstation.com/2015/07/29/playstation-store-summer-sale-starts-today/ -
Petreszku
senior tag
Szia!
Én sem ismerek minden játékot, sőt szerintem sokan mások sem. Ajánlani meg nem egyszerű az ízlések különbsége miatt.
Szerintem használd a you toub-ot, én legalább is ezt szoktam csinálni. Néhány videó, ha van demo és el tudod dönteni érdekel vagy sem.
Tanácsként írom, nem kekeckedésből.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Sziasztok!
"Lehet jelentkezni Topikgazdának"
Akik járnak PS3/PS4 topicban azok számára lehet ismerős vagyok.
Ha szeretne valaki jelentkezni, ne fogja vissza magát.
(Ha kell segítség nyugodtan keressen meg.)(Halkan megjegyezném , ha a közösségnek nincsen ellene kifogása, első hozzászólást nagyon szívesen aktualizálnám!)
Köszönöm a figyelmet!
Üdv:A'rpi
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
"...ha a közösségnek nincsen ellene kifogása..."
Lehet,hogy ez mindegy.A "közösséget" meg sem kérdezik erről.Vki jelentkezik és az lesz.
Nagyon bízom benne,hogy itt tényleg hozzàértő lesz.
Köszi a segítséget!Màr vita-ra is létezik ugye a hand grip.Annàl hogyan van megoldva a r2/l2 gombok?
Eddig csak felmerült bennem egyszer-kétszer,hogy venni kellene.Ha vmilyen fizikai gombbal lenne megoldva akkor biztos,hogy vennék most egyet. -
zoltannagy
aktív tag
Kinéztem magamnak egy új Ps Vita packot aminek a neve Adventure pack ( 49.990 ) Ft 16 GB-os memóriakártyával, ez megéri ennyiért szerintetek? 5 letölthető játékkal benne az Uncharteddel. Illetve azt kérdezném, hogy az Uncharted és a Killzonen kívül melyik jó a játék még Vitára? Vagy multi?
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz zoltannagy #7113 üzenetére
Ha figyelembe vesszük a jelenlegi bolti árakat és a 16 GB-os kártya kvázi elérhetetlenségét (legalábbis normális áron) valamint, ha olyan vagy mint én, aki nem szeret ilyesmiből használtat venni, akkor azt mondom megéri. Ha tényleg új és rendes garancia van hozzá.
-
VooĐoo
tag
válasz zoltannagy #7115 üzenetére
Ennyiért megéri újonnan, de a 16 GB-os kártya külön jár mellé pluszba? Mert a Mega pack csomagokat 8-as kártyával szokták adni.
PSN: Neon--Skyline
-
fausto
addikt
Nekem van handgrip-pem, de azon nincs plusz gomb. Egyszerűen annyit tud, hogy jobb, biztosabb lesz a gép fogása, olyan formája lesz, mint a klasszikus PS irányítóknak. Amúgy van sokféle, láttam olyat, amiben beépített aksi van, így kitolja az üzemidőt, de láttam már olyat is, amin van R2/L2 gomb. Ennél a típusnál annyi volt, hogy a gombok nyomására hozzáért a hátsó tapipadhoz, leginkább PS1 játékoknál lehetett használni, azoknál van lehetőség beállítani, hogy a hátsó tapipad sarkaihoz melyik gombot rendelje hozzá.
Más: augusztusi Plus címek
Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)
Limbo (PS4)
God of War Ascension (PS3)
Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita)
Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita)
CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita)[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
50eFt. egy vita-ért??? :-)))) Olvastad a ps4 topikban a véleményem.
Fausto: Gondoltam. :-/
Nekem is van hand grip-em,de az nagyon nem jò ehhez,még a legelső fat psp-mhez vettem.
"...a gombok nyomására hozzáért a hátsó tapipadhoz..."Ilyen jò lenne.Bàr ez sem tökéletes megoldàs.
Köszi a listàt! Ideje lesz kipròbàlnom a limbo-t.
-
sgfoolgs
újonc
Sziasztok , a hand grippel kapcsolatban , lehet valahol kapni itt az országban ? Sok helyen néztem de egyszerűen nem találok, külföldről nem nagyon szeretnék rendelni bár ha nem marad más akkor lehet hogy az lesz
-
LeventeV
senior tag
Egyetértek. Vita esetében nem mindíg éri meg a használt. Aki olcsón adja, az nem feltétlenül vigyázott rá, tele van kisebb nagyobb ütésekkel, karcolásokkal, és az, hogy memóriakártyát, valamint játékokat is kap, elég jó vétellé teszi a konzolt, feltéve ha hosszú távra tervez, és egy éven belül nem fogja ladni.
-
Rigormortiis
veterán
Végig ment a ff10. Még mindig ugyanolyan élmény volt vele játszani, mint tizeniksz éve.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
james001
veterán
Ezt a Sound Shapes-t próbálta már valaki? Most lehet beújítok augusztusban egy plus-t,és láttam ez a játék is ingyenes lesz.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
csab2
veterán
Én ugyanezt vettem karácsony környékén 55 ezerért 8GB-os kártyával. Én sem veszek soha használt kütyüt.
Szóval szerintem megéri.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
Elims
veterán
válasz sgfoolgs #7121 üzenetére
Vegyél az ebay-ről.Nem gáz.
Crue: Én több mint fél éve vettem karcmentes (mindenhol!),dobozos,kártyákkal,16gb memóriával 30-31e-ért.
Utána egy-két hónappal ugyanilyet láttam 25e-ért.
Minden idő kérdése,szánjon rá az ember egy-két hetet.Ha véletlenül olvassa ezt az írást akitől vettem,kérem erősítsen meg. ;-) Bár lehet,hogy lepattant a sony részről.
-
badogdoboz
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Vitát, vannak rajta játékok. Be akarok lépni a PSN-re demókat tölteni a saját acc-ommal. Megmaradnak a mostani játékok?
-
A`rpi
addikt
válasz badogdoboz #7136 üzenetére
Nem.
"Fontos megjegyezni, hogy egy memóriakártyán csak egy felhasználói profil lehet, tehát ha másik accountal szeretnék bejelentkezni, akkor le kell formázni a kártyát, illetve másik kártyát kell behelyeznünk."
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz badogdoboz #7136 üzenetére
Szia!
Nem
Egy kártya, egy acc. -
rwin5
őstag
ma először összekötöttem a gyári USB-vel a vitát meg a számítógépet, fel is ismeri aztán azt írja, hogy nincs semmi elem a Vitának a meghajtójában, aztán a vita is kiírja hogy could not connect to the pc
minden klappol pedig, de már ott tartok idegileg, hogy a vitát megtaposom a monitort meg keresztbe átütöm[ Szerkesztve ]
-
VooĐoo
tag
Content manager-t kell telepíteni először PC-re, utána tudod csatlakoztatni, akár wifi-n keresztül is.
PSN: Neon--Skyline
-
ktsbence
csendes tag
Sziasztok! Van értelme 8gb-os SD kártyát venni vagy körülbelül mennyi fér rá?
It's still alive.
-
Tegla80
addikt
válasz ktsbence #7146 üzenetére
Sztem vegyel egy 8gb os kartyat es azzal mar vigan elleszel.
Nekem csak digit jatekom van es csak 4gb os kartyaim(3db) es elvagyok igy is.
Igaz az emlitett borderlands-al nem jatszottam,de akkor nem is tudnek,mert nem ferne fel. Massal ilyet En meg nem tapasztaltam ,pedig van jatekom boven...
Szoval sztem eleg az a 8gb mindenre....max torlod es ujra lekepod ha kell megint.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest