- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xzeebyt
tag
Sziasztok,
Napok óta nem tudok bejelentkezni PSN-re. Utána néztem a PS oldalán azt írja minden oké. Valaki tapasztalt hasonlót? Pár hete volt hasonló, de kb 5 perc után működött.
Üdv Gábor
Kriptot is elfogadok!
-
Adam_Shepard
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz xzeebyt #77103 üzenetére
"Sziasztok,
Napok óta nem tudok bejelentkezni PSN-re. Utána néztem a PS oldalán azt írja minden oké. Valaki tapasztalt hasonlót? Pár hete volt hasonló, de kb 5 perc után működött.
Üdv Gábor "
PS4-hez készült a leírás annó, de PS3 esetében is igaz, kövesd végig a leírást.
-
eeXaa
addikt
androidos appban miért nem látszanak a játékaim a profilban? aszongya nincs semmilyen játékom... pedig a trophy-kat mutatja....
-
félisten
Ha rádugom a netre a ps3-at, minden update előtt rákérdez, hogy szeretném-e?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
A`rpi
addikt
"androidos appban miért nem látszanak a játékaim a profilban? aszongya nincs semmilyen játékom... pedig a trophy-kat mutatja...."
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
-
félisten
Letöltöttem a OFW 4.82-őt és a rendszer 4.81-et ír.
WTF?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz D1Rect #77122 üzenetére
Még futottam vagy 2 kört a dologgal, semmi eredmény.
Fogtam, újraformatáltam a pendriveot, majd újra létrehoztam a könyvtárakat.
A 4.81 patch-et és a 4.82 update-et bemásoltam az összes létező helyre a pendriveon.Siker.
Fogalmam sincs, hogy mi lehetett a baja, de "have you tried to turn it off and on again" megoldotta.
MOD: Lehet, hogy soha nem is látta amit feltettem a pendrivera, hanem a gépen volt rajta a 4.81 FW és azt rakta fel?
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Nem tudtok valami videót linkelni, ahol egy játék (nyilván jó volna olyat találnom, ami nekem is megvan) lemezről betöltési ideje real time látható? Nincs gondom a lemezek olvasásával, de hallani az olvasón, hogy pörgethetné gyorsabban is (tehát olyan, hogy felpörög, majd lelassul, de az olvasás megy tovább). Lehet, hogy ez normális, csak szeretném tudni, hogy álljak-e neki inkább tisztítani az olvasófejet (mondjuk az óvatos tisztítás úgysem árt).
Alex
-
viking19
tag
Sziasztok,
Ezt tudjátok ajánlani: [link] ?
Csak néha-néha játékra kellene. Ha elkap a gépszíj akkor vennék PS4-et.
Köszi
Equality is about giving everyone equal chance not about giving everyone an equal result.
-
-
seniman
veterán
válasz Tegla80 #77129 üzenetére
" 50+ ezertol mar talalhato ps4 ami azert mar mas dimenzio"
Ott a pont.Ráadásul az agyon istenített slimek mostanában kezdenek a sárgaledes korszakukba érni tömegesen.Ajánlható,de hogy 45-öt semmilyen PS3-ért nem adnék az tuti.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
DVlad
őstag
És a játékok ára is más dimenzióban mozog ps4-re.
-
Tegla80
addikt
A day one jatek mindenre draga......viszont a hasznalt piac nagyon elenk mert rengeteg felhasznalo van.Igy ha veszel valamit majd kijatszod es visszaforgatod piacra akkor par ezerbol jatszottal mert viszik tovabb toled.....ez igaz uj megjelenesnel es regi jateknal is. Amugy 2-3e-tol mar vannak jatekok....pl a KZSF s ami Sony ex,de kismillio cim van meg. Digitben is akcioznak rendesen,szval keves penzbol is lehet jatszani ezt tutira kimerem jelenteni....
Nameg mivel kell a plus,h menjen a multi,igy jonnek az ingyen gammak is es azokbol is kaptunk mar nagy cimeket.
Ez a jovo(sokunknak mar a monoton hetkoznap es lassan a mult mert jon a ps5) szval sztem mar nem nagyon kell ps3al tokolni.(max ps4 mellett ha annyira gamer az ember es bepotolna mindent innen is....)Sony® & PlayStation®
-
viking19
tag
válasz Tegla80 #77132 üzenetére
Pontosan ezt szeretnem. Minden konzol game kimaradt, es a god of war szeriat tolnsm vegig. Ezert kellene eloszor egy 3 majd egy 4...
Ha valaki tud egy best buy ps3-at, keressen!!!
Equality is about giving everyone equal chance not about giving everyone an equal result.
-
DVlad
őstag
Értem. Tehát általánosságban sem igaz, amit írtam. Szinte olcsóbb ps4-re játékot venni, mint a példa is mutatja. Rendben.
-
ismerosarcok
csendes tag
Sziasztok.
Ps3 super slim CECH-4004C Gèpem van.
4.83-as rendszerrel. Kérdésem az lenne hogy 4.82-t hogy tudnék rá varázsolni ?
Böngèszgettem,de nem lettem okosabb.I Love Ryzen
-
seniman
veterán
-
kreten67
senior tag
válasz viking19 #77136 üzenetére
Pedig még simán elérhető a használt piacon 60 alatti áron a Ps4.
Ezidáig vettem :
1. Fat 500gb-os joy nélkül hibásként 10 000.FT (HDMI problémával 4000ft-ból javítva)
2. Fat 500gb-os joy nélkül 2gb játékkal az eladó szerint hibátlan 25000ft-ért -- valóban hibátlan volt
3. Fat 500gb.os 1db joy 3db játékkal 42 000Ft ez is müxik
4. Pro 1T 1joy 1 játék dobozában 10 hónap garival 5.05 OFW 80 000Ft.
De ha valaki boltból akar olcsót akkor : [link][ Szerkesztve ]
-
kreten67
senior tag
A Fat hibás és a működő 25 ezres gépeket a lomis piacon vettem.
A Fat gépeknél bekapcsolt állapotban a HDMI kábelt nem ajánlatos ki -be huzigálni ,mert érzékeny a HDMI vezérlő chip [link] és elszáll.
Amikor ez a hibás akkor a gép bekapcsolás után megy a végtelenségig és kék marad a led a fedlapon.
A kép fekete ,de szerencsés estben hallható,hogy hangot azt ad a gép.[ Szerkesztve ]
-
félisten
3-4 éves gyereknek való multi-player címeket keresek. Igaziból már nagyobbak, csak eddig teljesen el voltak zárva az ilyesmitől.
A LBP2 már be van zsákolva, de ilyesmi tematikájú dolgokra vadászom.
Mondjuk a platformereket én is csípem."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
pulyka jocó
senior tag
válasz viking19 #77134 üzenetére
Ebben az esetben ha csak pár játékkal játszanál, szerintem a jövőre nézve sokkal jobban megérné egy PS4 vásárlása (használtan akár), és egy angol fiókra vásárolni PS now előfizetést, ha gyors neted van. A legtöbb PS3 játék fent van rajta, még pár PS4 játék is. Angol feltöltőkártyát kell venned ehhez, amit feltöltész az accountodra, megveszed a now előfizetést, és gond nélkül játszhatsz
-
viking19
tag
Sziaztok,
PS+ super slim 12 gb-t találtam használtan. Mit ellenőrizzek tesztelésnél?
-Egy BlueRay film lejátszása.
-Játék elindítás.
-Joy gombjai karjai.
-HDMI csaatlakozóü óvatos mozgatása.Egyéb ötlet? Mennyire szabad hangosnak lennie az olvasónak és a gépnek?
Jól gondolom, hogy beépítőkerettel bármilyen 2,5" HDD belemegy. Van egy 500-as WD black-em.
-
Carlos Padre
veterán
válasz viking19 #77149 üzenetére
Kb ennyi. A lemezt azonnal kell olvasnia, ha szüttyög az már nem jó. A hangos venti sem feltétlen gond, lehet csak ki kell takarítani, de azt azért jelzi, hogy nem törődtek vele. A gumitalpak alatt vannak a csavarok, könnyen megnézhető volt e már bontva a gép.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest