Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Használt PS3 (SuperSlim) vásárlásnál mire kell figyelni? Itt is lehet tiltva a konzol az online shop-ban?
Alex
-
vargalex
félisten
Na, úgy tűnik, már nem szabadultok tőlem. Megrendeltem egy PS3 SuperSlim-et (CECH-4004C), igaz tartozékok nélkül, de annyiért nem tudtam otthagyni. Garit vállal rá az eladó...
Így rögtön vannak kérdéseim is:- jól látom, hogy a tápkábel az anno a kazettás magnóknál szokásossal egyezik?
- ha veszek egy DualShock 3 kontorllert, és nem adnak hozzá töltőkábelt, akkor az normál USB-mini USB?
- felesleges 2,5" HDD van otthon. Ha beszerelem, akkor ezt követem és kész?
- a legtöbb leírásban b/g wifi-t írnak, viszont van, ahol a/b/g/n-t. Gondolom az első a valóság.Alex
-
vargalex
félisten
Mivel PS2-ről jövök (illetve inkább a gyerekek), ahol ugye nincs store, stb, így újabb kérdéseim merültek fel (illetve van, amit csak azért kérdezek, hogy jól értem-e):
1. Vannak csak lemezen megjelenő játékok?
2. A store-ban megvásárolt játékokat (pl. weben) letölti a gép a HDD-re és játszhatnak vele bármikor?
3. A lemezes játékok esetén csak a mentések mennek a HDD-re?
4. A gyerekek nagyon szeretik (még kicsik) a Buzz! Junior játékokat. Látom, itt is vannak. A PS3-on is használható a PS2-n használt USB-s Buzz! controller?
5. Jól értem, hogy egy ilyen átalakítóval a DS2 kontroller is használható (persze vezetékes, nem lesz gyro...)Alex
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Tegnap megvettem egy PS3 SuperSlim-et (12 GB-os verzió, de 150 GB-os HDD-vel), 2 kontrollerrel, 1 lemezes játékkal. Minden működik rendesen, PC-n már korábban regisztráltam PSN-re (Magyar lokációval), így azzal a regisztrációval bejelentkeztem, próbáltunk demo alkalmazást, illetve egy Fifa-t is lemezről.
Korábban írtam, hogy a gyerekek szeretik a Buzz! Junior játékokat. Magyar lokációval a Store-ban csak 1 érhető el közülük, de csináltam egy új regisztrációt USA lokációval, úgy 3 különböző érhető el, ráadásul ugye valamennyivel olcsóbb is.
A kérdésem az, hogy 1 gépen lehet 2 PSN fiókot felvenni, illetve párhuzamosan használni? Vagy használjam csak az USA fiókot?Illetve rákerestem, mert ezek a játékok PS2-n megvannak, a negyedik ilyen pedig GB lokáció esetén érhető el. Lehet, hogy 3 fiók kellene? (Mert ott valamennyivel drágább.) És a legszebb a dologban, hogy itt is csak 3 érhető el, azaz mind a 4 sem US, sem GB, sem HU lokáció esetén nem...
Másik kérdésem: még nem aktiváltam a konzolt. Gondolom csak az egyik fiók alá lehet aktiválni. Ez mire jó? Hiszen ugye így is tudok letölteni a konzolon, stb. Arra, hogy PC-n tegyem a letöltési sorba, vagy online játsszak?
[ Szerkesztve ]
Alex
-
A`rpi
addikt
válasz vargalex #76959 üzenetére
"Sziasztok!
Tegnap megvettem egy PS3 SuperSlim-et (12 GB-os verzió, de 150 GB-os HDD-vel), 2 kontrollerrel, 1 lemezes játékkal. Minden működik rendesen, PC-n már korábban regisztráltam PSN-re (Magyar lokációval), így azzal a regisztrációval bejelentkeztem, próbáltunk demo alkalmazást, illetve egy Fifa-t is lemezről.
Korábban írtam, hogy a gyerekek szeretik a Buzz! Junior játékokat. Magyar lokációval a Store-ban csak 1 érhető el közülük, de csináltam egy új regisztrációt USA lokációval, úgy 3 különböző érhető el, ráadásul ugye valamennyivel olcsóbb is.
A kérdésem az, hogy 1 gépen lehet 2 PSN fiókot felvenni, illetve párhuzamosan használni? Vagy használjam csak az USA fiókot?Illetve rákerestem, mert ezek a játékok PS2-n megvannak, a negyedik ilyen pedig GB lokáció esetén érhető el. Lehet, hogy 3 fiók kellene? (Mert ott valamennyivel drágább.) És a legszebb a dologban, hogy itt is csak 3 érhető el, azaz mind a 4 sem US, sem GB, sem HU lokáció esetén nem...
Másik kérdésem: még nem aktiváltam a konzolt. Gondolom csak az egyik fiók alá lehet aktiválni. Ez mire jó? Hiszen ugye így is tudok letölteni a konzolon, stb. Arra, hogy PC-n tegyem a letöltési sorba, vagy online játsszak?"
Annyi és olyan lokalizációjú fiókot hozol létre amennyit jólesik, mindent tudod aktiválni is, aktiválás után érhetőek el a letöltési listában található teljes játékok, demók, és DLC-k (lásd) legfelül PS3 témaösszefoglaló.
Ha UK, vagy US PSN fiókot hozol létre abban az esetben a feltöltőkártyát alternatív módon kell beszerezned, előfordulhat hogy UK fiók működik magyar bankkártyáról is, de ez nem garantált.
-
vargalex
félisten
Paypal-ról fog menni mindegyik? Vagy azt is figyeli a rendszer, hogy 1 paypal fiók 1 PSN fiókhoz lehet rendelve?
De akkor jó értem, hogy ugyan azt a gépet aktiválhatom mindegyik fióknál? Illetve a gépen bármelyik fiókkal megvásárolt (és letöltött) játékkal lehet játszani?
Kiegészítő tartalmat nem biztos, hogy fogok vásárolni, inkább teljes játékokat. Persze, ez később változhat.[ Szerkesztve ]
Alex
-
A`rpi
addikt
válasz vargalex #76961 üzenetére
"Paypal-ról fog menni mindegyik? Vagy azt is figyeli a rendszer, hogy 1 paypal fiók 1 PSN fiókhoz lehet rendelve?
De akkor jó értem, hogy ugyan azt a gépet aktiválhatom mindegyik fióknál? Illetve a gépen bármelyik fiókkal megvásárolt (és letöltött) játékkal lehet játszani?
Kiegészítő tartalmat nem biztos, hogy fogok vásárolni, inkább teljes játékokat. Persze, ez később változhat."PayPal fiókodnak is van régiója, így ha magyarországit regisztráltál, azzal az US fiókra nem tudsz fizetni.
USA PSN fiók = USA bankkártya, USA PayPal, vagy Dollár feltöltőkártya.
HUN PSN fiók = HUN bankkártya, HUN PayPal, vagy Forint feltöltőkártya.
UK PSN fiók = UK bankkártya, UK PayPal, vagy Font feltöltőkártya.
Stb...
Minden fiókot egyidejűleg be tudsz aktiválni, HU, UK, US, és a megvásárolt tartalmak elérhetőek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Köszi, a feltöltőkártyát meg is oldottam.
Még egy kérdés: állítólag a PS3-nak gigabit LAN-ja van. Mégis a sebesség teszt szerint (mondjuk csak beállításkor néztem), ha jól emlékszem nagyjából 25 Mbps-t írt letöltésre. A szerver oldal ilyen lassú? A játékok letöltése sem szélvész...Alex
-
A`rpi
addikt
válasz vargalex #76965 üzenetére
"Köszi, a feltöltőkártyát meg is oldottam.
Még egy kérdés: állítólag a PS3-nak gigabit LAN-ja van. Mégis a sebesség teszt szerint (mondjuk csak beállításkor néztem), ha jól emlékszem nagyjából 25 Mbps-t írt letöltésre. A szerver oldal ilyen lassú? A játékok letöltése sem szélvész..."A letöltés sajnos nagyon lassú, és még PS4nél is vannak ezzel gondok, ez SONY sajátosság, együtt lehet vele élni, de azért kellemetlen.
Türelem, mást nem tudok javasolni.
-
vargalex
félisten
válasz vargalex #76967 üzenetére
Na, ha már így megbeszéltük a letöltési sebességet, akkor azt kérdezném, hogy miért írják néhol, hogy érdemes SSD-t tenni bele? Jó, az elérési idők miatt esetleg, de egyébként biztos nem a HDD a szűk keresztmetszet (még az 5400 rpm-es sem). Nálam legalábbis egy már letöltött játék telepítése nagyjából 7,5 MB/s-el zajlik (1,3 GB kb. 3 perc). Gondolom a titkosítás viszi el a CPU-t.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Tegla80
addikt
válasz vargalex #76968 üzenetére
Hasznald par hetig-honapig hdd-vel a gepet,majd ha megteheted akkor rakj bele ssd-t. 120gb mar olcso penz es hasznalhato nagysag meg digit tartalom eseten is......Utana sztem erteni fogod,h miert is jo. Persze nem valtja meg a vilagot,de erezhetoen javit a gepen mar menu hasznalat kozben is,mig toltesi/eleresi idok is javulnak....porgosebb lesz picit.
Sony® & PlayStation®
-
vargalex
félisten
válasz Tegla80 #76970 üzenetére
Persze, értem én lényegében. A betöltés (így nyilván a menüben a játék háttérképe, zenéje) gyorsabb lesz az elérési idő miatt, mivel itt valószínűleg sok kis file-ról beszélünk.
A telepítés 7,5 MB/s-es sebessége (ahogy a letöltési sebesség is gigabites csatoló ellenére) erősen meglepett. Utóbbin szinte biztos, hogy semmit, előbbin talán egy kicsit gyorsít az SSD.Alex
-
gettos
csendes tag
Üdv valaki ere nem tud nekem valami megoldást mondani mit lehet ilyenkor csinálni?
https://www.youtube.com/watch?v=ol-tJaZOmNw -
törölt tag
Lenyomtam másodjára a God of Wart, most PS4-es kontrollerrel. A Quicktime eventek valami teljesíthetetlenül kevés időt adnak még easy fokozaton is, nem rémlik hogy ilyen kicentizett lett volna. Ha a kört kellett nyomkodni gyakorlatilag hüvelykujjal meg se tudtam csinálni csak ha leraktam a kontrollert és ezerrel csapkodtam a gombot mint valami hülyegyerek. Másnál is ilyen?
-
törölt tag
válasz MasterMark #76977 üzenetére
Jó de az újat értelemszerűen nem játszhattam PS3-on, az alcímeseknek pedig kvázi az alcímük a számozás.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ps3-ra rá lehet csatlakoztatni jbl go2-t?
Többször is próbálkoztam de 8001002B error-t ír ki folyamatosan. -
seniman
veterán
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Lehet valahogy a DS3-at PC-vel használni?Press "F" to pay respects.
-
pulyka jocó
senior tag
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Kicsit "morgós" a PS3 SuperSlim ventije (igazából csak csendben zavar engem egy kicsit, a család többi tagját nem). Tegnap szétszedtem, újra pasztáztam és kicsit WD40-en befújtam a ventit. Nem igazán változott. Ventit honnan érdemes hozzá rendelni? Aliexpress/ebay? Vagy van itthoni beszerzés is?
Alex
-
vargalex
félisten
Még egy kérdés: nem módosított rendszer esetén van lehetőség valahogyan lekérdezni a CPU/GPU hőmérsékletét, terheltségét?
Alex
-
törölt tag
Rekedtre ordítottam a torkom a tévével, de végül csak megcsináltam a God of War 2 Titan Challenge-eit Már csak az Uber chestek kellenek a platinához
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Tudnátok írni pár megoldást, hogy egy szimpla monitorral (amin ezek vannak: vga, dvi, dp, usb port) hogyan oldanátok meg a hangot is ps3-hoz (kábelekkel, átalakítókkal, hangszórókkal)? Többféle verzió is lehet.
Előre is köszi a segítséget!
-
Droughert
tag
válasz Ice&Lime #76991 üzenetére
Veszel egy rca-jack átalakítót és Composit VA kábelről leveszed az audió jelet. Nemrég újra vettem egy PS3-at, én így oldottam meg, mert van amikor monitoron játszom és ilyenkor fülessel használom.
pl. ez is jó lehet:[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz MasterMark #76992 üzenetére
Egyik sincs, azért írtam szimpla monitort és a portokat.
(#76993) Droughert: te tudtad, hogy hdcp-s a monitorod vagy mázlid volt?
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz MasterMark #76997 üzenetére
Például amit linkeltél oda még átalakító sem kell, csak megy bele a line in L és R-be és kész ugye?
Amin meg lincs line in L és R, azoknál a sima jack-esbe és szól is? -
A`rpi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gitáros topic
- Autós topik
- Foxpost
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- PlayStation 4 Kontroller
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Garanciás ROG Ally (Z1 Extreme)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest