-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
papsZa
tag
válasz karakpecze21 #22906 üzenetére
Ugy erted, hogy szedjem ki a hdd-t es inditsam el hdd nelkul?
Csinalnek hard resetet, ha lenne mentesem, de nem tudok eljutni a menuig, hogy mentsek...HP 8710p
-
anulu
félisten
válasz greenisland1 #22948 üzenetére
ha oldalra állítod, kicsit(?) instabilabb lesz ugyan, de közel sem melegszik annyia és nem is fog pattogni (jó eséllyel)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
napi lol:
Kinect PS3-on video, nem kacsa a dolog!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
MAXIMIZE
tag
Meg tudja mondani valaki, hogy a Race Driver Grid multija üzemel még, és ha igen akkor mennyien használják, érdemes megvenni vagy inkább ne erőltessem már? (csak a multi miatt érdekel a játék)
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
A ps3-on gta4-re lehet ilyen autó packot felrakni? Vagy csak pc-re mennek ezek a dolgok?
-
anulu
félisten
válasz pumatom #22955 üzenetére
csak hivatalos DLC-ben megjelent dolgokat lehet (maradjunk a hivatalos útnál). amennyiben ott nincs ilyen, akkor nem
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz olbaidhun #22959 üzenetére
egyertelmu. de egy szoval sem irtam, hogy 100%-ban mindennel mukodik, akarmi, csak, mint erdekesseg es elmeleti lehetoseg
-
Misike4
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék PS3 tulajdonossá válni de előtte mindent meg akarok tudni róla.
Először szeretném megtudni hogy mennyi a PS3 Slim 160g várható élettartama (azt azért megemlíteném, hogy a PS1-em is működik úgy vigyáznék a PS3-ra is) ?
Másodszor hogy mi ez, hogy 3.60DFW meg 3.56FW ?
Utoljára az a kérdésem , hogy én úgy hallottam a PS3 Slim legnagyobb ellensége a por ez ellen hogy lehet nagyjából megvédeni a PS-t ?Minden választ előre is köszönök!
-
anulu
félisten
válasz Misike4 #22963 üzenetére
firmware-hez:
OFW - Official (hivatalos), Sony altal osszerakott firmware, ezzel csak eredeti jatekok futtathatoak, valamint nem mennek a homebrew (otthon osszerakott) alkalmazasok sem. viszont megy a PlayStation Network es nem kockaztatsz banolast sem. jelenleg 3.60-as verzio van kint
CFW - Custom (egyeni) firmware. ebbol 3.55 a jelenlegi plafon (sot, az egyetlen verzio). van tobbfajta, slim gepeken mindegyik megy. ezzel es a hozza kapcsolodo programokkal boszorkanyuldozes megy ebben a topicban, szoval ha erdekel valami, akkor privatot irj. ha eljutok odaig, akkor valaszolni is szoktam
amugy a slim-em (500-as HDD-vel jelenleg, de rajottem, h pici... :S) allitva hasznalom, igy nem fagy, nincs semmi baja
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Nekem egy mikroszálas kendővel van letakarva a gép, ami nem lóg rá a szellőzőkre, az egyik legjobb megoldás a takarítás mellett. Olcsón veszel 4-500 Ft/3 db bármelyik komolyabb multiban, a tisztítószereknél.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
karakpecze21
senior tag
Legjobb megoldás a por ellen, ha időnként kifujatja az ember belőle a port.
Én egy kis kompresszorral szoktam takarítani a számítógépem és a konzolom is.Lehet kapni a boltban sürített levegőt , na azt ne vegyél.
Elég drága és csak külső tisztításra ajánlom+ a legtöbből fröcsög a hajtó gáz. -
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #22967 üzenetére
Ne is mond múltkor kifújtam a gépem az egyik ram slot tönkre is ment.
[ Szerkesztve ]
-
dudikpal
senior tag
válasz Gebriel #22965 üzenetére
"Nincs itt boszorkányüldözés."
Lóf*szt nincs! Már bocsánat. De nemcsak itt, nem egyedi ez.
Csak a nagyantiwarezhuszárok arról az egyetlen kis apróságról feledkeznek el, hogy ők sem jobbak a deákné vásznánál...
Egyszerűbben, mert sokan nem fogják érteni: ha 1 könyvet kölcsönadsz-veszel, az már warez. Kalózkodás. Lopás. Bűnöző vagy.
Arról már nem is beszélek h ezeknek a derék(?) emböröknek a pc-én nem találhatunk kalóz szoftvereket...Ugye?!
Aztán meg jön a sok birka, hogy "tááááámogassuk a fejlesztőket azzal h megvesszük a szoftvert". És ŐK ezt komolyan hiszik, hogy a fejlesztőket támogatják ezzel, nem a kiadókat
Anulu meg nem azt próbálja magyarázni h amit csinál az törvényes, hanem azt h Istenadta joga a megvásárolt konzoljával(ajkármijével) azt csinálni, amit akar! Mert elvileg az övé. De köszönhetően a sok agymosottnak, így lesz a véleményéért kiálló emberből kirekesztett.
Hosszú ez a sztori, sok hülyével tűzdelve...[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #22971 üzenetére
Bolti levegő spray volt. Utána nem indult el a gép.
-
eszgé100
őstag
hali!
azt szeretném kérdezni, hogy a ps3-at rá lehet kötni olyan monitorra amin nincs hdmi kimenet? olvastam az 1 hsz-t de sajnos nem igazán értettem, hogy mi az a HDCP képes DVI.
nekünk egy fullHD LG Flatron w2453tq-pf típusú monitorunk van, de nem tudjuk, hogy ennek olyan-e a DVI bemenete. légyszi segítsetek ki egy kis infóval"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
bwoay
nagyúr
válasz dudikpal #22969 üzenetére
te a regisztráció során elfogadtad, hogy a fórum nem engedélyezi a warezt, ennek ellenére feladtál vagy 3 PS2 softmodos hirdetést. amikor meg ide írtál, látnod kellett, hogy a topic címe külön felhívja a figyelmet a warezmentességre. nem hiszem, hogy ha valaki józan ésszel átgondolja, mi lehet ennek az oka, akkor nem jön rá. mégis mindig ugyanannál az ökör okfejtegetésnél lyukadunk ki. rossz ajtón kopogtatsz, fejezd be.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
v!ct0y
veterán
válasz TazLeacher #22974 üzenetére
Akkor én még jól jártam. Mindig tanul az ember
-
anulu
félisten
szombaton kapok kolcsonbe egy Kinect-et. fejlemenyekrol majd beszamolok, mar ha lesz mirol
-
Herczi
senior tag
Szétszedtem a pst, újra pasztáztam, kitakarítottam. Rohadt sok csavar meg lemez van benne, xboxnál volt az alaplap, ráb@szták a drivot, meg a hűtőt azt szia. Itt meg minden külön leburkolva, érdekes
-
anulu
félisten
tovabbra is keresek olyan embert, akinek van PS3-hoz pakolhato NAND olvaso / iroja
-
anulu
félisten
válasz Herczi #22983 üzenetére
kolcsonbe kene csak es PS3-hoz. ahogy nezem ezek BOX-hoz vannak
-
r3dsnake
nagyúr
miért lett kitörölve a hozzászólásom?
---
"amit tiltunk fórumunkban:
a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálni"ez alól a "bocsi a reklám miatt" kezdetű postok sem kivételek.
tomgaboré meg értelmét vesztette a te HSZ-ed nélkül, így az is ment.
és nem itt fogjuk megvitatni, arra is van topic[ Módosította: bwoay ]
-
Gebriel
veterán
Na ma megjött a Dragon Age 2.
Csak időm nem volt még kipróbálni, mert a párom a párom rákattant a játékra. -
karakpecze21
senior tag
-
Gebriel
veterán
Nálam nem megy a Crysis 2 demo.
Egyedi eset vagy másoknál is ez a helyzet? -
heihachi
addikt
válasz Gebriel #22994 üzenetére
Mintha azt olvastam volna, hogy lelőtték nem sokkal a PS3 demó megjelenése után a szervereket, mert gondok voltak vele, nem lehetett bejelentkezni, akadt, laggolt. Szóval összességében kb 2-3 nap volt kipróbálni a PS3 mp demót. Talán Sonja linkelte a hírt.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Rá lehet kötni a PS3-at a monitor DisplayPortjára valamilyen kábel/átalakító segítségével?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest