- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz szasanyi #10950 üzenetére
Nem mondtál hülyeséget és alapjában én igy igy cselekednék.Viszont a fat jobban tetszik és a család hozzájárul ehhez(azt mondta anyu hogy 15 ropit belefizet az eddigi 40 ropim mellé de karácsonyra még lesz pár ezres szóval 55-60 ezer lesz.És nem több.Ebből kell nekem plusz egy joyt(használt sixaxis lesz hogyha 80as és semmi hogyha 40es mivel akkor sporolok egy kék ds3ra )és egy kontrollert vennem.Szóval egy kis pakkot akarok összeállitani.Namost látható hogy ha ezeket megveszem akkor azért elég komplett gép lesz.És jó az új slim de egymagában a gép nekem nem sokat ér.Kell egy távos a blu-ray nézéshez és egy joy a haverok miatt.(bár elsődleges játékgépnek a ps2met hagynám meg még egy ideig.Fél éve vettem és van még pár játék ami érdekel.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #10951 üzenetére
Vonulnék én de a nyugdíjkorhatár 5000 év és hát az még kicsit távol van tőlem
-
nokia párti
őstag
Én is pont ugyanígy voltam.
60k-m volt oszt kész.
Ezek közt vacitáltam:
Volt használt 120 gigás slim 55ért. (akkoriban mikor én vettem a ps3-mat kb 1 hónapja)
Meg 80gigás fat 60ért.
Na én az utóbbi mellett döntöttem, de csak azért, mert erre még volt Dec.27-ig gari.
A slim meg állítólag 2 hetes volt, de nuku gari.
Na ettől féltem a legjobban, mivan ha van valami baja aszt jól megszívtam volna vele?
Mondjuk mindig, ha veszek ilyen "gépezetet", akkor valahol kipróbálom.
De szerintem jól jártam vele.
De ami tény az tény: A slim is nagyon jó gép.[ Szerkesztve ]
-
Bikerman
aktív tag
megcsináltam amit mondtatok, hogy m2ts fájl, de amikor belépek a dvd-be először azt írja, hogy unsupported data, utána meg, hogy corrupted data.. namostakkómivan?
ragazzi della curva...
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Új PS3 használóként nagyon sok örömömet lelem a gépben, mégis egy kérdésem felmerült:
-adott a FIFA09, melynek multi módjával játszom , de a játék közben nagyon sokszor akadozik a játék menete , sokszor már teljesen a játék rovására megy a dolog. A gép kábelen van csatlakoztatva, egy Linksys WRT320N-n leosztva. Az előfizetésem 120Mbit/s, tehát ezzel nem lehet gond, de kérlek segítsetek, hogy mit kell beállítanom a "zökkenőmentes" multizás elérése érdekében.Nálam van a gond ,vagy esetleg az "ellenfelemnél"?
...,vagy esetlegesen ez így ok ??
Még soha nem multiztam eddig,ismeretlen világ számomra.Előre is köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
Bikerman
aktív tag
válasz BaliJack #10959 üzenetére
tsmuxer-el a .mkv fájlt áttettem .m2ts formátumba. utána a videót adat dvd-ként ráírtam egy duplarétegű dvd-re. betettem a dvd-t, elkezdte olvasni, és beléptem magába a dvd-be (mivel adat dvd), hogy rajta van-e a fájl (film). rajta is volt, de nem a film címét írta ki fájlnévnek, hanem azt, hogy unsupported data. rányomtam, hogy játsza le, utána azt az üzit kaptam, hogy corrupted data. pedig elvileg a ps3 lejátszik m2ts formátumot.
ragazzi della curva...
-
BaliJack
aktív tag
válasz Bikerman #10960 üzenetére
Értem.
És a codec-et megváltoztattad? Mert ha azt nem, csak a konténerformátumot, akkor nem igazán léptél előre a dologban .
Amit írtam, lehet, hogy nem volt bőbeszédű: tehát a handbrake nevű programban a codec-et is át kellene állítani. Alapból, ha jól emlékszem, akkor h264-es, amit elvileg lehátszhat a PS3. Ha mégsem, akkor lehet valami könnyebbel, mondjuk mpeg2.Egy kis pontosítás: semelyik lejátszó program sem magát a formátumot játsza le, hanem a codec-kel csomagolt videófájlt .
-
Frenky87
aktív tag
válasz Bikerman #10962 üzenetére
VC-1 kodolast tudja a PS3.
Probaltad mar atrakni a gepre is, es onnan megnyitni?
Habar ha corrupted data, akkor mindegy.Javaslom [ha megoldhato persze] a PS3 Media Server-t
Transcode kiveteleknel berakod az m2ts-t, es atmasolod a gepre [par perc csak].
Igy nem kell DVD-re irogatni.
mas: elvileg LBP-n alig van par palya 85% alatt, PSN id-n megis 35% koruli eredmenyt kapok. Miert?
RE5-ben 3. epizodnal jarok, jopar dolgot elohoztam mar, megis 0%-on van. Mennyi ido alatt frissiti?
[gep mindig online]
///
-
qwerty23
csendes tag
válasz Frenky87 #10963 üzenetére
A PSN-es százalékod nem befolyásolja az LBP-s prize bubble-os eredményed. Majd ha az összes prize bubble meglesz (értsd: 100% minden pályán), akkor kapsz egy (asszem) ezüst trófeát, ami majd beleszámít a PSN-es százalékodba.
RE már több százalékon kellene, hogy álljon, próbáld meg manuálisan szinkronizálni a trófeáidat. XMB-ben megkeresed a Trophy-kat, és mielőtt belépnél, nyomj egy háromszöget, majd válaszd ki az egyetlen lehetőséget.
-
dhcodoki
senior tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy belépek a klubbotokba.
Slim 250Gigás változattal szemezek. Elsősorban játékra/bluray-re, másodsorban PC-re csatlakozva HD-s anyagok lejátszására használnám. Beleolvasgattam a fórumba, s nem találtam hozzászólást, mely lebeszélne erről a típusról. Ha valami elkerülte a figyelmem, és annak ellenére, hogy most jött ki, mégis tudtok problémákról (melegszik, fejproblémás stb..) PLS jelezzétek.
S egy kérdés. Régen volt PS2-m, pár játékkal. Igazából a GT3 miatt vettem meg, s nem bántam sose, hogy egy játék miatt bevállaltam, mert iszonyatos élményt adott. Most sincs másképp, szinten a nemsokára megjelenő GT miatt vásárlok. Viszont barátnőm tomb raider rajongó, s az uccsó 3-at végig tolta 1-2 hónap alatt 2szer a PC-n. (mondtam is neki, hogy bolond)
Kérdésem, hogy PS3-ra van hasonló kalandjáték (azt tudom, hogy tomb raider van konzolra is)??? Lényeg, hogy nem szereti, az agyonlövöldözős dolgokat, inkább ilyen kalandszerű, gondolkodós jönne be leginkább. Bocs, hogy ilyen lúzer kérdésem van, de nem vagyok képbe játékok terén.
(ja és még egy: a grant turismo 5 prologue teljes értékű játék, vagy csak pár pályával rendelkezik, és a március környékén megjelenő GT5 az igazi játék??) -
nokia párti
őstag
válasz dhcodoki #10965 üzenetére
Szia!
Szerintem az ég világon nincs semmi gond a slimmel.
Nyugodtan vegyél azt!
Sokan azért mondják, hogy túlmelegszik, mert kisebb gép, mint a régi körvér ps3.
Pedig nem.
Jó hűtése van ugyanúgy a slimnek is. Mondom kb 5órát játszottam vele éés nem melegedett be.
Valamikor el fog romlani az olvasófej is, de kérdés mikor?
Meg kérdés az is meik bírja tovább a fat-é vagy a slim-é?
Ezt sorry, de nem tudom megmondani.
Mert csak párszor játszottam slimen.
De nekem a kövér 80gigás van.
A papírja szerint lassan 1 éves és még nem volt szervízben.A GT5-nek még csak, hivatalosan Japánba való megjelenéséről van dátum.
2010 Márc. igen.
De az Európai sajnos még nem ismert.
A GT prologue a teljes GT5-nek egy kis előzetese(demója) több tartalommal, mármint a demónál.
De érdemes megvenni jó játék nagyon.
Én most tartok az A "eventsén", de vannak itt már olyan versenyek amik bizony megizzasztják az embert.[ Szerkesztve ]
-
Krisz_82
tag
Sziasztok !
Arra lennék kíváncsi van-e Ps3-hoz olyan letölthető tartalom ami kompatibilissá teszi a ps3-at mkv (tömörített HD ) videó formátum lejátszására?! A segítséget előre is kösz.Gran Turismo 5 Forever !!!
-
blazsey2
senior tag
válasz dhcodoki #10965 üzenetére
Egész nyugodtan megveheted,a barátnődnek meg vedd meg az Uncharted Drake-t van belőle két rész is még a géphez sem fogsz odaférni mert ő fog játszani vele,nagyon jó kalandjátékok.A GT5 Prologue tényleg elé rövid de ha Gt-t szereted akkor ez kötelező vétel.
PSN ID:blazseydr
-
Edgeri
senior tag
Kicsit OFF: barátnőm szülinapjára egy PSP-t akartunk venni, kapóra is jött az Auchan-os akció, 29e-rért adták a 2000-es modellt. Délután 5 óra után 4 Auchan-t jártunk végig (soroksári, csepeli, Savoya, budaörsi), és sehol sem volt egy darab sem, mert állítólag elfogyott . Az egyik Auchanban azt mondta az eladó, hogy reggel óra 60db-ot vittek el. Olyan érzésem van, hogy a vaterán nemsokára megjelennek a jóárasított PSP-2000-k
Bocs, csak azért írtam fel, hogy aki esetleg gondolkozott még ezen az akción, az jobb, ha el sem indul...
és hogy ne legyen nagyon off, a polcokon a LOTR Conquest, Killzone, Motorstorm 2 Pacific Rift asszem 6-7e pénzért volt kirakva...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
dhcodoki
senior tag
köszönöm a választ.. remélem karácsony előtt összejön a vásárlás
-
BaliJack
aktív tag
válasz Bikerman #10962 üzenetére
Az egyik oldal szerint nem támogatja, ezért is (bár nem tudtam, csak sejtettem) írtam, hogy meg kellene változtatni a codec-et. Az oldalon a Supported PS3 Video Formats (támogatott PS3-as videóformátumok) táblázatban vannak a codec-ek, és a hozzájuk tartozó konténerformátumok. Ezek közül kellene egy szimpatikusat kinézni, és olyanra átkonvertálni .
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
A PS3 Slim csak PS3 mediasever nevű program segítségével támogatja a DIVX/XVID filmek feliratkezelését?
Vagy rárakok egy pendrive-ot vagy kölső winchester és lejátsza a filmmel együtt a magyar feliratot ékezettel?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ggf8600gts #10973 üzenetére
Emlékeim szerint a PS3 Media Server tud feliratkezelést is, bár én eddig vagy belekódoltam az .mkv-ba (jobban mondva az abból, konténerformátum-váltással készült mpg-be), vagy épp szinkronos HD-filmet néztem. De úgy emlékszem, hogy igen, működik a feliratkezelés vele.
A pendrive-os/küslő vinyós vagy esetleg DVD-re kiírt/belső vinyóra felmásolt "feliratot a film mellé csapok és hajrá" megoldás viszont sajnos nem működik, önmagától nem kezel külön feliratfájlt a PS3.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Piotrus
tag
válasz DM-Fan #10974 üzenetére
Szia DM-Fan!
Új PS3 használóként nagyon sok örömömet lelem a gépben, mégis egy kérdésem felmerült,amiben te biztosan tudsz nekem magyarázatot adni:
-adott a FIFA09, melynek multi módjával játszom , de a játék közben nagyon sokszor akadozik a játék menete , sokszor már teljesen a játék rovására megy a dolog. A gép kábelen van csatlakoztatva, egy Linksys WRT320N-n leosztva. Az előfizetésem 120Mbit/s, tehát ezzel nem lehet gond, de kérlek segítsetek, hogy mit kell beállítanom a "zökkenőmentes" multizás elérése érdekében.
Nálam van a gond ,vagy esetleg az "ellenfelemnél"?
...,vagy esetlegesen ez így ok ??
Még soha nem multiztam eddig,ismeretlen világ számomra.Előre is köszi!!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Piotrus #10975 üzenetére
Szia!
Olvastam már korábban is a HSZ-edet, azért is nem válaszoltam, mert érdemben nem nagyon tudok, nincs sok ötletem, de nem hinném, hogy nálad lenne a probléma. Nálam is elő szokott fordulni kb. óránként egyszer, hogy pl. COD4, COD5 multi közben 2-3 másodpercre "Connection Interrupted" (Kapcsolat megszakadt) üzenetet kapok és erre az időre megáll a játék, majd zavartalanul megy tovább, nem szakad meg, nem csatlakozik le, csak megakad. Szerintem ezt az egyik résztvevő netkapcsolata, vagy esetleg a dedikált szerver pillanatnyi kiesése okozhatja. Sok mindent nem hiszem, hogy tudnál kezdeni vele. Mondjuk nálam ez ritka és nem igazán befolyásolja a játék minőségét, mert tényleg csak 2-3 másodperces megállásról van szó és kb. tényleg csak óránként. Olyannal nem nagyon szoktam találkozni, hogy permanens lag lenne és emiatt játszhatatlan lenne a játék multiban. Mondjuk FIFA-val (és egyéb sportjátékokkal) nem játszok, nem az én világom, így erről nyilatkozni nem tudok, de amit én multiban tolok, az minden működik rendesen, illetve a leírt anomáliákkal.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
benecz
tag
Üdv!
Ma voltam Sopronban megrendeltem a 250 Gb-os Ps-at.Kemény 78 k ......szerdán/csütörtökön jön meg.Volt ott pár használt játék,elhoztam a Gran Tuorismo 5 Prologue-ot illetve a Motor Storm-ot darabját 2 e Ft-ért,karcmentesek a lemezek és megvan minden papírjuk meg doboza.Szóval szerintem a játékokat megérte.Remélem elégedett leszek a géppel,kíváncsian várom,hogy az xbox-al való kínylódás után milyen lesz a ps3.
Érdeklődnék hogy az általam vásárolt játékok milyenek?Valaki játszott már valamelyikkel?Gondolom a GT 5 P-t ismeritek.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz benecz #10979 üzenetére
GT5P szép kis ízelítő a majdan megjelenő végleges játékból. Szép grafikája van, jópár autó van benne, jól játszható, csak szerintem elég egysíkú egy idő után.
A Motorstorm-okkal nagyon sokat lehet marhulni, igazi pihent játék, grafikailag nem kell csúcsra számítani, de ott nem is az a lényeg. 2 eFt-ot mindenképpen megértek.
Get Moded!
-
benecz
tag
válasz DM-Fan #10980 üzenetére
Jah én is azt mondom,hogy ennyit megért.
Amúgy én nem is tudtam hogy ez a Prologue ez nem a végleges játék?Mondhatni egy nagy demó?Vagy hát nem tudom elképzelni még...majd egy pár nap múlva kiderül.
Amúgy arra gondolotam,hogy nézek én ilyen sorozatokat mint pl szökés,miami helyszinelők,hazudj ha tudsz....Szóval ezeket fel lehet rá tenni évadok alapján mappáa rendezve?Ezek avi formátumok.Remélem vinni fogja őket.
Amúgy a GTA 4 en gondolkozom,arról milyenek a benyomások?
A szívem vágya a COD MW 2 de az még nagyon drága még várok míg 5-6-7 körül már megvehető lesz.Nézegettem de 9 nél olcsóbbat még nem találtam. -
DM-Fan
nagyúr
válasz benecz #10981 üzenetére
A GT5Prologue (mint a neve is mutatja) csak egy előzetes.
A sorozatokat fel tudod másolni, simán lejátssza az avi-kat, viszont mappába tenni nem tudod, ezért a fájlok legyenek érthetően elnevezve és akkor eligazodsz köztük. Viszont feliratokat nem kezel, úgyhogy ha nem beszélsz angolul, akkor marad a szinkron, vagy PC-ről átjátszva segédprogrammal kezelhetsz feliratot.
A GTA-sorozattól nekem a hátamon áll a szőr, szóval arról nem tudok nyilatkozni, de speciel asszem az pont olyan cím, ami Xbox360-on jobb.
A COD MW2 még nincs ennyiért és jellemzően a COD játékok tartják az árukat sokáig, de egy-két hónap múlva már lesz megfizethetően használtban. Amúgy nagyon jól sikerült a MW2, érdemes beruházni rá, a multija is páratlan, szerintem multit tekintve a legjobb FPS PS3-ra, de még lehet, hogy Single Player módot tekintve is. A 9 eFt már abszolút korrekt ár érte (tekintve, hogy most jelent meg kvázi egy hete), de lesz az még ennyi se.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
nokia párti
őstag
válasz DM-Fan #10982 üzenetére
Szerintem meg speciel ps3-n jobb.
Én is azt hittem először amikor néztem a neten az összehasonlításokat, de így, hogy egymás mellé tettem két tévét és a két gépet, hát a ps3-nak picivel jobb/szebb volt a képe.
Mind2 tévé ugyanaz volt ugy, hogy ebbe nem lehet belekötni.
De szerintem most azért jobb egy picit a ps3, mert annyi frissítés jött ki mostanába...!
Bár nem tudom ez befolyásol e valamit?
Bocs, ha hülyeséget beszélek...
Na, de a lényleg egy picit tényleg szebb volt a GTA 4 a grafikája ps3-on, mint boxon, bár tényleg olyan kis különbségek vannak...
Olyan ez, mint a Subaru impreza vs mitsubishi lancer evo vita.[ Szerkesztve ]
-
Bikerman
aktív tag
na, srácok.
most elvileg csináltam egy olyat, hogy az mkv fájlt avchd-ba konvertáltam, és így jött létre egy m2ts fájl, ezt már lejátssza a ps3 szerintetek?
ragazzi della curva...
-
Bikerman
aktív tag
válasz megsemmisito #10985 üzenetére
mert egy duplarétegű dvd nem egy olcsó mulatság... csak azért. nem vagyok sóher, de azért mégis pénz...
ragazzi della curva...
-
jookomak
őstag
válasz Bikerman #10984 üzenetére
mkv2vob progi nem volt jó? vagy ki se próbáltad. én azt használom, amit azzal alakítottam, ment. vagy olyan egzotikus kodek volt a forrás filmen, amit nem visz a ps?
amúgy most hogy is van ezzel a media server mizériával? fel lehet másolni nagy fájlokat is a ps-re jó sebességgel - alias 100/1000 mbit (vagy valami ahoz hasonló)? progit használom, de a másolás új.másik: God of War Collection - (nyomdafestéket nem tűrő szavak) tetszik. ps2-m nem volt, így most pótlom ezt a játékot, és teljesen lenyűgöz. Grafika elég jó lett, nem sok helyen tűnik fel a hentelés közben, hogy néhány felület elég szögletes. meg még amit írtak a review-ban, hogy a videókat nem újították fel, azok kicsit gyengébbek. Zene kegyetlen jó, hangulatos, divatos szóval élve "epikus".
-
jookomak
őstag
válasz Bikerman #10989 üzenetére
Ahogy nézem egy gusztustalan, saját, mással nem kompatibilis microsoft kodek. (quicktime is szálka a szememben-csak hogy ne legyen mac vs. pc) ebben az esetben valószínűleg az egész filmet át kell kódolni, ami sok idő, hely, energia, meg fórumozás, hogy milyen progit hogy kell beállítani. van olyan jó film, hogy megérje?
-
Buldozer99
senior tag
Uncharted 2 eladó!
9k, 1x végigvitt.Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
dhcodoki
senior tag
Ahogy említettem PS3 vásárlás előtt állok, és szeretnék kicsit körbenézni játékok terén. Ha esetleg tudtok valami jó oldalt, ahol esetleg pontozzák is, légyszi linkeljétek be.
Tegnap olvastam egy régebbi hozzászólást, ott linkelt valaki egy oldalt, de rohadjak meg, nem találom.. a szemem meg már félig kifolyt.. megyek is aludni..
-
jookomak
őstag
válasz dhcodoki #10993 üzenetére
Értékelős oldalak: IGN, Gamespot, Metacritic, Gametrailers
De az is jó, ha megírod ide, hogy milyen játékokat szeretsz, valószínűleg tudunk mondani pár címet, ami tetszeni fog, utána meg lehet nézni róla videókat.
-
Versus82
aktív tag
sziasztok,
tud valaki segíteni hogy jussak god of war 3 demóhoz? megvettem collectiont, persze az enyémben nem volt kód...
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
dhcodoki
senior tag
Köszi Jookomak és Blazsey2
-
f27
senior tag
ha a COD4 ilyen jól tartja magát akkor nézzétek meg a Warhawk -ot! megjelenése óta (3-4év) 1forintot nem engedtek az árából! évekig senki nem adta el! de most is elég nehéz beszerezni! bár ha azt nézzük hogy online játékban az egyik legjobb játék nem is csoda
11000 hozzászólás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest