Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz macy #11374 üzenetére

    nyilván, de pl a tavalyi monzai pálya, az egy vicc ... amikor modelleznek, figyelembe kéne venni legalább azt, hogy egy rázókő, ami leraknak, 3x szélesebb-e mint egy nyamvadt kerék vagy éppen hogy ráfér egy kerék, és monzában enyhén szólva az összes rázókő nem felel meg a valóságnak, de az rft-s pályán szerencsére igen, de most nem azt mondom, hogy mm-re ugyanaz, az engem nem érdekel, de ha már ránézésre sem jó, akkor ott gond van. :)
    Persze lehet, hogy ez 10 évvel ezelőtt így nézett ki, de most az rft09-es a legmegfelelőbb. És ha valaki kérdezné, hogy tavaly miért nem volt gond a tavalyi monza, akkor az a válaszom, hogy amikor nyáron beléptem ebbe a közösségbe, fingom nem volt arról hogy egyáltalán ki csinál pályát és hogy mennyire van köze a valóságoshoz, de amikor rájöttem hogy lehetne jobb is, akkor azért maradtunk az eredetinél, mert már nyáron bejárattunk 1-2 pályát és azokat akartuk használni a bajnokságban is. De most már ha lehet jobb pályára lépni, akkor lépni kell. Valamikor muszáj átállni a jobb pályákra, és jobb előbb mint később. Úgyis szokás kérdése az egész, ha ezeket megszokjuk, akkor ezek is jók lesznek.

    egyébként úgy olvastam, hogy abu-dhabiban lézer szkennerrel feltérképezték az egész pályát és az összes csapatnak odaadták a fasza modellt. Nem tom más helyeken hogy megy ez, de úgy emlékszem, ott a pálya tulajék intézték ezt, szóval nem a csapatok dolga volt, persze fizetni lehet hogy kellett érte. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák