-
PROHARDVER!
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radvanszki
újonc
válasz Kicsirics77 #2712 üzenetére
Köszönöm az infót. Néztem az összefoglalót is. Mikor megvettem, már tudtam, hogy egyelőre PMR-en sávokon forgalmazok majd csak.
Programozás sajnos nem megy Chirp-el. Néztem a Chirp-es fórumokat is. Csak mobil app-on keresztül. Teljesen új fejlesztés. Boafengnek nincs hasonló készüléke sem, nem találtam még a piacon.
Nagoya 771 szuper hír. Nem mertem megrendelni, de majd most. 145 m talpat is nézek hozzá. Köszönöm az infót.
-
Radvanszki
újonc
válasz Hauptmann #2730 üzenetére
iCom tervei és promója szerint felsőkategóriás all mode mobil eszközt akartak.
“Base Station” performance and features in the palm of your hand.
Gondolom, a funkciókra gondoltak, és nem a teljesítményre. Azzal az akkumulátorral nehezem lehetne 25-30 wattot kihozni.
Minden esetre nagyon sokan szeretik, kedvelik. Elfér a kezedben is. Nekem bejön
-
Radvanszki
újonc
Békés, boldog karácsonyt!
-
Radvanszki
újonc
válasz Bucek01 #2759 üzenetére
Aki megvette, az még minden ódákat zengett róla. Sokan csinálnak frekvencia kiterjesztést. Azt hiszem, kér diódát kell kiforrasztani. Gyakorlatlan kezdőként kérdezem: Megéri?
Tudom, a gari lehet ugrik (ha be tudják bizonyítani, hogy e miatt ment gallyra a készülék), mégha szakszerviz csinálja is.
-
Radvanszki
újonc
válasz Kicsirics77 #2763 üzenetére
Kicsirics, teljesen igazad van. Nyílván, ha vennék, akkor vásárlás helyszínén kérném meg a szervizt, vagy az adott márka szakszervezet, hogy nyissa fel a sávot. A 12 ezer magyar forint valóban nem kevés, de ahhoz képest elhanyagolható, amit egy esetleges gányolás miatti kár okozhat. IC-705 nem egy olcsó dolog, és a többi rádió sem.
Bucek, rádió engedélyem nincs. Valóban CB és PMR sávhoz marha drága mulattság. CB rádiókat nézek elfogadható áron, kipróbálnám a DX-et. Ha lesz engedély, mert lesz, és az anyagiak is megengedik, akkor azért megnézem magamnak. Mármint a 705-öst, vagy az utódját.
IC-705 illetve más rádiók Yaesu 891-es módolását csak azért vettem fel, mert rengeteg video kering a neten, és nem értem, miért nem szervizbe viszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest