- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Sziasztok!
Édeasanyáméknál meghalt a CRT TV, megkerestek, hogy szerrezzek nekik egy tévét, mert beüzemelte egy 55cm-es csöppséget, de kiesik a szemük
SZóval várnék azzal kapcsolatban javaslatokat, hogy digitális (digi tv - scart csatlakozással) és néha dvb-t vétel mellett milyen típusokat tudtok javasolni. Az a helyzet, hogy itthon nekem van egy 42"-os b430-as Samsungom (nem egy nagy szám, de médiára nekem tökéletes, tv-t meg nem nézek annyit), anyósnak van egy 42 fullhd lg lcd-je, de az sem az igazi, ő szinte csak tv-t néz, neki tökéletes, habár szerintem nem az igazi erre a célra. Úgyhogy ezek után, ismerőseimnél és boltokban nézegelődve Panasonicot vennék szüleimnek. Jelenleg olyan 130k árat céloznám meg, 42"-osnál nem kell nagyobb, néztem x20e-t pl, de olyan ócskák a beviteli jelforrások sok helyen, hogy képtelenség eldönteni, hogy melyik jó és melyik szar. Nekem elsősorban a képminőség számít a fentebb leírt forásoknál, a kiegészítő szolgáltatások nem izgatnak (usb, hdmi rengeteg, sd bemenet). Az 5 éves garancia már nem jár, mert ahogy mostanság néztem, 2 évet adnak a Panasonicokra??
Tudtok segíteni, esetleg helyet mondani, ahol körbenézhetnék, illetve szívesen veszek boltokat, ahol olcsón hozzájuthatok egyhez?
Köszönet!
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
depmod
aktív tag
Szar az egész Tuskó projekt.
Kiderült, hogy a 139k-s tvaz p42U2-es (ez meg milyen????), az U20E Hama álvánnyal 169k. Na ennyit a lelkesedésemről...., akkor a nyuszi b***hatja!
-
depmod
aktív tag
Hát az valszínű, hogy benézhettem ezt-azt, de akkora kavarodás van ott, hogy ihaj! Megkérdezetm a kedves eladót, managert, fogalma sem volt arról, hogy melyik plazma, melyik lcd, melyik ár melyik tv-hez tartozik, ráadásul a kiírások sem stimmeltek. Jaj nekem.
..., akkor a nyuszi b***hatja!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- CPU léghűtés kibeszélő