Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz pisti0315 #7378 üzenetére
Légyszíves maradjunk a topic címében feltüntetett témánál (ez itt plazma topic). Mindemellett nem ez az üzletelés helye. Ha Blu-Ray lejátszót, LED TV-t, plazma TV-t, egyéb dolgokat kínálsz, azt légyszíves az apróhirdetések közt tedd! Ne menjen el a topic üzleti irányba, az egyezkedésnek nem ez a helye. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
jaktib
tag
válasz pisti0315 #8255 üzenetére
Köszönöm a segítséget működik!
Szerintem is jó tv, csak ne romoljon el nagyon hamar.
Valóban igaz amit sokan írnak, hogy elsőre nagyon nagy egy ekkora tv, de ma reggel mikor lementem a szobába, már természetesnek tűnt, hogy ott van, és ekkora. Tv adásnál furcsa azért még elgondolni, hogy a híradót ekkorában fogom ezután nézni, de szerintem még két nap és természetes lesz! Ennél nagyobb bajom soha ne legyen! -
pisti0315
tag
-
kaci70
csendes tag
-
nebancsa
senior tag
-
Zoli_2010
tag
válasz pisti0315 #16398 üzenetére
Helló,
nekem PS50C430-as van, már kb. másfél hónapja. Nagyon elégedett vagyok vele. A beépített médiaplayere minden filmet jól lejátszik, de azért sikerült már megfektetni párszor. (Igen tudom, hogy ez nem egy Dune Base1.3, majd olyat is veszek, ha lesz miből... addig is nagyon jó ez, mert HD-s anyagot másképp nem is tudnék nézni.)
Lehet valahogy e-mailben vagy a Samsung honlapján "problémákat" jelenteni? Esetleg várható még hozzá javított firmware?Letöltöttem mindenféle HD-s demókat, és bár a HD-s hangot (lossless Dolby TrueHD, DTS-HD MasterAudio -- legalábbis valamelyiket) lejátszaná, de ilyenkor a hang nagyon szaggat a TV-n és az erősítőn is. Még sima DTS-ben is előfordul, ha például bejön egy vízesés jelenet, vagy egy helikopter leszáll a dús aljnövényzet közé, akkor néha szaggat a hang, pedig a DTS-t csak ki kellene tennie az optikai kimenetre. Érdekes, hogy csak a hang hagy ki, a képen nem láttam szaggatást. (és persze pont a pörgős jeleneteknél... )
Néha, amikor elindítok valami filmecskét, kikapcsolódik a kép (tök sötét lesz), a hang szól tovább, el lehet indítani másik filmet, át lehet kapcsolni TV-re, csatornát váltani ide-oda, de a képet nem tudom visszahozni, csak a TV ki- és bekapcsolásával. Ez most a hétvégén 3-szor is előfordult. -- ez lehet komoly bug is, vagy csak egy egyedi hiba?
Olyat is láttam, hogy lejtszás közben bekockásodott, majd szétesett a kép, és visszaugrott 10-20 másodpercet, aztán ment tovább.
Bocs a sok kérdésért, de jó lenne valakivel beszélni, aki látott már hasonlókat... különben a fejlesztésben is vannak magyarok, vagy itthon csak összeszerelés van?
Előre is kösz a választ![ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz pisti0315 #16417 üzenetére
Az enyémen 330W-van a fogyasztásmérő viszont 200-270 között ugrál attól függ milyen világos a tartalom épp. Ha bekapcsolom az energiagazdálkodást akkor 150W körül ugrál, engem már zavar a csökkentett fényerő, így biztos nem használom. Ja ezt normal beállításnál, kiemelt beállításnál időnként átlépi a 300W-ot is, de ott nem természetesek a színek, nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz pisti0315 #16418 üzenetére
Bármely villamos készüléken kötelező feltüntetni a névleges teljesítményfelvételt. Ez az az érték, amekkora teljesítményt maximálisan fog felvenni a készülék a hálózatból és nem, az amennyit a saját működéséből és a használatból adódóan pillanatnyilag felvesz.
Az adat megadásának a kötelezősége az, hogy tudjuk a készüléket minden körülmények között ki fog szolgálni az őt ellátó hálózat. Vagyis nem fognak a vezetékek leégni.
Például egy hajszárítóra rá van írva, hogy 1800 W. De ha én éppenséggel hidegre kapcsolom, akkor már csak kb 200W-ot vesz fel.
És pont a plazma fogyasztása nagyon is függ a pillanatnyi képtartalomtól és bizony ugrál a 70-80 W és a 200-300 W között. Míg az LCD statikusan veszi fel a teljesítményt, ami inkább közelít a névlegeshez (de általában alatta van)
Több független teszt és mérés már kimutatta, hogy napi átlagban egyforma a fogyasztásuk, sőt néha a plazma tartósan jobb eredményeket produkál.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
válasz pisti0315 #17343 üzenetére
Szia!
Igen néha írogatok
Néztem pont hogy valóban a C6500 szinte teljesen ugyan úgy néz ki mint a múltévi B850. Remélem hogy a képminősége is minimum olyan lesz Az ugyan is nagyon tetszett.
Haver hozzájut egy 63C7000 modellhez. Na majd ha megkapja jól letesztelem azt is -
Gabor970
addikt
válasz pisti0315 #20208 üzenetére
az a baj, hogy pont itt egyik fórumtárs keresi most a szervízt ilyen 5 nap cseregaranciás készülékkel. Lehet, hogy én régimódi vagyok, de hogy 180-200e Ft 2+1 év garanciát nem cserélnék 150e Ft 5nap cseregaranciásra, az egészen bizonyos.... egy darab közepes javítás, és elveszett a haszon.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
BBéci
legenda
válasz pisti0315 #20245 üzenetére
Erről beszélek, ezt nem ismeri fel a tévé.
Vagy én hibázom el valahol.(#20246) vhunor
Nem lehetetlen, hogy az nettó ár![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest