Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
Aktív témák
-
Bernardo20
őstag
Pana 42pv600-as megéri szerintetek 250k-s áron? (új,bontatlan tv)
-
Bernardo20
őstag
Én is a Samsung 50b430 plazmájáról érdeklődnék.
Vannak róla általános tapasztalatok?
Nem várok tőle csodát, de filmezni(htpc-n keresztül), tévézésre gondolom megfelel:-) az ára baráti már, és jó nagy. az auchanban láttam, nekem tetszik..
Mennyire látható a ghosting?
Üdv!
-
Bernardo20
őstag
Nekem is holnap jön a Samu 50b430-as plazmám. Az auchanban 169.990-ért 0%-os hitelre vettem meg. Már nagyon várom! Érekes, hogy a pana TX-P50X10E meg 229volt, egymás mellett nézegettem őket meg állítgattam..mind a kettő szép volt, a pana valóban egy hangyányival szebb, de itt már jelentős volt az árkülönbség, tudom máshol 210körül van.
Szóval majd holnap beszámolok róla, hogy milyen, kíváncsi vagyok a 24p-s akadásra, de 170-ért nagyon jó lesz rajta filmezni:-)
-
Bernardo20
őstag
Pár szót írnék a Samu 50b430-as plazmámról!
Ma délután érkezett meg a csomag. Az első nekem is az volt, hogy hú...ez nagyon nagy! Szegény feleségem elsápadt, és elküldött csudába, hogy milyen megalomán vagyok.
felraktam a 32"-os lcd helyére(ami majd meg anyuéknak karácsonyra) és még én is elhültem, ez nagyon durván néz ki
Hdmin htpcvel összeköt és rögtön bele a lecsóba HD anyagokkal kezdtem a gyors tesztet.
Nekem nagyon tetszik, hogy az lcd tévénél sokkal homogénebbek a színek valahogy jobban kíméli a szememet! A színei szerintem alapbeállításon is kielégítőek, de állítgatva valóban jobbat lehet eléreni. A feketéje sokkal szebb mint az lcd-nek.
Nem hangoskodik, halk a működése. Ghostingot még nem fedeztem fel, de majd este még tüzetesebben átvizsgálom a masinát, ha már lefeküdt a család.az 1080p-s .mkv-k nagyon szépen mennek 24p-ben. én nem látok szaggatást.
A dv kamerát is rákötöttem, az eredmény most is pozitív. sokkal szebben jeleníti meg mint az lcd. jobban tolerálja a gyengébb jelet is, szép tiszta a képe és nagyon nagy!
Tv adást még nem tudtam rákötni, mivel még nincs bekötve hozzánk, de hamarosan az is meglesz.
Szerintem 170-ért nagyon jó tévé, én a fülhallgató kimenetet sajnálom, de majd megoldom átalakítóval.
Egyenlőre elhomályosítja a tv valós képességeit a mérete, de szerintem hamarosan majd obejektívebben is tudok róla írni.
Köszönöm a fórumot, sokat tanultam belőle, és tudtam, hogy mit vásárolok és mit várhatok ennyi pénzért!
-
Bernardo20
őstag
PS50B430-ról még pár szót.
Nekem teljesen best buy volt, de valóban aki egész nap hd videókat játszik és a szeme nagyon érzékeny azt zavarni fogja, hogy egy kicsit akad a kép. Nem is tudom hová tenni, annyira pici, nem is értem, hogy ezt miért nem küszöbölték ki. Szomorú, mert szerintem nem tartott volna semmiből erre is figyelni. Otthon senki sem látja a családból, engem egy nagyon picit zavar. az a furcsa, hogy nem is mindegyiknél csinálja. olyan mintha a kodek vagy egyéb probléma lenne. Még tesztelgetem ezt, de valóban van.
Lehet, hogy csak azért látom, mert ezt figyelem, hiszen tudtam, hogy ez a leggyengébb pontja a tv-nek.Egyébként nagyon tetszik, ennyiért örülök neki.
-
Bernardo20
őstag
megoldottam...
auchanban 500forintért rca apa-jack hüvely csati..és lám már megy is. külső hangszóróra állítottam hozzá a tv-t. hátránya annyi, hogy igy a tv-n nem tudom a hangerőt állítani..ha meg belső hangszóróra állítom, akkor mind a kettő szól..
de nem baj, igy már tudok este dextert nézni.
-
Bernardo20
őstag
egy kis segítséget kérnék..
htpc-t szeretném összekötni a samu 50b430al. hdmi port sajnos nem működik igy a komponenes maradt. össze is kötöm, de ügye az 1280x720 miatt a képernyő sarakai nem látszódnak. az nvidia driverben van kalibrálási lehetőség, de hiába állitom be, nem csinálja.
A nativ 1360x768-at csak 30hz-ben hajlanó müködtetni, igy az használhatatlan.
valami ötlet esetleg?
-
Bernardo20
őstag
válasz Bernardo20 #8853 üzenetére
az a baj, hogy a felbontást szabadon állithatom, de a 30H-n jelenít meg mindent. és kalibrálni sem engendi s-video és komponens csatlakozás mellett..
kezdek meglőve lenni, hisz igy nem túl használható a htpc..scarton meg csak nem használom..
-
Bernardo20
őstag
Sziasztok!
1hónapos a samu 50b430-am. Az lenne a kérdésem, hogy találkoztatok már olyannal hogy a készülék elektronikája időnként olyan recsegő hangot ad ki, olyasmi mint amikor a megfáradt műanyagot emelgetjük. Nem tudom pontosan leírni, de engem baromira zavar. vagy ahogy a foszfor dolgozik benne azért ad ki ilyen hangot? Még nem volt plazmám, ezért nem tudom hová tenni, de szerintem nem kéne nekije ilyet csinálni.
Kikapcsolt állapotban is csinálja, ha áram alatt van.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest