Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• szp1

addikt

válasz janos666 #35538 üzenetére

Tényleg nem bántásként : az egészből nem értek semmit, viszont azt tudom, hogy a "megfejteni" szót pontos j-vel írjuk. :B

Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )

• metron

tag

"Jó'van'na! Felfogtam az elsőző 5-ből, hogy ki vagyok innen utálva.
    Isten ments, hogy miattam ne legyen "boldog a leki szegények világa". "

Oszinten szolva, mint kezdo ezen a forumon es epp most TVt vasarlo en szivesen olvastam a te es Johnny "beszolasait" es a valoban szakmai reagalasokat. Ugyan nem tul sokat ertettem belole es nem is akarok a melyere asni, de mint mernok (bar teljesen tok vagyok a TV es videotechnikahoz) szivesen latom azt, ha valamit le lehet forditani "szamma" v. vmi egzakt osszehasonlithato dologga, azt meg is teszik(tek). Az osszes tobbi jaj de jo nekem tetszik, meg soha tobbet ra se birok az lcd-re nezni, az szerintem semmi mas csak hype. Meg nyilvan a kognitiv disszonancia..
    Jo par cuccot megneztem, es az en szemszogembol, szigoruan szubjektiven nezve egyaltalan nem igaz az az allitas, hogy altalaban a plazma a szofisztikalt es az lcd meg tele bugokkal. Meg az sem, hogy egy plazma arabol joval rosszabb lcd-t lehet venni stb.. Bazi nagy atfedes van a TVk kozott, ember legyen a talpan aki muszakilag el akarja donteni, hogy mit akar.
    Ha meg valaki muszakilag vmi tokeleteset akar es ezt kozel "labor" szinten vizslatja, az az o dolga. De ha ezt nem lehet kitargyalni itt a prohardver muszaki forumon, akkor hol mashol?? Ha ezek a hibak egy atlag felhasznalo szamara meg nem zavaroak, az is szepen le lett irva. Engem mint friss vasarlot nem tantoritott el a sok hiba kitargyalasa. Sokat en is lattam. Es majdnem lcd-t vettem.:) Igazabol amiatt dontottem a GW20 mellett, mert sokkal termeszetesebbnek lattam a kepet, mint ebben az arban az lcd-ket.Hozzateve meg azt az uzletpolitikat amit az lcd gyartok folytatnak a panel switchinggel, egyertelmu volt a plazma. Az arany igazsag viszont mindig az a muszaki fogyasztasi termekek piacan, hogy soha a budos eletben nem fognak "tokeleteset" gyartani, mert nem lehet kiadni az uj modelleket kulonben. Ugyis mindig tele lesznek bugokkal es az elektronika minden teruleten elhangzik, hogy "it is not a bug, it is a feature:) Tehat eldonthettem en is, hogy veszek most kifuto modellt vagy varok eveket.Ennyi.

• dezz

nagyúr

Az utolsó bekezdésedben a válasz. Bár az újabb TV-s IC-k közül egyre több támogatja az RGB 4:4:4-et, de ezek lassan kerülnek bele a tévékbe, és ha ott is vannak, sok gyártó egyszerűen nem foglalkozik a dologgal, nem aktiválják az RGB módot, amikor lehetne.

Aktív témák