- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz supertrezi #12654 üzenetére
Tányéros UPC-t kellett volna köttetned hdmi-s box-al, azzal király a kép.
Ez az STB tudja azt is hogy nem csak azt az adást veszi amit épp nézel, ezért van két fej a tányéron.
-
Morris
veterán
Érdekes, nekem az analóg adás volt sokkal szarabb mint a jelenlegi digitális. Amikor tányéros tévénk volt (Digi), akkor scart-tal volt összekötve a tévével és nagyon szép képe volt. Igaz a tévénk is analóg hagyományos volt.
Most jött a kábel (szintén Digis) amin ugye analóg és digitális jel is jön egyszerre. A plazmán az analóg sem volt rossz, de a STB-os megoldásnak hála gyönyörű a kép.
Egyébként igaz hogy HD box-ot kértünk, de nem akkora durranás a HD csatornák. Nálam a Travel közel ugyanolyan tökéletes mint a a többi free HD adás (m1, duna, stb) -
ikormos
csendes tag
Hali,
Sajnos a Digi minősége pocsék..
Nekem UPC direct-em volt, de 70eFt fölött kértek tőlem évente, amikor 30eFt sem volt a Digi.
Átléptem. Azóta a UPC jelentősen csökkentette az árait, érdemes lenne visszalépni, de tudom, hogyha nem jött volna a Digi, még mindig 70eFt-ot fizethetnék az UPC-nek. Ezért maradok hűséges a Digihez. Remélem azért minőségbeli változások is lesznek.
KI
ui1:Amikor én köttettem a Digit, kérhettem 2 beltérivel is, akkor ez egyikről felveszel, mig a másikat nézed. Ezt igy borzasztó használni (egy távirányitó viszi mindkét beltérit...), de ha másik szobába teszed...ui2:Én vettem egy "fekete" beltérit a Digihez, ezen van USB csatlakozo, de mivel 1 fej van, ha épp felveszek valamit, erősen korlátozott, hogy mit nézhetek mellette...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest