- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz sp8787 #84548 üzenetére
Enged már el az xbox-ra nincs játék mantrát, elég sok játékot adott ki az MS is, meg ha nem is tette volna, közben megvette a ZeniMax-ot megy egy sor másik céget, ráadásul a következő 1-2 évben megjelenő játékok (MS és Sony játékok) többsége is jön mind a két gen-re ebből a Sony-nál csak a HFW update-ért nem kell majd fizetni, az MS-nél meg egyikért sem kell.
#84549 Blaze_ : nem hittéríteni akartam, ez a folyamat nem tetszik, hogy vannak fizetős update-ek, egyik kiadónál sem, csak a példámban a Sony - MS párost hoztam fel, mert mind a ketten platform tulajok is, de ugyan olyan undorítónak tartom ezt a 2k vagy más kiadóktól is (sőt ha csinál ilyet az MS akkor tőlük is)
#84556 Macccy : köszi a javítást, azt hittem, hogy full azonos árban vannak a zöld oldalon, nincs xo vagy xs konzolom, így ott nem nézem a store-os árakat, csak ps-en látom. Mint ahogy fentebb is írtam a problémám a jelenségel van kiadótól függetlenül, lényegében patch-ért kell fizetni (kivétel ha valami extrát még pakolnak bele).[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Horgász topik
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest