Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagyatt

    tag

    válasz Szabi® #75442 üzenetére

    Elkezdtem jatszani a Ratchet and Clank RA-val.
    Eddigi benyomasom, hogy ez a grafika top kaptegoria.
    Fidelity mod 40 FPS uber kiraly. A kreativitas amit a jatekba toltak a keszitok peldas. Az hogy el a vilag es tele van tolva minden szeglete a kepernyonek tereptarggyal, elolenyekkel, minden mozog elkepeszto. Az egyes elolenyek olyan apro reszletessegig vannak kidolgozva, hogy ilyet tenyleg nem latni mashol. Es nekem mindezek mellett a DS kezelese is az eddigi legjobb. Nem akkora a tarhaza mint az Astronak, de amit hasznalnak belole szerintem jobban lett megvalositva es hozza ad egy ujabb loketet az elmenyhez. Peldaul ketfele loves letezik a ravasz meghuzasakor, aminek ketfele kemenysegi pontja van egy uton belul.
    Hat ha ez a generacio tenyleg ezt tudja egy nyito cimevel prezentalni, akkor nagyon kivancsi leszek, hogy milyen jatekok varnak meg rank itt ebben az eraban. En most ugy latom, annyira eltalalt es folenyes a jelen konzol generacio, hogy az is lehet ez a korszak elnyujtva fog kifutni a korabbiakhoz kepest.
    Bar ki tudja mi lesz a vilagban 3-4 ev mulva, de a nyers szamitasi kapacitas eleg kell legyen meg egy ideig.
    Ezt tamasztja ala az alabbi cikk is:

    https://www.origo.hu/techbazis/20210724-amd-fsr-fidelityfx-super-resolution.html

    Gyakorlatilag ez azt jelenti szamomra, hogy az ugy is folenyes HW-ben meg tobb potencialt ki lehet majd aknazni. Es akkor meg ott a VRR is.
    Ugyhogy orulok, hogy a PS5 az elso komoly konzolom a PC-s palyafutasomat kovetoen.

Új hozzászólás Aktív témák