Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz zozika84 #7308 üzenetére

    Volt anno felmeres a cegnel, kb egy eve (talan kicsivel kevesebb, nem vagyok benne biztos), az a fajta, hogy szavazos, de ugy, hogy mindenki hozzadhat sajat valaszt, aztan arra lehet szavazni, illetve barki benyomhat akarhany valaszt.
    A kerdes az volt, hogy mi az, amit elvarnal a kovetkezo generaciotol.
    A valaszom az volt, hogy: "Plase either don't include a free, integrated helicopter, or if you do, at least make it capable of flying." Kapott szavazatot rendesen, beleertve a helyi management egy eleg nagy reszet is. :DDD

    Kulfoldiul nem beszeloknek, magyarul: Legyszives ne jarjon hozza az ingyenes, beepitett helikopter, vagy ha de, akkor meg mar tudjon repulni is.

    Arra akarok kilyukadni, hogy tudta a ceg, hogy mi a helyzet, nem veletlen mondta Cerny is, hogy tudjak, hogy ez a ps4-nel nem sikerult "tokeletesen", es most javitanak a szitun.
    Bar tenyeket En se tudok, mert a devkit a ps4-bol is siri csondben van, a konzumer cuccot meg ugy meg nem lattam, tehat passz, de nagyon remelem, hogy nem csak a levego beszeltek a fiuk. Oszinten szolva nem hiszem, nem olyan a ceges kultura, hogy ha tudjuk valamirol, hogy szar, es van ra lehetoseg, nincs javitva. Ami szar, es az is maradt, annak altalaban valami eleg eros oka van. Egy uj generacional jobb lehetoseg pedig nem letezik arra, hogy javits valamit.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák