- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz hombre[EU] #7497 üzenetére
Meg tudom érteni. Nekem is bejött nagyon az első rész, szóval egyenlőre csak a miatt akarok PS5-öt venni...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Zoleee83
addikt
Én ezért mondogattam hogy a Sony jól csinálta hogy az új játékok már csak PS5-re fognak jönni a régi "old" konzolokra már nem. Ez a gátja a fejlődésnek hogy a régi hardware már nem tudja kiszolgálni az újabb játékokat, de azért az emberek elvárják még mindig hogy fussanak a majd 10 éves gépeken is.. A fejlesztők meg kinlódnak az optimalizálással hogy elfusson a leggyengébb One S-en is pl. Ha jól rémlik pont a CP-nél jött elő a ONE hardware gyengesége az optimalizálásnál.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #7702 üzenetére
Azért az gondolom megvan hogy csak az MS 1stparty stúdiói vàlaltàk hogy még One S-re is dolgoznak. A 3rdparty màr Day1 elengedhetné, de nem fogja mert mégis csak 50 milla jàtékosról beszélünk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Zoleee83
addikt
Persze megvan, és szerencsére vége is a régi generációnak lassan, aztán idővel majdcsak leszokik a 3rd party is az ócska gépeken való újgenes játékok futtatásáról. Mégiscsak 7 éves ez a generáció, kiszolgálta már magát.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
ProEvoFan
nagyúr
Cyberpunk 2077 multija is csúszik, de legalább az újgenerációs változattal kapcsolatban jó hírt közöltek [link]
Akkor eldöntöttem.PS5re veszem. -
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #7707 üzenetére
Hát így ja. És így nekem sincs igazam, mert tényleg elkezdtek össze-vissza beszélni a CDPR-esek. Ettől még a bizalmam töretlen feléjük.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #7709 üzenetére
Jó, de miért engednének el a több, mint 100 milliós piacot?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #7709 üzenetére
Nyilvan ez csak pletyka tovabbra is,vagyis helyen kell kezelni, de valami biztosan all a hatterben, leven tobb mint feleves csuszasban vannak mar. Mondjuk en mar aprilis utan eldontottem h ebbol PC verzio lesz, csak azert a 2 honap az ket honap. Foleg hogy novemberben ugye mar tobb jatek is erkezik nextgen miatt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #7707 üzenetére
Ja, most jut eszembe, hogy nincs ilyen, hogy PS4-re, Ps5-re. Pont erről szól amit írtál.
Nekem meg a spéci fémdobozos van még mindig előrendelve, az PS4-es. Azt nem akarom lemondani. Szal' PS5-ön akarok vele játszani, de PS4-es lemez lesz sztem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Scarletiel
senior tag
Az egészet úgy kéne csinálni, hogy okés a PS4/BoxOne 2020 November 20-ig volt mint jelen gen konzol. Ezután PS5 meg Series X van. Ami addig megjelent játék az megy a régire. Ami ezután jelenik meg az megy az újra. Természetesen a régebbi genes szervereket, és szolgáltatásokat egy ideig fent tartjuk, de játék szempontjából csak az újra fejlesztünk.
Kell az új Fifa? Vedd meg PS5-re... Kell az új Horizon? Vedd meg PS5-re. Forzáznál kicsit lelkem? Vedd meg Series X-re.
Nem is értem ezt, hogy mit kell szötymörögni azután, hogy a konzol élete úgymond lejárt... Igen van 50 millió játékos akik PS4/BoxOne-on vannak. Jaaa hogy őket szeretnénk, hogy megvegyék az új generációs konzolt?? Hmmmm á megvan adjuk ki a kövi egy év játékait PS4-re is, hátha úgy jobban átjönnekAsrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Wesder
félisten
válasz Scarletiel #7714 üzenetére
Ez nem így működik.
Jelenleg minimum 160 millió jàtékos van a két platformon.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Mike
veterán
Én már elengedtem a Cyberpunkot. Majd egyszer megjelenik. Akár 2021-ben vagy 22-ben. Nem zavar.
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #7717 üzenetére
Szerintem sem igaz, csúsznak, bughuntolnak, stb. Nem ez az első játék, ami csúszik.
TLOU2-nél is többen bedobták, hogy azért csúszik, mert csak nextgenre jön. -
oriic
HÁZIGAZDA
De ez nem 100+ millio lehetseges vasarlot jelent szerintem. Foleg generacio valtaskor.
Mennyit terveznek vajon eladni a jatekbol mondjuk egy fel-egy ev alatt? 2-3 milliot(csak mondtam egy szamot)?
Annyira lehetetlen hogy ez osszejojjon kizarolag akkor ha PC mellett PS5re es XSX-re jelenne meg a jatek csak?
Nyilvan eros tulzasnak tunhet ez, de szerintem egyaltalan nem lehetetlen szerintem. (persze valazeg nincs igazam, nem tudok fejlesztokent/kiadokent gondolkodni, csak jar az agyam)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
balazs025
senior tag
válasz Scarletiel #7714 üzenetére
Ritka hülyeséget mondasz. Alapból nem akar váltani ennyi ember már egyből, de ha akarna se tudna. Se a Sony se a MS nem tud kiszolgálni ekkora mennyiségben. Még így is arról szóltak a hírek, hogy PS5-nél készlethiánnyal számolnak az első hónapokban. Az pedig nagyon nem mindegy, hogy 100-150 milliós bázisból kerülnek ki vársálók vagy csak pár milliósból.
-
-
-
Zoleee83
addikt
válasz balazs025 #7721 üzenetére
Akkor sem áll össze a történet.
Ha van régi gen-es konzolod arra veszed, és ha váltasz PS5/XSX-re akkor megkapod újra INGYEN, ha meg az új konzolra veszed akkorértelem szerűen azon játszod, ez ugyanaz a digitális/fizikai tartalom, nem fogsz kettőt venni belőle mert semmi értelme.Itt van leírva:
"Akik pedig megveszik PlayStation 4-re és Xbox One X-re, azok ingyen megkapják az új játékmasinákra is."* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
balazs025
senior tag
válasz Zoleee83 #7725 üzenetére
Nem a cyberpunkra értettem elsősorban, hanem, hogy november 20-tól ne jelenjen meg játék a régi generációra. Ez az első évben teljesen értelmetlen, mivel viszonylag túl kicsi a vásárlóbázis. A ps exkluzívok mások, mert azok alapból a konzolt akarják eladni (viszont nem véletlen, hogy se a ps4-nél se most nem jön ki day1 olyan komoly exkluzív), de a multiplatform játékoknál a szoftver eladás mennyisége a fontos.
-
NyMRooD
őstag
válasz Zoleee83 #7725 üzenetére
Eladási szempontokból egy játéknál az első három hónap a legfontosabb, tehát ha kiadják szeptemberben, sokan nem vennék meg, mert úgy lesznek vele, hogy majd ps5/xsx-en leghamarabb november végén vagy december.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Zoleee83
addikt
válasz NyMRooD #7727 üzenetére
De ez nem jó érv akkor sem, mert tudva levő dolog volt eddig is mindkét konzol visszafelé kompatibilitása az előző genre, kivéve ugye a PS exclusivokat.
Ráadásul meg is fejelték azzal hogy tessék az új genre itt a te új gen-es példányod ingyen!
Annyit kellett volna tenniük hogy márciusi tologatósdinál ezt értelmesen kommunikálják.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #7729 üzenetére
pedig eddig még ez a leghihetőbb.
-
Deck
titán
-
NyMRooD
őstag
válasz Zoleee83 #7728 üzenetére
Gondolom a korábbi csúszások tényleg kényszerből történtek, lehet ez is, de ha tényleg az új gent akarják bevárni akkor ez lehet az oka, persze a kommunikáció lehetett volna jobb is. Egyébként márciusban még közrejátszhatott a járvány is és lehet akkor még nem tudták az új konzolok megjelenésének idejét sem pontosan, szóval azért lőtték be a szeptembert, most meg, hogy már mind a két gyártó elkezdte gyártani az új vasakat, lehet, hogy fixálva lett a megjelenés és erre reagáltak.
De egyébként meg szvsz teljesen mind1, hogy sumákolnak vagy az igazat mondják, még mindig jobb késve egy kész játék mint most egy félkész.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
Wlac
Ármester
válasz hombre[EU] #7739 üzenetére
Felesleges a TES6, hát még ki se jött a Skyrim PS5-re!
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
veterán
válasz hombre[EU] #7739 üzenetére
Hát szerencsénk lesz, ha a TES6 egyáltalán kijön PS5-re, de mérget nem vennék rá sajna...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Mike
veterán
nem is hülye ötlet
hogy oldják meg? futtathatod rajta
de szerintem a meglévő játékaidból nem fogsz ingyen ps5 verziót kapni
ha nem is teljes áron, de tuti fizetni kell majd az update-ért, de ez csak arra értem, ami konkrétan ps5-re is megjelenik. tehát nem azokra régi játékokra, aminek nincs ps5 verziója -
JanR
addikt
En ezt ugy kepzelem, mint a TLOU Remasterednel. Lehet, hogy megvan a PS4-es verziod, amivel tudsz a PS5-on jatszani, de ugyan ugy PS4 grafikaval es szinvonallal. Ha tobb kell, akkor van PS5 upgrade jobb es reszletesebb grafikaval. Megveheted a jatekot 30€-ert, vagy upgradelhetsz digitalisan 9,99€-ert. Valami ilyesmit en is el tudok kepzelni. De hogy azert penzt kerjenek, hogy a meglevo PS4-es jatekaikkal tudjanak jatszani PS5-on, na azt nem :)
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz hombre[EU] #7747 üzenetére
Mar mint, nem lesz tul sok upgrade? Inkabb uj IP-kre koncentralnak? Vagy mire gondolsz pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- eBay
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Synology NAS
- CSS topic
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest