- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #6251 üzenetére
Jók hàt. Sok szerencsecsomag nem tudja mit csinàljon kínjàban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
birorichard
őstag
válasz mrhitoshi #6241 üzenetére
1-2 ev es sztem eleg megfizethetok lesznek, mar most sem horror kategoria az 1-2 tb-s ssd.
En csak 1080pben neztem, de igen, pl a hzd-nel nekem is feltunt, h az egesz joval reszletesebb, szebb a vilagitas, osszessegeben sokkal jobban nez ki a mostani gen szebb jatekainal. -
NyMRooD
őstag
válasz birorichard #6249 üzenetére
Mert a tech reveal-on elmondta a főmérnök faszi, hogy most többet költenek rá és jobb lesz, annyira, hogy azt külön akarják majd bemutatni, persze ez is lehetett marketing bullshit, de amíg ki nem derül ne írjuk le egy render kép alapján, szvsz jobb mérnökök vannak a Sony - nál mint itt a topikban (bár azok lehet nem tudják megállapítani egy gép hűtésének a minőséget egy render kép alapján, az csak a fotel mérnököknek megy)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Jigoku
tag
Jó volt a műsor, van pár cím, amik nagyon érdekelnek.
A PS5 meg sejtettem a kontroller után, hogy futurisztikus lesz, és nem is kellett csalódnom. Nekem bejön. Nem az eddig megszokott vonalat követi, de csini. :D
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Lackooo84
nagyúr
-
Szabi®
addikt
Menne a box topikban is,ha nem mindig ugyanaz a 4 ember írna oda
Carlos Padre Adja,,és valahogy tényleg így van
-
pzstm
titán
Eddig nem az volt hogy hulyeseg az allitva hasznalat es semmi ertelme a digitalis lemez nelkuli verzionak? Es Microsoft meg jo hulye hogy iranyba megy?
Mert most ahogy nezem eleg sokan csodanak tartjak 😁😁😁
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NyMRooD
őstag
válasz Lackooo84 #6254 üzenetére
Nem értek hozzá, csak tippeltem, tudom, hogy annyira fillér szexuálisak a konzol gyártó cégek vezetői, hogy ilyesmin is spórolnak, egyébként telefonoknál volt ilyesmire példa. Nem hiszem, hogy nem lett volna meg az oka ennek a döntésnek. A kontrolleren más, már DS 4-en is mini port volt, ott gondolom a hely szűke miatt nem volt sok választás.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Current gen elején sokaknak az erő sem számított, most meg ők a legnagyobb TFlops huszárok
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Lackooo84 #6271 üzenetére
Most ígérték, majd eldől, hogy igazat mondtak - e, de most a render alapján még nem lehet megmondani. Egyébként most nyeregben érzik magukat, csak nem spórolják le. Nem mondtam, hogy szuper mérnökök, de jobban értenek hozzá mint mi, persze lehet megint a 10 centtel olcsóbb megoldást választják, majd kiderül, én csak azt mondom, hogy addig ne írjuk le. Aztán ha szar lesz, nyugodtan elmondhatod, hogy szemét Sony.
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #6269 üzenetére
Ne nyavajogjàl, a viccen tudni kell nevetni. Carlos mémjén is nevettem, ami jó az jó na.
pzstm
Na ezt jó lenne tudni fixre. Ha ennyivel nagyobb lenne, akkor viszont a hűtéssel bem lesz para.
Soknak tűnik nagyon a méretkülönbség.A Dual Sense picivel lesz nagyobb a DS4-nél szóval szerintem nem jó a méretezés
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
Szerintem nem valós, vagy a kontrollerek nem méretarányosak, a dualsense valamivel kisebb lesz mint a ds4, volt róla hivatalos infó, az xsx kontroller meg gondolom marad akkora mint az xo, ami nagyobb mint a ds4.
Bár arról is volt pletyka, hogy ps5 vastagabb mint a ps4 pro, szóval az alapján meg stimmelhet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zoleee83
addikt
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #6277 üzenetére
Nagyon tetszik,ezt fogom várni a legjobban.Gyönyörű,és fák lombjának mozgása
-
Lackooo84
nagyúr
The Truth is out there...
-
l.skywalker
félisten
Emberek. Ne vesszünk el a viccek és a nemlétező konzolháború kommentjei között. Szerintem ez a gép is első ránézésre nagyon jól néz ki. Más vonalvezetés, akár mint a PS4 ill. erősen más mint az XsX, de pont ettől lesz egyedi. A lényeg, hogy végre bemutatták. A piszkos kis részletek és az árazás még nagyon fontosak lesznek, de sokatokat "ismerve" innen, nem azért néztétek meg ezt a show-t, hogy eldöntsétek vesztek-e vagy sem, hanem azért, hogy meglássátok mit fogtok venni
A kérdés mindig az, legalábbis nálam, hogy mivel játszunk? A konzollal vagy a játékkal?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
Hát nekem ez az irány nem igazán jön be egyik oldalon sem, xo kontrollert nagyon szeretem (PC-hez vettem), de ugye a puding próbája... majd MM-ben kipróbáljuk őket.
-
NyMRooD
őstag
Ezen meg kicsinek tűnik az sx-hez viszonyítva, majd kiderül, szvsz df bemutatóra nem kell sokat várni.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #6286 üzenetére
Annyira jól néznek ki,mint ōk ketten-> [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
nincsnév007
őstag
nekem nagyon bejön a gép, eléggé futurisztikus exkluzívakra a magyar felirat és azonnal jöhetne
-
eisento
addikt
Frutyubon mar van boot Sequence is rajmangaming HD oldalan csak vmiert nem lehet linkelni...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #6290 üzenetére
Ezekért nem fizetnék
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Oké. Kész vagyok. Zárhatjuk mára
-
Carlos Padre
veterán
Másnak is feltűnt, hogy a hátulját nem mutatták meg a konzolnak?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
mrhitoshi
veterán
válasz birorichard #6256 üzenetére
Én azt remélem, hogy a tendencia némiképp lassul majd valami okos tömörítési technológiának és a nagyobb és gyorsabb ramnak köszönhetően, jelen pillanatban egy 2TB-os PCIe-s SSD 150-160k Ft.
(#6257) NyMRooD: Egyébként szinte lehetetlen megmondani egy képről, hogy milyen a hűtés, pláne ha még be is van csomagolva.
Hűtési teljesítménynél sokat jelent a hőleadó felület nagysága, hőátadási/hővezetési tényező, a hűtőborda kialakítása, a ventillátor kialakítása stb.... Nem akarok a részletekbe belemenni, mert hülyeség lenne, de attól lehet hangos a konzol, ha kicsi a venti és gyorsan forog, ami amiatt lehet, mert kis idő alatt sok hőt kell disszipálni blabla. Attól, hogy így néz ki, még lehet kurva jó hűtése. (Random Aerospace Engineer véleménye)[ Szerkesztve ]
PS4
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #6296 üzenetére
Pedig ott lehet a tárhely bővítő port.
-
RangerFox
Topikgazda
Már januárban tippeltem egy Gran Turismo 7 launch megjelenésre, és be is igazolódott. Úgy kell, mint egy falat kenyér.
Nagyon meglepett a Póki 2 bejelentés, de örülök neki. Remélem, teljes értékű játék lesz, nem csak egy standalone dlc.
Project Athia - Szép és ambiciózus, szemmel fogom tartani.
Ratchet & Clank: Rift Apart - elképesztő ez a dimenzióugrás és a velejáró töltési idő, ráadásul nagyon kreatív lett a reboothoz hasonlóan (láttátok, hogy egy fává változtatta a fegyvere az ellenséget?)
Stray - Szép cgi trailert sokan tudnak csinálni, amíg nem kapunk gameplay trailert, felesleges messzemenő következtetéseket levonni (lásd Resogun trailer)
Sackboy A Big Adventure - nagyot fogok mondani, de a trailer nézése közben többször beugrott a Mario Odyssey, és annak kreativitása. Így hatalmasak az elvárásaim, valószínűleg csalódni fogok.
Kena: Bridge of Spirit - trailer alapján nagyon tetszik, de rossz előérzés miatt szerintem középszerű indie alkotás lesz.
GhostWire: Tokyo - kétségtelen, hogy a hangulata megvan, és szeretnék is azokon a tokiói utcákon bolyongani, de a gameplay kiábrándító kicsit. Mindenesetre a fél szememet rajta hagyom.
Resident Evil Village - A trailer végéig azt hittem, hogy ez a Resi 4 remake lesz, aztán láttam a vérfarkast és mondom: "ne már, ez nem is RE", aztán látom a maradék részét: [link]
Hitman 3 - magam is meglepődtem, mennyire tetszett az első két része, nagyon addiktív a gameplay. Ha megkapom ugyanezt esetleg ray-tracinggel, akkor üsse kő, várom nagyon.
Horizon Forbidden West - Hát mit ne mondjak, amikor megláttam a harci elefántokat, nagyon széles vigyor ült ki az arcomra.
A konzol kicsit extravagáns, de amúgy tetszik. 550 és 600 euróra tippelném a két gép árát. A day1 vétel egyrészt az ártól függ, másrészt szeretném előtte látni a Ubisoft címeit, hogy fognak futni és kinézni a Ps5-ön. Mert igazából jövő év tavaszáig kitart a Ps4-es backlogom, főleg, ha az új AC-t se kell feltétlen Ps5-re venni. Szerintem jó bemutató volt, én élveztem a legnagyobb részét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest