Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AuraSync

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz Wesder #66064 üzenetére

    Elmondom neked miért, mert annó nem volt ilyen szoulszlájk baromság meg bátül rojál sem.
    Anno ami kijött megvettem és végigvittem.
    Most 10 játékból 5 ilyen kategória.
    Egy réteg kategória amit nem mindenki vesz meg. Tehát kapásból 10 játékból 5 kiesik a maradék 5 meg fifa meg nfs meg nba és végül marad 2db amit meg veszek és kitolok és azok is csak közép szintűek.
    A baj az, hogy egyre több tehetséges játék készítő cég pazarolja az idejét és tehetségét olyan játékokra amit 100-ból 20 ember fog megvenni.
    Miért nem tud jönni több open world amibe 300 órát is bele lehet tolni unatkozás nélkül?
    Ja mert azokba munkát is kéne fektetni.... a Returnal-ban ugyan azon a pályán futkozol végig állandóan csak más sorrendben. Csak azt ne mondjátok ezzel az év játék lett mert akkor itt mentem kapok agy..szt.

    A szoulszlájkal nem lenne semmi probléma ha lenne benne noob mód is tehát amikor nem 1 ütés vagyok a boss-nak és a moboknak.

    Tudod mi a jó játék Wesder? Amit én már legalább 2x-er végigvittem. Az nálam azt jelenti, hogy jól SZÓRAKOZTAM rajta és nem a fejemet vertem a falba 10 méterenként.

    Jöjjön szoulsz de legyen tekintettel azokra is akik nem mazochisták és legyen könnyített módja is. Most őszintén miért nem lehet egy ilyet belerakni ezekbe? Olyan nagy dolog lenne?

    Mondjuk így legalább 10-ből 5 játékra nem kell pénzt kiadnom. :U

    [ Szerkesztve ]

    S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

Új hozzászólás Aktív témák