- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wesder
félisten
válasz RangerFox #160948 üzenetére
Tudom, követem az esemènyeket. Csak èrdekes hogy mindkèt cèg azonos százaléknyi embert eresztett szèlnek, miközben állítólag az egyik haldoklik, a másik meg überkirály piacvezető.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Sifu lesz az egyik PS+-os cím márciusban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
republic666
junior tag
"Visszautasította, megölte
A tényállás szerint a vádlott és a sértett egy veszprémi üzemben dolgoztak. A férfi, aki a szabadidejében véres videójátékokkal játszott, vonzalmat érzett a nő iránt, de megszólítani nem merte."-most komolyan összefügg a véres videó játék játszásával hogy megőlt valakit???!!!!! Én már 86' ban 7 évesen játszottam a Barbarian II C64-es játékkal ahol a másik fejét le lehetett vágni elég látványosan, mégserm lettem tömeg- gyilkos.....[ Szerkesztve ]
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
tothl
addikt
válasz republic666 #160962 üzenetére
Nincs is összefüggés, csak belemagyaráznak már mindenbe mindent.
Kemény volt a Barbarian II én is játszottam vele. -
válasz markknight #160875 üzenetére
Perpill elég fejetlenség megy, sokan farmolják a szinteket a védekezős küldetésekkel, mindenki nyomatja ezt a meta baromságot, közben fingjuk nincs a játékról, hogy mi miért és hogyan működik. Érdekes dolgok mennek a communityben is, a sok tryhard azt sem tudja, hogy a Sample-k meg úgy minden "loot" teljesen közös és van akik azért kickelnek másokat, hogy elvegyék tőlük a Sample-ket... Játssz azzal amivel szeretnél, szinte mindennek vannak jó és rossz tulajdonságai, csak azért nem kell valamit erőltetni mert mások azt mondják. Bármilyen összeállítással lehet boldogulni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wesder
félisten
Zero Dawn sold 24.3m and Forbidden West 8.4m
Nem semmi.
-
Wesder
félisten
Ha esetleg várta volna valaki:
Sony has cancelled the Twisted Metal live service reboot that was in development at Firesprite.
-
Frod
addikt
válasz ProEvoFan #160961 üzenetére
Azért kristálygömbre emiatt ne ruházz be, a Sifu-nak hónapok óta állt a zászló, hogy "most már tényleg bármikor jöhet Plus-ba"
Mondjuk én előbb vártam volna Extra-ba, de szuper.#160965 Wesder
Érdekes, hogy hasonló számoknál a Days Gone-t hátravitték, agyonlőtték, itt meg láthatóan gyengébben teljesít az előző részhez képest, mégis érkezik talán három további projekt.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
lo_jo
senior tag
válasz Wesder #160958 üzenetére
Nincs ebben semmi érdekes. Az ilyen leépítések nem a múltbeli vagy jelenlegi piaci helyzeten alapulnak, hanem a befektetői elvárásokon. Márpedig a befektetők az elmúlt években iszonyatos pénzcsapokat zártak el, a játékiparnál sokkal magasabb és biztosabb megtérülésű területeken is visszavágtak. Ja és befektetők alatt a tényleg top AMC-ket értsd, mint a BlackRock, Vanguard, Morgan Stanley, JPMorgan és hasonló bankok és shadow bankok.
-
negyven2
veterán
válasz 3L1T3 #160952 üzenetére
A Valheim is early access játékként indult (és még most is az). Ott is hatalmas volt a kezdeti lelkesedés meg minden. És ott is az volt, hogy csak úgy jönnek majd az újabb és újabb tartalmak.. mára meg igazából "alig" hallani róla. De ott van a Fall Guys, vagy az Among Us. Ne értsétek félre, megvan a maga játékosbázisa és meg is lesz, de azért az ilyen launch-ok a legtöbb esetben csak lufik, amiket főleg a stream-er community tart fent addig amíg nem jön az újabb "gigasiker".
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz TrishtanAG #160966 üzenetére
H:FW-nél azért már megjelenés után lehetett sejteni, hogy nem hozza azokat a számokat amiket elvártak volna tőle. Igen egy éves adatok és H:ZD "csak" 7,6 milliót csinált egy év alatt. De annak megjelenésekor PS4-ből elment már 60 millió, míg a folytatás megjelenésekor ott a 110+ milliós PS4-es tábor és mellette (és átfedésben is) egy olyan 35 millió PS5. Mindezt úgy, hogy egy ideig szinte csak FW-s bundle csomagot lehettet venni a főbb piacokon (lehetett játék nélkül is, de azt nehezebb volt).
Ugye van a neten, egy forrás amire mindenki hivatkozik, hogy az első rész olyan €45 millió került. A folytatás egy kiszivárgott infó alapján pedig 212 millióba! És ugye a pénzemberek alapvetőn úgy is gondolkodhatnak, hogy ha négyszer annyiba kerül a játék, és kétszer több az install base, akkor az elvárható minimum, hogy legalább kétszer annyian vegyék meg a játékot!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz Wesder #160967 üzenetére
F@szom...Én bíztam benne, hogy lesz valami játék belőle, ha már a sorozat is "nagyot ment". Pedig a rajongóknak elég lenne a második rész remake-je, pár új karakter, pár új pálya, osztott képernyős mód, meg valami multi mögé és kész. Nekem hiányoznak az ilyen címek. Interstate, Vigilante stb...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zozika84
őstag
válasz Rigormortiis #160978 üzenetére
Nem is véletlenül került be olyan hamar.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
TBT
addikt
Nos, ha csak emiatt vennétek meg a Final Fantasy VII Rebirth játékot, akkor inkább ne tegyétek. Megbízható forrásból származó információk alapján a Sweet Baby Inc. ismét győzött (0 day patch).
Mindenki másnak jó szórakozást kívánok a játékkal!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz markknight #160982 üzenetére
Naná, egyik fél sem jobb a másiknál. Engem annyira nem érint, mert a játékkal játszani fogok, de azért egy kicsit nekem is hiányzik a Dead of Alive Xtreme 3 féle vibe.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
nagyatt
tag
Én megjelenéskor vettem PS5-t. Előtte 15 évig nem volt semmi játékra való PC-m konzolom, így elég nagy backlogot kellett ledolgoznom. Lenyűgözött a PS világa. Egészen a PS4-es játékoktól a megjelenő PS5ös játékokig bezárólag. Ezen felül nagyon vártam, hogy végre mikor jelenik meg az a játék ami majd azt a nextgen élményt adja amit sokan előre vetítettek és elképzeltem magamnak. Az igazat megvallva ilyen ha a grafikát veszem alapul az a Rachet and Clank RA volt. Azóta se sikerült kiaknázni igazán a HWben rejlő képességeket az én számomra.
Aztán elérkeztünk az idei évre, kijátszottam mindent ami érdekelt és ami Sony exluziv volt vagy nem. Azt vettem észre, hogy idén konkrétan 2 órára kapcsoltam be a PS5öt. És ahogy elnézem a megjelenési címeket ez nem is lesz nagyon másként továbbra sem. Vártam a PS5 Prot, hogy az majd elhozza a nirvanát. Őszintén ebben nem hiszek jó játékok és tartalmak nélkül. Konkrétan ott tartok hogy fontolom eladni a PS5öt. Közben vettem egy Oled Switchet, amit öröm elővenni az utóbbi időben a maga kis gyerekes játékaival. Igazából ha felteszem magamnak a kérdést jobban várom a Switch2t mint a PS5 prot. Azt gondolom Nintendo még szeretne szórakoztatni és élményeket szerezni Sony-n most azt látom hogy keresi az útját amiről letért a PS4et követően. Kérdés vissza tud-e jutni oda. Én ezt a jelenlegi generációban nem érzem sajnos. -
-
Rigormortiis
veterán
válasz nagyatt #160985 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. Ugyanígy élem meg a PS5-Switch dolgot. És még csak nem is kell igazán "gyerekes" játékokat venni, én bőven elvagyok a Xenobladekkel, Fire Emblemekkel. Komolyan, amennyi tartalom van ezekben...
Pedig több címet is végigvittem, kimaxoltam: Resi 4 Remake, FFXVI, D4, AW2, és ezek szuper játékok, de mostanában valahogy "nem adja".
Azt mondjuk nem bánnam, ha a következő generációban legalább a PS4 teljesítményét elérnénk, gyorsabb háttértárral.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
TrishtanAG
senior tag
válasz pr0bi #160987 üzenetére
Biztos azért vannak kiakadva, mert kevésbé lesz hiperszexualizálva szegény (hogy aztán a PC-s portnál meg visszacsinálják modokkal). Az ijesztőbb, amikor fácsén azért tombolnak angol csoportokban, mert a Remake-ben utólag változtattak pár napja Tifa megjelenésén a nibelheimi flashbackben, amiben meg kábé 14-15 éves .
[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Az nfs unbound-ba nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy a szélek ne legyenek sötétebbek ? Elegge zavaro, olyan mintha egy távcsövön keresztül nézném
-
TBT
addikt
válasz pr0bi #160987 üzenetére
Nem akarok belemenni, mert néhányak számára ez már spoileres? lehet. Megoldották valahogy, 1-2 nap és úgyis látni fogja mindenki a játékban - gondolom akkor majd megint ettől fog zengeni a zinternet. A játékélményen nem fog rontani és ez a lényeg. De mindegy, mert a Metacritic bombázást már ez a játék sem fogja megúszni és ez pedig a Square Enix bénázása, megint. Hiba volt kiengedniük azt a 27 másodperces tengerpartos videót, de hát ezek is maguknak keresik a bajt.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Rigormortiis #160991 üzenetére
Gondolom ez is valami fétis. Számomra inkább az a megdöbbentő, hogy ehhez játék KELL harminezerért, amikor az internet világában ingyen jut az összes beteg szar a nekivaló kontenthez végtelen mennyiségben. Nincs baj a csöcsökkel egy játékban, megvan annak is a maga infantilis bája, de hogy ezen múljon bárminek a megítélése bármilyen irányban az őrülten, kifejezhetetlenül gáz.
-
DaVE-1
aktív tag
A Sifu jön a ps plusba
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Sony leépítések margójára: szerintem a február sem lesz szebb:
-
Frod
addikt
válasz Rigormortiis #160978 üzenetére
Vagyis? Olyan siralmasan fogyott, hogy nagyon hamar Extrába került, tehát nem ennek ellenére a kevés eladott példány. Sőt, sokáig csak az egybepakolt bundle volt kapható, az is alig húzta fel a számokat. Nem is közöltek eladási adatot vagy egy évig.
Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest