- Gaming notebook topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #126700 üzenetére
Két hsz-el feljebb pont erről írtam...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
Mivel játszotok karácsonyi szünetben? (Nálunk ilyenkor két hét leállás van, szóval van idő játszani)
Itt God of War fog menni ezerrel.....meg Fifa 23. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Sirandrish #126701 üzenetére
De ez milyen gagyi már hogy ezt képtelenek megoldani, hogy mindenhol egységesen mutassa az árakat
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #126708 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek...és nem is értem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
nagyúr
válasz BUZZLGHTYR #126696 üzenetére
Nekem a ps5-hoz kapott hdmi kabellel nem volt gondom. A ps4 pro is azzal lett probalva, ugy jo volt. Elotte egy noname hdmi kabelre dugtam mindkettot, ami amugy a ps3-nak elég.
-
polonic
félisten
Lehet olyat, hogy egy lemezes játékot elindítok, benn az aktuális lemez. Játék közben főképernyőre visszalépek és másik lemezt beteszek, hogy addig települjön a másik, amig az előzővel játszom? Indításkor kell a lemez értelemszerűen, de az állandó jelenlét is szükséges és ellenőrzi is esetleg a konzol időnként?
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Van 1 Horizon Forbidden West kódom, ami elvileg fel lett használva. Most beírtam ps5-ön Store-ba és kód beiírása után tovább engedett és kiírta mit tartalmaz. Ha felhasználták volna akkor egyből kiírta volna , nem?
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Aki a ps5-ön használja a HBO Max appot annak nincs gondja vele?
Mostanában belépve nem akarja a filmeket lejátszani mindig hibaüzenet.Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
törölt tag
válasz sfefe #126729 üzenetére
Én azóta használom boldogan hogy vettem egy TV okosítót... PS4-en minden baja volt, nem adott HD felbontást, hibaüzenetet dobott (kiírta hogy nincs hálózat a kép közepére, de mögötte meg ment a film, megállítani se lehetett LOL), szaggatott... Mondjuk nálam a könyvtári filmek is indokolták mert így a laptop járatása helyett ez a kis izé megy, tized annyit ha fogyaszt. Meg kényelmesebb is.
-
MrHurricane9
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ps5-öt, azonban egy kérdésem lenne a hanggal kapcsolatban. Adott egy FullHD-s ASUS monitor, aminek nincs 3.5ös audio jack-je, valamint egy nem is tudom már milyen, régebbi típusú Trust márkájú 2.1es hangszóró szett, ami PC-hez 3.5ös audio-n csatlakozik. Monitor gondolom HDMI-vel simán menne a PS5-tel is, viszont a hangszórót hogy tudom csatlakoztatni? Nem szeretném áthúzni magam alatt a kontrollerig a kábelét, ha megoldható.Milyen USB hangkártya vagy USB-3.5mm átalakító működik biztosan a PS5-tel, mire kell figyelni az eszköz vásárlásánál?
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
Ragnarök karácsony után. Most Witcher. Anno megvettem most frissítettem. Isten látja lelkem nagyon próbálom megszeretni. Egyelőre még csak a griffet öltem le (bocs remélem nem spoiler)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nagyúr
válasz ProEvoFan #126702 üzenetére
Death Strandinget kezdtem el 1-2 hete, szerintem még jövőre is azt fogom tolni, amennyi időm van játszani.
Ha nagyon unom, akkor valami autós játekot beteszek, hogy a kormányom is csekkoljam, hogy működik-e még. Kb. 1 éve vettem wheel stand-del és kb. 5-ször sikerült használnom... -
MODERÁTOR
válasz MrHurricane9 #126732 üzenetére
Elvileg bármilyen USB-s hangkártya jó, pl. ez a legolcsóbb biztosan működik, és a hangja is jó.
-
Sliderxy
senior tag
válasz ProEvoFan #126702 üzenetére
Elmaradásomból tervezek kihúzni pár címet. Néhány indie játékot még befejezek, aztán belecsapok a Death Stranding-be, plusz Uncharted: The Lost Legacy, gyerekekkel meg már nem sokra vagyunk a Bugsnax platinától , plusz lesz még Sonic Team Racing, Monopoly Madness, meg hasonló apróságok.
-
proly01
őstag
Be tudjátok fényképezni a beállításaitokat esetleg?
Csak baragolás közben ilyen, sem párbeszéd sem átvezető sem semminél.Csak harc és barangolás.De nagyon idegesítő.
TV LG C8 oled....Pr:)ly....
-
Frod
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest