-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz Bencus88 #192221 üzenetére
Tőlem egy karaktert sem jött, hogy baj, vagy nem jó az amit csinál, vagy nem szórakoztató. Sőt azt írtam jól csinálja azt amit csinál, hisz a legjobb benne a leírtak alapján. Nincs ezzel gond.
Viszont nem mindegy, hogy azért játszol mert fizetnek vagy játszol és ez másnak tetszik és azért pénzt adnak a kettő nem ugyan az. Nagyon nem ugyan az.
Ha ez a Ninja srác az előbbit csinálja akkor én tévedtem és tényleg komoly munkát csinál, utóbbi esetben továbbra is tartom, hogy nem munka amit csinál, ha nem a hobbijából él meg és nincs ezzel semmi gond csak a kettő nem ugyan az.
Maradjunk annyiba, hogy így ennek semmi köze ahhoz, ha "valaki máshogy látja az menjen vissza a komonizmusba" illetve "Aki mást mer állítani az egyszerűen leragadt a feudalizmus korszakában"
mert ezek a "diktatórikus" megnyilvánulások elégé viccesek tudnak lenni..Szerintem kiveséztük ezt a témát. Peace
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest