-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Krissz1983 #174362 üzenetére
Szerintem nem fog, ha egy kicsit is szereted a marvel univerzumot, akkor egyáltalán nem lesz unalmas a játék. Utóbbi idők egyik legjobbja, nagyon jó lenne ha az insomniac további szuperhősös játékokba fektetné az energiáját. Engem a pókemberrel megvettek kilóra..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
szasanyi
félisten
...az open world játékok hamar unalmassá tudnak válni számomra. - ilyet sem hallottam még. Pont ez az, ami miatt kevesebb az esélye az unalmassá válásra hiszen bárhova mehetsz, bármit csinálhatsz és azokat is tetszőleges sorrendben.
-
Nescafé
őstag
Nagyon jó game
Most vettem meg én is pár napja.
Még majd a shadow of tomb raider kellene meg nekem is az új ac
Remélem lesz még akciós valamikor.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
cyberkind
félisten
Az AC is open world, és ha tartanod kell az unalomtól, az szinte teljesen az AC-nál van, engem nagyon nehezen vagy nem is tud lekötni egy AC se, csodás Ubisoft művek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest