- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz g4mer #122151 üzenetére
Pro-val (KS7000 + 4K RGB) nálam is csinálja. Viszont nem csak bekapcsolásnál gáz, hanem ha egy kicsit hosszabb ideig elváltok (pl. másik HDMI portra), akkor visszakapcsolva is fekete képernyő fogad. Volt, hogy kicsit kihúztam majd visszanyomtam a HDMI csatlakozót (ez nem ajánlott), és akkor jó lett, de általában egy rövid idő után (mikor már megjelenik a nincs jel üzenet is a TV-n), visszajön magától is a kép.
Én arra jutottam, hogy ez a kábel miatt lehet, mivel gyakorlatilag a gyárilag hozzáadott nem rendelkezik hitelesítéssel arra vonatkozóan, hogy ténylegesen elbírja azt a sávszélességet amit a Pro kínálni tud. Többeknél is volt ilyesmi miatt pl. HDCP kézfogás probléma, illetve nálam volt már egyszer színes képzaj is (mint pl. ez).
Ezen a ténylegesen hitelesített Premium High Speed kábelen már gondolkodtam, érdemes beleolvasni a visszajelzésekbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest