-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
válasz losilee1337 #66153 üzenetére
Ó hát ezért nem találom. Köszi
Nemrég volt a storeban egy "Ps now" menüpont, ahol tesztelni lehetett a netet, vagy valami ilyesmi, de már az is eltűnt. Lehet tudni lesz-e egyáltalán magyarban, vagy kénytelen leszek csinálni egy másik accot is emiatt?[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Srácok, ha el akarom adni a gépet, mit kell tenni a vinyóval? Formázzam? A mentéseim megmaradnak, vagy mentsem ki azokat is egy külső vinyóra? Mi ilyenkor a procedura?
Gamertag: Vasy09
-
bandi0000
nagyúr
válasz Vasy09 #66162 üzenetére
matrica vagy ps cserélgetéshez?igen el is felejtettem, akkor így érthető, csak az új tulajnak is tetsszen...Én is szeretnék új szériát, max a placebo miatt is, de mivel kötöttem rá +garanciát így totál ~60-70k bukóval tudnám eladni így marad amíg magától elpusztul
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most no offense, de nem tudom mire számított haverod. Üzletről van szó, ők profitot akarnak termelni. Ha beveszik annyiért, amennyiét ér a piacon, abban nekik mi a biznisz? Ha kicsit olcsóbban,akkor meg lesz egy rakat játékuk, amit senki nem vesz meg, hiszen pont emiatt viszik be emberek nem játszanak vele. Ezért egy jelképes összegért beszámítják a játékot egy másik vásárlásba (kp-t tudtommal nem adnak emlékeim szerint)
Akinek ez nem tetszik, annak kis millió lehetősége van eladni a neten a játékot, de ettől még nem kell anyázni egy boltot, mert megtehetnék azt is, hogy nem vesznek be semmit. ( nem az itteni hszre értem anyázást, de más fórumokon sajnos ezt csinálják)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
A`rpi
addikt
válasz Vasy09 #66156 üzenetére
Amit nem árthat ha végigcsinálsz,
ha vissza szeretnéd vinni a gépet garanciába, esetleg eladnád:(Sorrendre ügyelj)
1. Trófeák feltöltése (Ha nem gyűjtöd kihagyható.)
2. Játékmentéseid helyezd biztonságba.
3. Fiókodat deaktiváld.
4. Initialise PS4 (A PS4 inicializálása)[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Köszi Árpi! Erre gondoltam.
bandi0000: nekem ehhez nincs sajnos plusz gari, akkor még nem volt, így ez nem korlátoz. Persze ha lenne, nem is törném ilyenen a fejem! Ha meg elmenne, akkor úgyis megvárnám a fekete pénteket, vagy a karácsonyt, amikor talán még olcsóbb lenne. Addig meg ugye ott az X1!
[ Módosította: Karma ]
-
fityere
senior tag
Nem tudom volt e mar Fallout 4 ps4 verzióból képek [link] és infók.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
neato3loco
senior tag
Tervezem ennek a beszerzését. Esetleg valakit érdekel még?
Call of Duty-Black Ops III-hoz!
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Flashenzer
csendes tag
válasz neato3loco #66180 üzenetére
Engem érdekelne.
-
Scholes9
nagyúr
-
Wlac
Ármester
Árkád autóversenyzős játékok közül mit érdemes játszani? Várjak a Need For Speedre, vagy van annál sokkal jobb is már?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Vasy09
őstag
válasz james001 #66184 üzenetére
A példaképem!
Fiúk, annyit még had kérdezzek, hogy ugye jól tudom, hogy azokat a játékokat is le tudom újból tölteni a másik gépre, ha mégis eladnám ezt, amiket úgy vettem online, hogy kódot ütöttem be (game deal daily), és nem közvetlenül kártyáról vagy wallet-ből vettem?
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Az az érzés, mikor bruttó két hét után legyőzöm a második boss-t shovel knightban, és némi kutatómunka után kiderül, hogy ennél még 6 nehezebb van... ez az érzés megfizethetetlen.
Vasy09: igen.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Srácok,
Metro Redux, tehát a két rész eggyütt Remasterben 3357 forint.https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/metro-redux/cid=EP4062-CUSA00593_00-MCOMPLREDUXDISC1
Ennyit megér, talán.
-
A`rpi
addikt
válasz Vasy09 #66190 üzenetére
Igen le, csak mielőtt elkerül tőled a gép nem árt ha deaktiválod fiókod, amin a tartalom van.
(Ha a fentebbi leírás alapján jársz el, le tudod újra tölteni a tartalmakat.)
(#66196) szgergely
Nagy valószínűséggel egyik részt oda adjam majd a plus.
(Sokszor volt már akcióban, az ilyen címek előbb utóbb bekerülnek az ingyenes kínálatba is.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation/Xbox konzolok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest