- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Poton 200k ért lehet már venni 6 játékkal ps4-et itt a ph-n, +1 játék: Silent hill demo
Xbox One: bandymnc
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bandi0000 #58901 üzenetére
Röhögsz, de akármennyire is hihetetlen, a P.T-vel telepített gépek ebay-en kb ennyiért mennek. Volt aki kapott érte 1000-1500 dollárt is. De láttam 1000 fontért elkelt gépet is. (Mondjuk épp valamelyik nap néztem, egy olasz eladó már 150k-ért is ad P.T-vel telepített gépet, lehet nagyon kell neki a pénz. )
Én írtam a hirdetéshez, hogy ez itthon nem fog elmenni sajnos.
A P.T ugye már nem elérhető PSN-en, így ritkaságnak számít, még ha csak egy egy teaser játék, akkor is.
szerk:
Nincs valakinek 20. évfordulós gépe, amire a P.T is fel van telepítve, és mondjuk Kojima, meg Del Toro, meg Norman Reedus is dedikálta? Milliókat lehetne érte kérni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Dejó keddig itthol vagyok,de a WD-t már végigvittem,a mellékküldetéseket meguntam szűk 2 óra alatt.
A TLOU-t is végigvittem a Left Behinddel együtt,de nem érzem azt hogy újra akarom kezdeni.
Minecraftban eltévedtem,nincs meg a házam,2 órát bojongtam de semmi,meg amúgy sincs netem és így kicsit uncsi.
PS3 asszonynál van,ő meg dolgozik.
Szerintem nézek 1-2 autókereskedőket,meg játszok egyet valamelyík PS1-2 játékkal.Vagy ha valaki lakik a közelemben (Nyíradony) és ad kölcsön játékot,azt szívesen veszem.
-
glspeter1
őstag
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Bazsi1987
őstag
Konzolvilag előrendelés terén megbízható? Időbe megkapom a játékot?
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuribácsi88 #58917 üzenetére
(#58915) mrab
Nem, kitalált város, Ventura Bay.
Live-Die-Respawn
-
-
boost
addikt
Váá, van egy szuper témám. Morpheus. Héten volt Sony-nak Morpheus eventje Londonban, és ott volt a GameDay irodás srác is, Imi is.
Kipróbált egy csomó mindent, érdemes megnézni az adást (30perc, csomó új Morpheusos játékkal), de a legviccesebb pillanat az volt, mikor a Morpheus fejlesztőjét interjúvolta, és ezt mondta neki a pasi:
"És ugye ott a 120Hz. ez is nagy kihívás, de ahogy látod a játékaink többsége 60Hz-en fut, és igazából annyira erős a PS4, hogy van tartalékunk arra, hogy zt feltoljuk 120Hz-re"
-
addikt
-
modflow
veterán
A bekapcsoláskor állandóan előjön a discovery ... üzenet.
Hogy lehet ezt eltűntetni??? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuribácsi88 #58923 üzenetére
Attól függ. Ha késő ősszel játszódik, akkor 8 előtt kicsivel már sötét van, és csak 6kor világosodik. Az meg mán van 10 óra is.
(#58922) szgergely
Én néztem a videót, egyelőre engem nem győzött meg, nem tudom miben lesz ez jobb mint egy Oculus Rift. (és már az sem jött be annyira nekem)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bandi0000
nagyúr
Ocolusrol hallottam hogy szemüvegesüknek is be lehet állítani az erősséget hogy lássanak szemüveg nélkül, ezt nem hallottam a sony megoldásánál, szóval ezért eleve halott az ügy, pláne aki komolyan gondolja ezt az inkább épít hozzá gépet szerintem mert amíg a 30 fps-t nem tudja stabilan tartani a gép akkor hogy akarja a 120-at? bár attól függ igaz milyen felbontásban
Xbox One: bandymnc
-
Lackooo84
nagyúr
Ez az Oculus akkor érne valamit, ha minden játékhoz lehetne használni tv helyett.
The Truth is out there...
-
A`rpi
addikt
válasz modflow #58924 üzenetére
A bekapcsoláskor állandóan előjön a discovery ... üzenet.
Hogy lehet ezt eltüntetni???https://www.reddit.com/r/PS4/comments/30owpj/
Fentebbiek alapján:
-minden értesítést kapcsolj ki
-jelentkezz ki fiókodból
-jelentkezz be fiókodba
-kapcsolj vissza számodra minden szükséges értesítéstLépésről lépésre értesítések elérhetősége: Disable PS4 Notifications
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Kipróbáltam a Black Ops III-at és végre egy CoD ami hosszú idő után ami bejön.BF Hardline elbújhat mögötte.
-
chosa91
aktív tag
Sziasztok, mint friss PS4 tulaj, az összefoglalót átrágva fordulnék hozzátok 1 kérdéssel:
Használt PS4-et vásároltam, a kontrolleren a bal D-pad elnyűtt. Garancia van még rá, hol tudtok olyan Sony márkaszervízt, vagy egyéb helyet, ahol megoldják a bajom. (Ha nincs ilyen, akkor is hol probálkozhatok nagyobb eséllyel. HA nem jön össze csak akkor vásárolnék új gumiborítást.)
"Find something boring, and make it funny!"
-
A`rpi
addikt
válasz chosa91 #58931 üzenetére
Garanciapapíron feltüntetett elérhetőségeken tudsz érdeklődni.
Nagy valószínűséggel cserélik, ha személyesen be tudod vinni az a legjobb, de akár postázni is tudod nekik, ha utóbbit választanád, egy telefont, vagy email váltást előtte egyeztetés céljából én megejtenék.
Itt találtam egy hivatalos közleményt, ami meglehetősen régi.
Ha hivatalos garanciád van központi helyre érdemes vinni itt talán a leggyorsabb az ügyintézés.
(Ha nem akkor a garanciapíron megjelölt helyre.)Hireltech
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.1089 Budapest, Orczy út 2-4.
Tel.: 06-70/638-4536Nyitva: H-Cs: 9-17, P: 9-16
Levelezési cím:
1089 Budapest, Elnők utca 1Email: szerviz@hireltech.hu
-
chosa91
aktív tag
576kbyte-ban lett vásárolva még tavaly decemberben. Viszont az 576-ot hívva tovább passzoltak a Sony márkaszervíznek, mondván hogy ők csak 3 napon belül vállalnak garanciát, onnantól a Sony-é a felelősség.
A sony pedig személyesen csak jövő héttől tud foglalkozni velem, ma "személyes célból" szünnap van.Köszönöm a korrekt válaszod.
"Find something boring, and make it funny!"
-
miklos0308
tag
Sziasztok! Szerencsére a hosszú hétvégére ideért a futár a PS4-el, regisztráltam egy PSN accountot, megadtam a bankkártya adataimat és fel is ajánlotta a store első indításnál, hogy választhatok veszek-e még előfizetést, vagy igénybe veszem a 2 nap !!!!44!!!nééégy! trialomat.... Fura én úgy tudtam, hogy 14 nap free trial van, akkor ez most mi?
-
miklos0308
tag
Bocs kifutottam a szerkesztési időből, a Driveclub amit letöltök a Ps Store-ból az ingyenes ugye, és nem upgradeelődik fel teljes verzióra csak úgy (nem akarom hogy leszipkázza a pénzt a kártyámról csak kipróbálni szeretném, ha tetszik, úgyis megveszem lemezesen)
-
pomk
őstag
Adott egy igen jó áron eladó játék EU accountra. Nekem az elsődleges accountom US, tudom ezt majd azon használni, vagy csak EU accounton használható? Van egy másodlagos accountom is, amit nem használok így azt akár át is tudom állítani EU-ra. Így ha arra megveszem, akkor elsődlegessel is fogom majd tudni használni, ugye?
-
tag
sziasztok!
van egy kb. 1,5 éves ps4-em, elvinném valahová újrapasztáztatni/portalanítani. Budapesten vagy környékén kit ajánlanátok?
köszi!
-
A`rpi
addikt
Fiókhoz kötöttek a licenszek.
Ezért ha EU fiókra vásárolnál játékot, csak abban az esetben tudsz játszani bármilyen más fiókkal.
Ha a megvásárolt játékot tartalmazó fiók elsődlegesre
van állítva játékkonzolodon.
(Esetedben EU fiók legyen primary, amire megvennéd az "olcsó játékot").Így a konzolodon tudsz játszani minden más fiókkal legyen az elsődleges vagy másodlagos (primary vagy secondary).
Mivel ahogy fentebb írtam jogosultságok a fiókhoz kötöttek amin a tartalom van.
Az a fiók amin játszanál az mellékes milyen státuszban van.Ha nem lenne teljesen világos további leírásokat itt találsz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
Tanácsot szeretnék kérni a hozzáértő iparosoktól! )
Érdemes várnom a cuh-1200-ra vagy nem érdemes? Októberben szeretnék venni egy ps4-t, ha addig nem lehetne kapni persze.. előre is köszi.
-
Bazsi1987
őstag
Tolom a cod betat egész jó pedig Black ops2 ota nem nagyon toltam egyikel se ezt szerintem előrendelem bf3-4-tól besokaltam ezért kimarad a star wars
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Összefoglalóból idézve:
Jelenleg három modellel is találkozhatunk az üzletek polcain.
CUH-1000 149W, CUH-1100 146W, CUH-1200 122W.
Első és legújabb (CUH-1200) széria közötti fogyasztás különbség 27W.
Új 1200 szériát összevetettük régebbi modellekkel: [link]Kisebb fogyasztáson túl más észérv nincsen,
ha amúgy is garanciális gépet vennél.
(Jelenleg kapható gépek is tökéletesen megfelelnek, célnak.)[ Szerkesztve ]
-
-
Def26
félisten
Hogy lehet gyárira visszaállítani ps4 -et? Régebben eladásnál csináltam ezt, de volt vagy egy óra mire végzett vele. Van más mód, hogy teljesen lecsupaszítsam? Az nem elég, ha törlöm a profilom, meg a játékokat?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz Lackooo84 #58949 üzenetére
Jah, de ez elszarakodott egy órát. Ha elviszem a gépet eladni és szeretné kipróbálni az új tulaj de nekem csak digitális játékaim vannak, akkor nincs más mód a kipróbálás végeztével csak a Initialize? Szar lenne ott ücsörögni nála még egy órát.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series controller ,,Hall sensor ,, csere
- Last of us 2 collectors
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest