Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi98

    tag

    Sziasztok.
    Nos így Ps4 használóként kérdeznék tőletek pár dolgot.
    A játékokat szerintetek inkább lemezesen vagy digitálisan(storeból) érdemes megvenni? Nyilván a lemezesnél,ha valaki szereti,hogy díszelegnek a lemez tokok a polcon az egy előny,de megvan rá az esély hogy idővel karcolódik és nem úgy olvassa már a gép sem.
    Digitális előnye pedig,ha elutazom otthonról is nálam van az összes játék,csak netkapcsolat szükséges hozzá és elérhető minden,meg tudtommal storeban jó leárazások szoktak lenni,én nem ragaszkodom ahhoz hogy a polcon díszelegjenek a lemez tokok,de nyílván érdekel,hogy ki-mit gondol erről és melyiket érdemesebb választani,főleg az árak miatt is.
    Másik: Beszélgettem egy Ps-es barátommal akinek egy Fat van (elmondása szerint Cuh-1216B típus) és szóba került,hogy néha érdemes kitisztíttatni illetve újrapasztázni(ezt is el szeretném majd végeztetni rajta!) és ő mondta,hogy vigyázzak,csak megbízható emberrel foglalkozzak,mert ő sajnos megjárta(ugyan nevet nem említett) mikor odavitte a konzolját csak annyi baja volt,hogy picit a megszokottól már hangosabb volt ezért is áldozott be a tisztításra,viszont azóta nem megy a lemezolvasója. Mondta,hogy a csalódás miatt oda már nem akarta visszavinni és nem is vitte,de még máshol sem járt ezen hiba miatt,viszont azóta majdnem 6hónap telt el és mondta,mégiscsak jó lenne ha működne,bár nekik 2 játék kivételével mindegyik digitálisan van megvéve azt mondta ez a szerencse,mert így legalább tudja használni.
    Én mondtam neki,hogy ha előtte működött akkor valószínű csak valami apró hibát vétettek,mert azt is mondta,ha beteszi a lemezt akkor beveszi,elkezdi tölteni jobb felül de viszont utána nem történik semmi sem! Ha a telepített játékra megy miközben benne a lemez akkor kiírja hogy nincs lemez a gépben! Viszont elmondása szerint a lemez olvasása közben ilyen fura surlódó hangot ad ki a meghajtó mintha valami-valamivel összeérne. :U
    Mondtam neki lehet egy szalagkábelt sérthettek meg közben,vagy nem csatlakoztatták vissza rendesen!
    Mivel ő is segített nekem és ellátott rengeteg jó tanáccsal,de nem tagja ennek az oldalnak így gondoltam én is segítek most neki és kiírom az ő problémáját is,hátha sikerül ezt is megoldani! (Gondolom egyébként a meghajtó felépítése itt is hasonló lehet egy Pc lemezmeghajtóhoz,olyat én már régen láttam szétszedve ezért is gondoltam hogy biztosan ebben is szalagkábelek mehetnek!)
    Ui: A másik ismerősöm akinél most a pc-m van nálam pedig az ő Ps4 slim konzolja,jelzett hogy nagyon szuper a pc eddig nagyon is tetszik neki minden rajta! (Lehet a végén még tényleg nálam marad a ps,bár nekem is tetszik és örülnék is neki!) :D
    Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett!
    Minden tanácsot,segítséget előre is köszönök! :)

Új hozzászólás Aktív témák