- Milyen videókártyát?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz Bad Pritt #230130 üzenetére
+(#230126) Peace | +(#230127) Mike | +(#230129) Rage47
Egy időre visszatettem én is story nehézségre..mert csak n00b-oltam...azon a vörös bolygón. Aztán rájöttem, hogy k*rvára nem is oda kell menni, hanem a Zeffo-ra, ahol nincsenek ilyen rücsökszauruszok, hanem még rohamosztagosok. Szóval vissza is tettem egyből Jedi Knight nehézségre. Mondom nem égetem itt magam... Végül is ideális. Pont rendben van. A legtöbb helyen pont megvagyok. Most a Kashyyk-on vagyok, ahol úszkálni kell. Ahol van az ARANY KOS-CSIGA. Na azon behaltam. Az nagyon egy hétfő reggeli ötlet volt...
Vannak benne baromságok. Pl. amit írtok ez a ládában kotorászás. Azt figyeltétek, hogy pl. a víz alatt a robot nem mászik bele a ládába..hanem csak az animáció megy, hogy a láda "dülöngél".. és beszél A VÍZ ALATT a csávó(szájában a lélegző-unit-tal), hogy "Mit találtál BD-1?" Közben csóri robot végig ott van a hátán.Jó nem vagyok otthon a souls-like-ba... Továbbá most végeztem a MadMax-szel (másodjára) ahol a harc annyiból áll, hogy az x-et és a háromszöget egyszerre püfölöd. Itt más, komolyabb...de nem érzem kiforrottnak. Nem jól másoltak.. vagy nem tudom... Azt se tudnám megmondani, hogy milyennek kéne lennie...Mi az etalon?!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest