- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- OLED TV topic
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Jó, hát vannak akik tanultak matekot. Nem fogod tudni 1 óra alatt bepótolni, szóval szerintem dobjuk el ezt most
Régen volt már, meg "külfödiül" van, de a 2.3x FLOPs-ot még talán is meg bírod érteni.
Szívesen![ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Nem azért... de tényleg nagy feje van a csajnak. A gyerek verzióján egyenesen röhögtünk a barátommal.
Mondhatni Bayonetta ellentéte, ott meg a testhez képest kicsi a nő feje. Én érzékeny vagyok az ilyen dolgokra.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
Helyből, vagy nekifutàsból, esetleg szàndékosan jàtszod itt az értetlent? Senki nem mondta hogy 2x jobban futnak a jàtékok. Azt mondtuk hogy a szàmítàsi teljesítménye a Pro-nak több mint kétszerese az alapgéphez képest.
Esetleg leírhatom szótagolva, ha úgy egyszerübb.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
saelin
veterán
válasz Wesder #229308 üzenetére
Bocs.
Fú, amúgy nagyon várom a második részt. Ez a robot-dínós atmoszféra eléggé egyedi még a mai napig is. Én imádtam nézni ahogy a kis falkában vadászó szarok neki mentek valaminek.
Amin jó lenne ha dolgoznának még:
- valamivel ütősebb story, mert a vége felé eléggé langyos lett
- itemizáció téren több craftolható armor és fegyver legyen
- és a nagy szívfájdalmam... a párbeszédek alakulása. Az összes side quest halál unalmas volt, de annyira, hogy egy idő után én inkább hagytam őket.Őszintén, ami kiemeli a többi cím közül az a plot és a grafika.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
consono
nagyúr
válasz saelin #229317 üzenetére
Én ebből csak az utolsóval értek egyet, azzal is csak részben, bár a hunting groundos küldetéseket leszámítva mindent megcsináltam. Nekem nem kell több craftolás meg item, így bőven volt elég, a sztori meg végig tetszett
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #229316 üzenetére
Pixelcountban a ~háromszorosa (4K lenne négyszerese a fullhd-nak, de az nem sokszor van meg, inkább ilyen 1800p-k vannak pro-nál).
-
Themes
aktív tag
Üdv. Hogyan tudom kikapcsolni úgy a gépet hogy a játékból nem lépek ki, és így mikor bekapcsolom rögtön tudom folytatni a játékot onnan ahol abbahagytam. Valahol már hallottam ezt, de nem találom azóta sem. Köszönöm.
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
hombre[EU]
veterán
válasz Themes #229326 üzenetére
Játék közben quick menu (tartod a ps gombot a kontrolleren) és keresd a szimbólumokat
Life, Uh, Finds A Way
-
vonSux
őstag
Látom hamar feledésbe merült a szeretet ünnepe jó látni, hogy milyen megértően, tisztelettel és türelmesen “vitáztok” egymással.
Metro Exodus, hogy fut pro-n (4k megjelenítőn)? -
Themes
aktív tag
válasz hombre[EU] #229327 üzenetére
Úgy csináltam, de mikor visszakapcsoltam a gépet megint csak meg kellett várni még betölti a játékot
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Steve1207
veterán
Pont tegnap kereste valaki, PS Plus 1 éves előfizu 13500 a store-ban január 13-ig a mai naptól.
.
-
Tdizsolt
senior tag
-
fausto
addikt
Lenne egy kérdésem
Az tiszta sor, hogy PS Plus előfizetést nem lehet a wallet-ből fizetni, hogy ha nincs bankkártya regisztrálva a profilomhoz. De mi a helyzet akkor, ha (UK profillal)
- van 35GBP feltöltve a profilomra
- van regisztrálva kártyaMivel most 37.49GBP az éves előfizetést, az működik, hogy veszek egyet és a walletből fizet 35GBP-t, a maradék 2.49-et pedig levonja a kártyáról?
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Witcher 3 GOTY 13£. Veletlen lenne? Itt az ideje megvenni.
Asszem mindenféleképpen!
-
saelin
veterán
Warriors of Orochi 4??? Mennyire fun és változatos a gameplay? Videókból csak azt látom, hogy tengernyi tehetetlen katonát pofoznak 30 percekig. A játszható karakterek viszont érdekesnek tűnnek, de a harc halál unalmasnak tűnik.
Plusz:
A split screen hogy fut pro-n?[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz saelin #229304 üzenetére
Mondja bárki hogy nem irritáló feje van, és nem csak a fejmérete miatt. Sok játékkal játszottam már, de ilyen ritkán volt hogy irritál a főhős. Azért ma is szenvedtem egy kicsit a játékkal, de lehet ahhoz túl hosszú hogy végigjátsszam, csak ha tényleg nincs más (most nincs, mert az Uncharted 4-et nem akarom addig végigtolni, amíg a collection-ön nem mentem végig).A nehézséget meg megint csak nem értették meg sokan, hogy miért nem jön be. Nem azért mert nehéz, hanem amikor önhibámon kívül halok meg. Van az elején az a dög, ami sziklákat dobál, elugrok, közelemben sincs semmi, de az életet levonja folyamatosan, mintha telibe talált volna.
GOW-ban végigmentem a valkyrie-ökön, az nehéz volt, de jól volt leprogramozva, ha meghaltam, saját magam miatt haltam meg, mert rosszul időzítettem a védekezést vagy a támadást stb, volt hogy huszadjára sikerült, de akkor sem húzott fel. Itt vörös a fejem, amikor a játék miatt halok meg (már a 2. után izzik a fejem), önhibámon kívül.
Ezt a részt érdemes lenne felvennem, de PS4-ben amelyik játék nem támogatja, nem tudok rögzíteni. Látszik az egészen, hogy nem vagyok béna mégis halállal végződik. De majd belenézek a végigjátszásokba, annyit már láttam, hogy nekem sokkal kevesebbet sebez a nyíl, mint másoknak a videókból, valószínűleg azt is kellene fejlesztenem, mert amikor nekem 30-at von le, a videókban 300-at.[ Szerkesztve ]
-
-
syler123
veterán
válasz NyMRooD #229344 üzenetére
Így lett volna helyes, csak ott már felhúztak...
GOW-ot, The Last of Us-t imádtam, legnehezebb fokozaton is kifogom vinni.
Ami nem jön be, ott teljesen mindegy a nehézség. Bloodborne-t ismerem, önxopató embereknek tökéletes...De látom itt már csak a kötekedésről szól minden. Emberek tegyetek már különbséget, hogy én egy játékot oltok, ti meg egymást, kész vicc ami itt megy.
Tdizsolt: oda lenne ideális karakter
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest