Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    válasz .LnB #223700 üzenetére

    "Egy cseppet túlzó a zaklatás vádja. Írtam egy feltételezést. Tisztázást kértem. Ennyi."
    Ez igaz a #158-as kommentedre, de rögtön azután, válaszra sem várva benyomsz egy erősen dehonesztáló fikaáradatot a #159-ben, amiben tényként közlöd a megállapításaidat.
    Ugyan a #170-ben megpróbálsz finomítani az ártatlanság vélelmének felemlegetésével, de ezt rögtön zárójelbe teszed, amikor a cáfolatra konkrét bizonyítékot követelsz.

    Roppant korrekt. A privátok emlegetését meg nyugodtan el is felejtheted: ha nyilvánosan kezdtél el egy vitát/fikát, akkor finoman szólva sem elegáns erre hivatkozni.

    Nem tudom, hogy zaklatásnak minősül-e ez a kis affér, de hogy passzív agresszió, az 100%.

    Mellékvágány. Hogy érezd picit, miről is szól a dolog, párhuzamot vonok a régi gonzo bejegyzéseddel. Az írásodban közlöd, hogy...
    - világéletedben PC-s voltál, konzolod (PS, XBOX, Nintendo, stb.) nem volt;
    - PS4-et vettél, ami teljesen lenyűgöz, fantasztikus, stb.;
    - a ziXBOX szóra sem érdemes, röhejes, szánalmas, stb.

    AliceWake-et illető kritikád nyomán ebből az egyszeri olvasó...
    - megállapíthatná, hogy az író tudatosan él a műfaji keretekkel, sajátosságokkal (lásd: gonzó írás);
    - levonhatná a következtetést, hogy az író egy hiteltelen f@x, aki csak úgy össze-vissza ír minden f@xságot (ti. sosem próbálta huzamosabban az XBOX-ot);
    - de legalábbis úgy érezhetné, "mélységesen felháborítónak tartom, hogy az olvasókat még annyival sem tisztelte meg a kedves író, hogy kipróbálja az XBOX-ot. És úgy írjon róla véleményt.
    Még csak nem is az a baj, hogy véleménykülönbség van az itt leírtak, és az én véleményem között. Hanem az, hogy fals képet mutathat a konzolról. Legalább vette volna a fáradtságot egy-két progi végigjátszására. És nem is arról van szó, hogy elszenvedte magát néhánynak a feléig mondjuk. Nem."
    :(((

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák