Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10186752

    törölt tag

    válasz sp8787 #199364 üzenetére

    Attól, hogy valami jól fogy, nem jelenti azt, hogy jó is, és az ellenkezője sem igaz, hogy a kevésbé jól fogyó játék az feltétlen rossz. Vagy ahogy a saját klasszikusomat idézve: a szar sem lesz attól finom, hogy legyek milliói dongják körül.

    Én nem olvastam egy tesztet sem a játékról, így nem tudom, hogy mit mond róla a média, csak a saját benyomásomra hagyatkozom.

    Én tolom a játékot már vagy 15 órája, de valahogy még mindig nem darált be. Nyomom a küldiket, amiket dob egymás után, a free roam-nak sok értelmét nem láttam tovább, így azzal felhagytam.

    A látványvilággal még mindig nem vagyok megbékélve, ez a játék minden, csak nem szép. Lehet mondani, hogy mert open world, de a RDR2 is az volt, és erre köröket ver. Sőt, vannak helyek, ahol egyenesen randának látom.

    A sztori egész tetszik, semmi extra, semmi nagy durranás, de ezzel nincs problémám.

    Viszont olyan alapvető szarvashibák vannak a játékban, amit eleinte csak mosolyogtam, most már inkább lesajnálom.

    Példa: Megyek vissza a toronyba, és közben Boozerrel beszélgetek a rádión. Felérek, Boozer ott ül az ágy szélén, mindent csinál, csak nem beszél, pláne nem rádión, de közben hozzám folyamatosan pofázik a rádión. Odamegyek az ágyamhoz, majd egyszer csak ugrik a script, átvezető indul: jövök be az ajtón (vágod, már rég bent vagyok a helyiségben), Boozer meg áll az ablak előtt a másik sarokban (vágod, egy másodperce ott ült az ágy szélén)...

    Az ilyenektől agyfaszt kapok...

    Úgyhogy összességében úgy vagyok most vele, hogy becsületből letolom, de vélhetően az életben nem veszem elő többet, és nem virnyákolok folytatásért sem.

    Eddig messze ez a leggyengébb sony ex, ami a kezeim között volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák