-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peace
nagyúr
UC4 az valami elképesztően Csúcs!!!!!!!!!!!!! :-O Még csak a 7. fjezetnél tartok, de ez elképesztő, én még ilyet nem pipáltam. Nem bántam meg, hogy az első három résszel kezdtem. A 2. és a 3. nagyon adta! Teljesen el is felejtettem az első rész alatt átélt frusztrációt és anyázásokat! Folytatom is remélem ma délután, ha lehet! :-P
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gery9112 #162805 üzenetére
Egyébként nálam a ruhán a fénylés egyáltalán nem tetszik, a matt jobban áll neki szerintem. A GOW-ral is csinálták a feszt azt így is az egyik ha nem legszebb játék a generációban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
wierra
senior tag
válasz Xaels #162801 üzenetére
Troll on:
Az alsó az Xbox változat?Vagy a felső a Pro, az alsó a non-Pro?
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
sutyesz96
őstag
válasz Carlos Padre #162816 üzenetére
Akkor Gery-é a WII U version.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
wierra
senior tag
válasz ProEvoFan #162821 üzenetére
A legújabb nVidia kártyák legújabb, "pénztárcabarát" fícsörje (valós idejú ray tracing).
On/off videó.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Xaels #162801 üzenetére
Közben a magyar GS is cikkezik róla.
Idézem: "Nyilván van rá esély, hogy a Marvel's Spider-Man nem fog úgy kinézni, mint az előzetesekben (ahogy ez a legtöbb játék esetében is így van), és a Watch Dogs esete óta érthető az egészséges aggodalom, de azért túlzásokba sem kell esni. Egyrészt sokan kipróbálták már a demókat az E3-on és gamescomon, és senki nem bőgte el magát, másrészt azon kevesek közé tartozunk, akik már nyomják (vagy befejezték) a játékot, és mivel tiszteljük az embargót, nem mutatunk nektek semmit, de sem a látvánnyal, sem a teljesítménnyel nincs semmi gond, pedig még a Day One patch sincs rátolva az élményre. Szóval túlaggódni sem kell a dolgokat, jelen esetben legalábbis biztosan nem."
Jól van.akkor ez csak a szokásos netes hisztéria. -
seniman
veterán
válasz wierra #162823 üzenetére
A bugos elcseszett játékokon,meg a nulla élményeken ez sem fog segíteni,mintha aranyfüstbe csomagolnák a sz*rt. De legalább a zöldek szakítanak.Egyre inkább úgy érzem jó döntés volt a PS4,egy ilyen RTX kórság negyedében sincs játékokkal együtt sem.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
KaitouP
nagyúr
válasz Peace #162788 üzenetére
Nekem nem kell bemutatnod, mert rengeteget játszottam az első résszel. De pont ezt pofázom amúgy, hogy az alapjáték önmagában semmit sem ér.
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
ProEvoFan
nagyúr
-
penge111
addikt
Srácok, ha nagyon unatkozik valaki, akkor leírnám, hogy milyen játékaim vannak, és miket tervezek beszerezni. A lista alapján szívesen veszem az ajánlatokat mit érdemes még beszereznem esetleg, azt vegyétek figyelembe, hogy volt ps3-am, tehát az ottani címeket kivittem mind, remasteredek ezért nem érdekelnek. Illetve szerintem láthatjátok kb. milyen stílusú játékokat komálok!
Tehát ezek vannak, voltak: God of War, Bloodborne, World Of Final Fantasy, Witcher Goty, Fallout 4 Goty, Final Fantasy XII, Nioh, Nier, Dragon Age Inquisition Goty, Divinity Original Sin, Uncharted 4, Diablo III, Horizon Zero Dawn
Ezeket akarom beszerezni majd: Dark Souls III Goty, Ditroit Became Human, Lost Legacy, Hellblade, Ni No Kuni II, YS VIII, Ac Origins, Final Fantasy XV Royal Edition, Dragon Quest XI, Batman Arkham Knight, Divinity Original Sins II, Titanfall 2 (nem szeretem az fpst, de azt mondják nagyon ütős az 5-6 órás kampány)
Szóval, mik azok a címek, amik nem maradhatnak ki és nincsenek a fenti bakancslistámon? Válaszokat köszönöm előre is
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
-
gyuromoj
veterán
Elkezdtem pár órája a Beyond Two Souls játékot.
Néhol kicsit furcsa az irányítás, de a sztori eddig bejön.
Igaz, nekem tisztára Stranger Things feelingje van, ami nagy kedvenc.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
saelin
veterán
válasz penge111 #162834 üzenetére
A Kuni 2 nagyon jó! Nyugodt szívvel merem ajánlani. Ezek mellé a Hat in time-ot is nyugodtan berakhatod. Eddig bárkinek is mutattam egyből beszívta. A kontrollert alig lehet ilyenkor elvenni tőlük...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest