-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
válasz #20844032 #153949 üzenetére
De ezek pont ok,hogy benne vannak csak rpg elemeket ne tartalmazna...
Meg amúgy milyen hülyeség már,hogy megkopott az a stílús??!!
Ott van pl. a Gta 5 szerintem ugyanazt kell még mindig csinálni benne mint anno a 3 ban nyílván több lehetőséggel de még mindig élvezetes tudott maradni ennyi rész után is.
Ne,hogy már a God OF War al ne lehetett volna ezt megtenni... -
törölt tag
válasz Lacko66 #153951 üzenetére
Dragon's Dogmát lemezen 3-4 ezerért meg lehet venni. Ha mindeképp te szeretnéd letépni a fóliát róla, 20 euróért megteheted.
-
Bogyi007
veterán
válasz #20844032 #153943 üzenetére
Amikről le is maradtam...
Ennyiért is jó vétel volt, meg kijátszás után adjuk el másoknak (felesbe vettük haverral a lemezt)Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz Adam_Shepard #153938 üzenetére
Egy DLC-nyit Egyébként egy jól kitalált, kellőképp hosszú storyt, új ellenfeleket, karaktereket, helyszíneket, fegyvereket és ruhákat. Meg a Complete-hez van pár bonus felszerelés, amit az alap játék során megkapsz. Aki játszott/végigvitte az alap játékot, annak kihagyhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #20844032 #153899 üzenetére
A WipEout Omega Collection-t én is bezsákoltam ma, sőt, már toltam is egyhuzamban pár órát. Szerintem nagyon állat, ennyit tényleg bőven megért. De persze kötelezően csakis VR-ben, úgy nagyon adja.
Emellett a Robinson: The Journey-re is lecsaptam, ez még úgy nagyjából egy jobb VR címnek tűnik.<-ƘƘ->
-
saelin
veterán
válasz #20844032 #153943 üzenetére
Én láttam egy Playstation Access videót a játékról és ott jónak tűnt minden. Az Agony, na én azt kukáztam a performance gondok miatt. Szegény amilyen technikai állapotban adták ki. Ilyenkor mindig beigazolódik az, hogy nem szabad előrendelni semmit, csak azt amiben nagyon biztos vagy hogy úgy is fog megjelenni ahogy kell.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
-
OgreImre
senior tag
Dobozosan begyűjtve,
The Last of Us Remastered
Gran Turismo Sport
Heavy Rain/Beyond
Horizon Zero Dawn Complete
Nathan Drake's Collection
Ezek szerintem idén bőven kitartanak, igaz a Beyond-ot már végigvittem májusban."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Shamat
aktív tag
Lőttem pár EVERSPACE fotót, ha valakit esetleg érdekel: [link]
DEAD LIKE ME
-
Rigormortiis
veterán
Monster Hunter World bezsákolva. Eddig bírtam ellenállni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
30z.Samu
félisten
Tegnap este leadtam a rendelést, ma pedig át is vehettem a Platinum Shop-ban a headset-et. Egy kicsi üzlet, de valóságos konzol paradicsom, van itt minden, mi szem szájnak ingere. Szimpatikus kis hely, nem fizetett promóció volt, csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat. De mielőtt még haza suhantam volna még moziztam egyet, hogy a normális emberek életét is éljem egy kicsit.
Hazaértem, doboz kinyit, fontos dolgokat kiszed, doboz fel a szekrény tetejére a többi közé. Kicsit forgattam a fülest, mint mókus a mogyorót, majd átnyálaztam gyorsan a kiskönyvét, hátha ír valami hasznosat. Egyébként a töltőkábellel elég skótok voltak, ugyanis meglehetősen rövidet sikerült belecsempészniük a dobozba. Szerintem majd a controller-hez kapott kábellel fogom tölteni, gondolom különösebb baja nem lesz tőle. Aztán jött az érdemi rész, USB stick-et bedug, PS bekapcs, headset bekapcs és nagyjából ennyi volt a történet, a Store-ból az appot letöltve lehet kicsit testreszabni a hangzást műfaj szerint ill. némelyik játékhoz külön profilt kínál az alkalmazás. Ezzel felvértezve kezdtem el folytatni a The Last of Us-t, melynek végére kb 2 játék óra után. A headset hangzása nagyon tetszik, ahhoz képest hogy virtuálisan oldja meg a 7.1-et nagyon jól keveri a hangokat. Egy komolyabb action-nél tisztán hallottam, hogy az ellenség pontosan honnan akar támadni. Elsőre nagyon fura volt, de meg tudja dobni az élményt rendesen. Pontos üzemidővel még nem tudok szolgálni, ez majd a későbbiekben kiderül. Úgy gondolom, hogy ezt az összeget bőven megérte, azt kaptam, amit vártam.Hogy a játékról is ejtsek pár "szót", az első órában kicsit szkeptikus voltam, nem igen értettem mit szerettek ezen ennyire. De aztán történt egy bizonyos dolog a story-ban és onnantól kezdve elkezdtek pörögni az események és már azon kaptam magam hogy nem igen tudom letenni ezt a játékot. Nagyjából 13-14 óra alatt érhettem a végére, nem is siettem sehová, ahol tudtam körülnéztem rendesen alkotóelemben reménykedve. Ez a játék is egy élményszámba ment és most már én is elkezdtem várni a második részét. Pacsi Naughty Dog!
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
válasz saelin #153973 üzenetére
FPS droppok, szinte folyamatosan. Ha belépsz a menübe, vagy kinyitsz egy ajtót sokszor kimerevedik a játék, amíg betölt. Elevel rohadt lasssan tölt sokszor. Texture streaming probléma sokszor. HDR nincs(!).
Ahhoz képest, hogy UE engine, valami elképesztő mennyire bénán bántak vele. A játék nagyonjó, tényleg, a hangok, a leveldesign, az atmoszféra zseniális.A karakterek, a sztori(k), minden nagyon a helyén van. De technóban egy fércmű. -
Scholes9
nagyúr
válasz 30z.Samu #153972 üzenetére
Nem véletlenül volt a tavalyi E3 legjobban várt játék díjának nyertese a készülő 2. rész Sőt lehet jövő héten újra elnyeri ezt a díjat, nem lennék meglepve El sem merem képzelni, hogy mit fog összehozni a Naughty Dog jövőre, de öröm ünnep lesz minden PS4 tulaj számára, ebben biztos vagyok
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
őstag
Segítségre lenne szükségem. Ma megjött az akciós PS4 pro, és be is üzemeltem. A problémám az, hogy hogy a kontrolleren található jobb oldali kör alakú gomb irányítása nagyon furcsa nekem. Talán R3 ha jól emlékszem. Pont ellentétesen szeretném beállítani, hogy ami most felfelé van az lefelé kéne legyen. Így a Ghost Recon Wildlands-ban 2 perc alatt hősi halált haltam, mire be tudtam célozni az ellenfél pozícióját. Lehet ezt a PS-n beállítani, hogy minden játékban alapból így legyen?
Pontosan hol kellene átállítanom?Segítségeket előre is köszönöm!
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Nescafé
őstag
Gt sport sima bezsákolva, 19 giga meg most 71gigát et szed
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
SH4D0W2011
őstag
válasz agyhalal #153932 üzenetére
Általános feltételek – Specifikus szabályok a „Days of Play” versenyhez
c) egy vagy több játékkal játszva napi egy (1) trófeát kell nyernie PlayStation®4 konzolján 2018. június 8. 01:01 (CEST) és 2018. június 19. 00:59 (CEST) között, az említett időszakban összesen tizenegy (11) trófeát összegyűjtve;
Ez alapján szerintem minden nap 01:01-kor van a forduló.
(#153978) VANESSZA1 A játék beállításaiban keress olyat, hogy az analóg karok inverzek-e.
-
Scholes9
nagyúr
Bf1 Revo jó vétel most? Mik a tapasztalatok PS4-en? Csalók, játékos szám ilyenek.
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
tudjátok, hogy a Ps boltban a FRANTICS szinkronos-e?
Ha még lejárat előtt meghosszabbítom a tagságot az hozzáadódik a régihez (pl. Októberben jár le de most veszek akkor jövő októberig tart majd az előfizetésem)?
Köszi!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
raziel01
veterán
Cdkeys-en is van jó áron PS+.
13500 Ft-ért vettem UK 15 hónapost.
Facebook oldalukat lájkolva adnak 5%-os kódot azzal jön ki 13500 Ft-ra.
Így most jövő novemberig van pluszom. -
szzoo
tag
Ma délután a kommenteket nem igazán olvastam, de most átfutva ma is lett pár új tulaj. Grat. mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Ez alapján jól értelmezem, hogy német Horizon Zero Dawn lemezzel menne a UK accon megvett DLC?
Lemezen van angol nyelv egyébként. -
saelin
veterán
Kipróbáltam a FFXV-t egy picit. Hát... nem is tudom. Utoljára ami FF mély nyomott hagyott bennem az a FFVIII volt.
Itt hiányzik a világból a varázs, ha értitek mire gondolok. Nem tudom hogy a játék későbbi részében mik lesznek, de ez nem volt túl meggyőző kezdés. Mintha nem is egy final fantasy-t játszanék."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Scholes9
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Beyond Two Souls-t digitálisan meg lehet venni magyar felirattal vagy csak a dobozosba van felirat?
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
gesztesi44
újonc
válasz wrathchild #114752 üzenetére
Szervusz nekem is pont most történt ami veled !!
Mi lett a megoldás vagy mi let a gepel
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 5 konzolt vásárolnék!
- Xbox Series S 512GB 3 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest