Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    válasz saen #19342 üzenetére

    Az emberek pénztárcájának megfejéséhez, na ahhoz értenek ezek a kibeba*****t k***apecérek! Hogy száradna rá mindegyiknek a keze a billentyűzetre programozás közben :((( :W

    Ja... hogy a fenti átoknak semmi eredménye nem lenne, mert ezek a fa****pók nem szoktak programozni??!!

    Olvastam a 22-én élesedő Sanhok-patch (update 15) változtatásait.

    Kizoom-ol a térkép, ha gyorsan mész? ŰRTECHNIKA! :C

    1 darab új fegyver az Unreal Asset Store-ból? (Ha nem onnan, akkor is) VÁÓÓ, MICSODA FEJLŐDÉS! :R

    De a saját rendezvényüket reklámozó PUBG Invitational fostalicskának még az ejtőernyőkön, meg az elvileg autentikusan kinéző pálya textúrákon is ott a helye! :F

    Mi lenne, ha végre a kib****tt játékkal is foglalkoznának??!! Most, hogy már bevallottan milliárd-csilliárd-zilliárd dollár lapul a zsebükben, mostmár azért lassan elkezdhetnének foglalkozni a játékkal is, vagy csak én kérek túl sokat??? :W :W

    Early Access megjelenés: 2016 tavasz. 1.0 megjelenés 2018. január. Ma 2018 nyár, azaz eltelt lassan másfél év a közzétételtől számítva. Egy ember ennyi idő alatt két gyereket is megszül, ők meg pénzhalmokon ülnek és többszázan egy szem kis programot "hegesztenek", de szülés még mindig nem volt. MIKOR JÖN A JÁTÉK JÁTSZHATÓVÁ TÉTELE?!!

    Gondolok itt olyan csekélységekre mint:
    - ejtőernyőzéskor fent lógok a levegőben ahelyett, hogy leérnék
    - rosszabb esetben mégis leesek és egyből meghalok
    - a motor még mindig halálos csapda
    - a matchmaking - bár van - nem működik továbbra sem
    - a hangok még mindig 2-csatornán ÉS HIBÁSAN jönnek, pedig ez lenne a legfontosabb részek egyike a játékban
    - a gyökér fejlesztők még mindig nem tudtak mit csinálni a drop és a végjáték közti eseménytelen 15 perccel
    - lag
    - desync
    - crash
    - csalók
    - kiszállsz a kocsiból és meghalsz
    - oldalról nekifutsz egy éppcsak guruló kocsinak és meghalsz
    - cuccok felvétele helyett ajtót nyitsz
    - replay bug
    - a fizika csodái (ugrás, mászás, szikláról leesés)

    Vagy beszélhetünk érdemi fejlesztésekről is, mint pl.:
    - dinamikus időjárás mindenütt
    - TÉRKÉPVÁLASZTÁS és egy normális rendszer kidolgozása a lobbik feltöltésére (pl. csiki-csuki játék, ahol mindig a népszerűbb telik fel, a többiek meg mehetnek a szomszédos régióba, vagy időszakos lobbik létrehozása, amik napszaktól függően elérhetők, na tessék, itt van két tökegyszerű és kompromisszumos, de teljesen élhető megoldás, amit ebben a szent percben húztam ki a seggemből :B )
    - változatosság növelése nem 3 havonta 1, hanem havonta 3 új fegyver beillesztésével (ami a gyors bővülés miatt kizárja az OP fegyverek meglétét, hiszen mire megszoknák az emberek, jön az új adag)
    - hallgatni kéne végre a játékosokra a saját fórumotokon, köcsögök! (a reddit-en is több választ láttam a fejlesztőktől- bocsánat - PR-osoktól, mint a játék hivatalos fórumán)
    - nem szégyen a másolás, ha jó helyről teszik - adjanak már nekik valami Battlefield-et, Rainbow Six-et vagy akár egy pelyhedző állú Cuisine Royale-t és tessék szégyentelenül lemásolni az ott látottakat! (ígérem nem nyafogok, ha viszontlátom a BF dinamikus mozgását vagy a R6 fegyverkezelését :K )
    - mivel a játékosbázis már csak töredéke annak, ami miatt ment a hiszti orrba-szájba, hogy már nem bírja se az Amazon, se a Microsoft (vagy Google?) szerverparkja, ezért annak sem látom akadályát, hogy a "teoretikusan maximum 60-as tick-rate" helyett ténylegesen annyi legyen

    Apropó játékosbázis.
    Az elmúlt 30 nap csúcs játékosszáma már csak fele a januári megjelenéskor játszóknak.
    Csak májusban a játékosok 20%-a lépett le. :K

    EZT A BLUEHOLE NEM LÁTJA, VAGY DIREKT NEM VESZI FIGYELEMBE??? :o
    Februárban -12% "Jólvan fiúk, a gyengék lemorzsolódnak és nyafognak a fórumokon, a többieknek meg tessék itt egy új lootbox!"
    Márciusban -7% "Jólvan fiúk, a gyengék lemorzsolódnak és nyafognak a fórumokon, a többieknek meg tessék itt egy új lootbox!"
    Áprilisban -15% "Jólvan fiúk, a gyengék lemorzsolódnak és nyafognak a fórumokon, a többieknek meg tessék itt egy új lootbox!"
    Májusban -20% "Jólvan fiúk, a gyengék lemorzsolódnak és nyafognak a fórumokon, a többieknek meg tessék itt egy új lootbox!" :))

    Ezt meddig tűrjük még, kérdem én? Meddig tűrjük, hogy javítások és fejlesztések helyett (mert ugye a játékot hosszú évekre, "szolgáltatásként tervezik") minden hónapban kapunk egy lootbox-ot, egy új skint és ezernyi ígéretet??!! :((( :W

    Az a fejlesztő, aki k***ára előbbre tartja a saját boldogulását, a saját maga promózását és a pénz lefejését a saját játékosaitól, mint a fejlesztést, az nem fejlesztő, hanem egy kib*****t politikus! Mi meg a birkái!

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák