- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hbalint1
csendes tag
Sziasztok. Valaki tud olyan módszert, amivel lehet OTG kábelen keresztül nyomtatni? A nyomtatóm (HP deskjet 1050A) nem támogatja a wireless printet, ezért gondoltam az utóbbira.
-
melvin
csendes tag
Sziasztok
Nekem múlt héten jött meg a gép. Eddig 4x szedtem szét
3.0 van már rajta, elég stabilnak tűnik.
De van már 3.1 is!A wifi problémát nekem nem oldotta meg a szigszallagos dolog viszont némi forrasztással teljesen jól működik.
Köszönöm a sok segítséget (mármint én végig olvastalak titeket, és nem olvasás nélkül kérdeztem (bálint? )).
Jah, még egy apróság, hiába van feltöltve az aksit, és nem nyavalyog a program, hogy nincs rádugva a töltő, valamiért újratelepítés után nem akar elindulni ha nincs rajta a töltőkábel... ne kérdezzétek miért nagyon megszívatott...
-
Svejk41
csendes tag
Szia! Nekem is a forrasztással teljesen jó lett a wifi ! Bár én egy usb kábelből vettem a drótot- mint ahogy olvastam, vagy láttam vhol.-,azért megjegyezném a jó minőségű drót nagyon fontos! Ezért, ha vki ért ehhez leírhatná milyet érdemes beforrasztani. Talán még ki is cserélném..
A 3.0 rom ill. A3.1 mennyivel jobb mint a 2.7.2-es? Én most ezt használom, de feleslegesen nem cserélgetnék. (Mert a telepítés 10 perc, de újra "belakni" órák..!)
-
mpeti339
tag
Hol található egy amatőrnek is érthető Riley ROM telepítési leírás?
-
melvin
csendes tag
3.0 val kezdtem
-
andrasxx
tag
Sziasztok! Körül belül 2 hete használom a Pipo M9 Pro-mat. Előtte egy Wayteq xtab 100 qcr-em volt. Hát van különbség a Pipo javára... :-)
Az eredeti rommal használtam egy hétig, az sem volt rossz. Utána feltettem a Riley 2.7.2. Ez még jobb lett, de beállítások közben, telepítés közben néha újraindult. Ekkor döntöttem a 3.0-ás rom mellett. Tegnap délután neki is álltam a rom cserének... már elindult a folyamat, amikor a netbookom újraindította magát, windows frissítés miatt. Nem figyelem rá, biztosan figyelmeztetett, de én nem vettem észre. Így megállt... nekem meg a szívem állt meg... most mi lesz? Próbáltam a flash-t folytatni, sikertelenül... próbáltam a többletet újraindítani sikertelenül... próbáltam Twrp recovery módba kapcsolni, mert volt mentésen a 2.7.2-röl, de az sem ment, már törlődött addigra...
Gondolhatjátok, mennyire ideges lettem. Próbáltam a rommal együtt letöltött másik flash programot... többszöri próbálkozás után sikerült kapcsolódnia a tab bal... innen már ment minden szépen...
Azért írtam le ezt, hogy mindenki nagyon figyeljen, hogy le ne álljon a gép amiről a rom cserét csináljátok! Én majdnem ráfizettem...
Amúgy a 3.0 gyönyörűen teszi a dogát, eddig ez talán hibamentesnek mondható :-)[ Szerkesztve ]
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
mpeti339
tag
Hát.... Nálam újabb hiba jelentkezett. A ma reggeli indításkor kiírta, hogy sérült az SD kártya, formázzam. Nem akartam csak úgy ezt megtenni, mert mentések is vannak rajta. Kivettem, újraindítottam a gépet, újból betettem, ismét ugyan az a hibaüzenet. Mivel már nem bízom a készülékben, kivettem a kártyát és kártyaolvasóval beletettem az asztali gépembe. Semmi baja. Tökéletesen olvasható, a rajta levő fájlok megnyithatók. Ilyet tapasztalt már valaki?
Azt még ki fogom próbálni, hogy átmásolom a kártya tartalmát a gépemre és leformázom, újra visszatöltöm és vissza a tabba. Hátha az segít. -
hbalint1
csendes tag
Sziasztok. A 3G probléma még mindig fennáll. Szóval valaki leírná részletesen, hogy hogyan kell beüzemelni? Kell-e valamit állítgatni vagy simán beteszem a SIMet, benyomom a modemet és kész? Már a 4. ROM-ot próbálom, hátha ez a baj, de sajnos nem. Alapvetően bármilyen SIM-kártya jó hozzá vagy a szolgáltatónál kérni kell, hogy tabletbe lenne? Mert én kivettem a telefonomból, beletettem a szerkezetbe de semmi reakció. Se egy villanás se egy rezgés és PIN kódot sem kér, ami meglepő. Benyomom a modemet, egy kis üres háromszög (jelerősség lehet) megjelenik a sarokban de pár másodperc múlva el is dobja a jelet és a beállításoknál nincs ott a pipa a modem powernél. A GPS is full defekt továbbra is, de arról végleg lemondtam, viszont a 3G-ről nem szeretnék. Köszi a válaszokat.
-
hbalint1
csendes tag
válasz mpeti339 #615 üzenetére
hát ez bizony nem jó hír. Azt hiszem RileyROm 2.7 JB volt az első ROM amit felraktam rögtön megérkezése után és az kérte a PIN-t, de csak egyszer és amikor beírtam se történt semmi. Azóta nem is kéri. Nekem is gyanús volt már ez az olvasó hiba. Hát akkor ez bukta, vissza nem küldöm, mert rosszabbul járok Köszi a gyors válaszért
-
Hulioboy
tag
Sziasztok!
A cél a KIT-KAT lett volna.
Letöltöttem a Pipo_M9_Pro_RileyROM_2.7.2 fájlt, frissítettem a loadert is, mindent kicseréltem a flash tool menüben is, pöpecül ment minden, De amikor újra indult a gépem mégis csak 4.2.2 lett rajta. Mit ronthattam el? Hogyhogy nem 4.4?
Köszi előre is a válaszokat -
andrasxx
tag
válasz Hulioboy #618 üzenetére
Hol nézted a 4.2-t?
Mintha úgy rémlene, hogy a 2.7-ben a bejelentkezési képernyön 4.2 van...
A készülék adatoknál, a menü legalsó pontjánál nézd meg a tényleges verziót.Én a 3.0-át tetten fel, abban 4.4 szerepel
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
-
martonzsolt
tag
sziasztok,
van tapasztalat, érdemes aliexpressről rendelni ilyen kütyüt vagy esetleg honnan a legolcsóbb?
köszi
-
andrasxx
tag
válasz martonzsolt #622 üzenetére
Én itt vettem az OLX-en egy bő hónapja újonnan 50000 Ft-ért
-
Hulioboy
tag
Sziasztok!
A 3.0 Kit-Kat romon tényleg nem lehet eltüntetni az alsó menüt, vagy csak én nem jöttem rá, hogy hogy kell? Köszi előre is -
petyaaa6
tag
Sziasztok!
Épp m8hd rendelés előtt állok, igencsak olcsó és jó.
Azlenne a kérdésem, hogy a multiwindow az csak pár appra működik v bármire?
kösziHuawei p6 - perfect for business..and for everything
-
palmaigabi
újonc
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni, nemrég vettem egy Pipo M7 pro tabletet, ami sztem nagyon lassú. Látom, itt a fórumon, hogy sokan rom-ot cserélnek. Nekem ez teljesen kínai, nem is állnék neki. Szerintetek ez az egyetlen megoldás, hogy gyorsabb legyen, vagy esetleg más?
Köszönöm! -
andrasxx
tag
válasz anonym1s #628 üzenetére
Nekem a Riley 3.0 van fent 2 hónapja. Ez 4.4-es android.
Én meg vagyok elégedve vele. Előtte egy Wayteq xtab 100 qcr volt ami hasonló hardver, az lassu volt ill. folyamatosan lassult, 2 hetente újra kellett rakni. Ennél semmi ilyen problémám nincs.
Ami számomra némi negatívum, hogy alvó állapotban elég jól merül,
Ezért több órás alvás esetén inkább kikapcsolom. Ennyi bőven belefér...Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
andrasxx
tag
Nekem ennél többet.... az 1%/óra, az normális....
Nekem egy északa alatt 30% is volt.... pontosan nem emlékszem, mert már jó ideje kikapcsolom.Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
vlevi
nagyúr
válasz andrasxx #631 üzenetére
Dehogy normalis az 1%. Telefonom majd egy hetet kibir keszenletben, pedig az a mobilhalozaton is rajta van vegig. Es nincsen benne, csak 2000-es akku, es nem 8-10 ezres, mint a tabletben.
Vagy ugy erted ezt, hogy az rk3188 az ilyen, es ahhoz kepest nooooormalis????
[ Szerkesztve ]
-
-
Hulioboy
tag
Vakakinek sikerult már vibert varázsoni M9 3g pro ra? Nagyon szeretném telepíteni rá, de sajnos mivel ugye telefonálni nem lehet rajta így nem engedi. Nem lehet ezt valami appal kijátszani?
-
vlevi
nagyúr
válasz Hulioboy #635 üzenetére
Ha van UPC előfizetésed, és UPC telefonod, akkor talán ki lehet. Sőt, szerintem bármilyen wifis tablettel működik a dolog. Én is pont ma találtam, és a telefonomon működik : [link]
De ez nem az okostelefont használja telefonálásra, hanem a UPC hálózatát, de mégis valahogy internetkapcsolaton keresztül. Gondolom valami speckó interfészen rákapcsolódik a UPC telefonközpontra, és átveszi az irányítást az otthoni, vezetékes UPC telefonvonal fölött. Legalábbis, amikor felhívtam az otthoni számomat másik mobilról, akkor csörgött az én okostelóm, és az otthoni UPC-s telefon is egyszerre. Mintha két készülék lett volna egy dróton.[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
Felraktam a gepre a legujabb gyari 4.4.2 romot, de ezt nem tudom rootolni azzal amivel a 4.2.2 csinaltam. Folyton azt irja, hogy nincs su binaris telepitve ezert a supersu nem telepitheto. Hogyan kell ezt rootolni?
[ Szerkesztve ]
-
andrasxx
tag
-
anonym1s
őstag
Mivel nem tudtam root-olni a gyari 4.4.2 romot, raraktam a riley 3.0.1 root-olt romot.
Uzemidore voltam kivancsi, es 100%-rol 6%-ra 49 ora alatt ment, amibol a kijelzoido volt 46% (2 ora 34 perc), a gyari bongeszo meg 49%! (19 perc 22 masodperc).
Miert zabalja a gyari bongeszo ennyire az akksit?
Amikor eszrevettem ma reggel, azonnal letiltottam az alkalmazaskezeloben, es csak az ucbrowser-t hasznaltam, de ez meg sem jelenik az akkumulatort hasznalo alkalmazasok listaban. Ez meg ennyire keves akksit hasznalna?
Kivancsi leszek igy az uzemidore.
Ket napja van a gepen es nem is hasznaltam sokat, de azt mondom jobb mint a gyari 4.2.2 rom amivel erkezett.Ja, bongeszes kozben hogyan lehet eltuntetni alulrol azt a navigacios savot amin a vissza, fokepernyo, stb. gombok vannak?
A 4.2.2 romban volt egy kis lefele mutato nyil a sav jobb oldalan, azzal lehetett eltuntetni, aztan a kijelzo aljarol inditott felfele iranyulo huzassal elohozni de ebben nincs ilyen. -
jlasz
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy PIPO M9 pro tablettem, amely nem indúl. Hogyan lehetne hard resetelni? Előre is köszönöm!
-
nemethsza
tag
Sziasztok!
Van egy Pipo U8-am, amin kissé megbolondult a rendszer. Androidos topicban kollégák egy rom újrarakást javasoltak.
Letöltöttem a update#335_U8_EN_20130821_multiWindows_family.img-t a Pipo oldaláról (ez az egyetlen, ami gyári, és nem csak kínai).
Rk Batch Tool 1.7-tel feltoltam, de valami nem kóser.
Mintha az érintőképernyő kalibrációja "elment" volna. Lefut a firmware upgrade (mondjuk a végén a device jelző pink marad ???), a cucc bootol, és onnan ghost-touchok ezerszámra, csinálni meg emiatt semmit nem lehet.
Mit tegyek?"Tanútt embernek párlya nincs!"
-
csalafinta65
senior tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy PIPO M9 PRO 3G tabot. A kérdéseim: kezel a készülék külső merevlemezt? Kezeli az NTFS rendszert? Milyen üzemidőre lehet számítani, nem nagy fényerővel? ( net, video érdekelne. és a 3G) Köszönöm előre is!
-
Sevenc
tag
válasz csalafinta65 #646 üzenetére
Nekem winyót nem kezel, csak pendit. az aksi nem túl fényes, kb 1.5 nap, de min használattal
-
csalafinta65
senior tag
PIPO M9 PRO 3G tabot néztem...Ez fullHD-s??? Ugyan már...és, mint írják ócska az üzemidő...Pipo, a világhírű gyártó..ez vic.
-
andrasxx
tag
válasz csalafinta65 #649 üzenetére
Ha szerinted nem jo, akkor ne használd! Nem erőszak a disznótor. Én kifejezetten meg vagyok vele elégedve!
A kijelzője és az akku ideje számomra nagyon jó...
Van ennél sokkal gyengébb gép hasonló hardverrel, pl a Wayteq xtab100 qcr... na az tényleg gyenge. Fél évig kínlódtam vele és inkább elkótyavetyéltem...
Ez felüdülés azóta is számomra[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest