- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Hozzáértők segítsetek!
Van egy Braun HQ7180 típusú borotvám. Mostanra elérte, hogy NAGYON irritálja a bőrömet. SŐT! Már meg is vágja. Gondolom megérett a kés a cserére. Ugye?
Ezzel mondjuk annyi a bajom, hogy a legolcsóbb helyen is 12.000 Ft!
Ha ehhez az összeghez hozzá tennék még egy keveset, talán már kapnék vmi hasonló borotvát. Vagy rosszul gondolom?
Előre is köszönöm a segítségeteket!!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Szép estét!
Ajánljatok már nekem egy olyan borotvát (30.000-36.000.- között), ami jó ÉRZÉKENY BŐRRE és esetleg vmi extra tudással bír.
Gondolok itt tisztító állomásra, dokkolóra (érdemes-e pluszt pénzt adni ezekért?).
Nem tudom,h körkéses kell-e vagy sem. Van ilyen egyáltalán ilyen áron?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Pl. erre gondoltam: BRAUN 3390CC
De olvastam olyat, h nem bírja olyan sokáig a szita, mint mondjuk a Philipsnél. Abból ezt néztem: PHILIPS SensoTouch RQ1160/17. Nem tudom érzékeny bőrre melyik lenne jobb. Az utóbbit láttam, h habbal is lehet használni.Ami a braun mellett szól (számomra) a tisztítórendszere.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
köszi!
Azt tudod, h mi a különbség a sima és a Porsche Design változat között? Képről úgy látom, h az utóbbi csúnyább.
Amit még nem értek, h elvileg 2 év a garancia. Amiket néztem helyeket ott meg csak 1 évet vállalnak! Többek között az eDigital is.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Használ valaki közületek Braun Series 3 390cc borotvát? Nekem nem volt a dobozban a fejre védőburkolat! Csak nekem nincs vagy nem is adnak hozzá?
-
oszy
veterán
Sziasztok!
Philips S728/17 Click & Style
Egy ilyet érdemes megvenni 20.000-ért?
Leginkább én a szakállvágót szoktam használni, mert borostát hagyok.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Remongton borotvából 20-25.000ft körül melyik az ajánlott?
-
oszy
veterán
válasz Chris82 #8076 üzenetére
Nem tudom, de én 25-nél többet már nem adnék egy borotváért. Nekem most egy Braun Series 3 390cc-4 ment tönkre. A szakállvágónál széttört. Persze nem találok sehol egy ilyen darabot hozzá, csak késeket meg kiegészítőket.
Ezt 34 körül vettem, de többet nem kell Braun. Most a Remingtonokat néztem. Elsősorban kerülöm a körkéseseket, mert úgy tudom, érzékenyebb bőrre a rezgőkéses jobb. Bár én legtöbbször úgyis csak a szakállvágót használnám, és ritkán a késes részét.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Ja és hozzáteszem a Braunhoz, hogy kb. 6 éves lett idén, de már aszakállvágóját kb. négyszer kellett visszapattitanom.
-
oszy
veterán
Szerintem 6 évet ki kellene bírni hiba nélkül. Nekem ez a szakállvágó hiba nem most kezdődött. Először csak elkezdett lejárni az egész kitolható rész. Mondom mindegy, ez legyen a legnagyobb gond hogy néha vissza kell pattintani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest