- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #67800 üzenetére
28000 pénz az, hogy a rádió tudjon szaros BT-t? Hát akkor örök életemre marad nekem a hofi összes és vivaldi (amik megvannak kazettán).
Ne mondd, hogy nincs valami fapados, lidl sajátmárkás, bármilyen okádék trágya, ami pont annyit tud, amennyi nekem kell: 1-2 év gari, hogy azt kihúzza és bt képesség."Super perfundo on the early eve of your day."
-
mikrofon
veterán
válasz spanyoll #67801 üzenetére
Én ebay-es bluetooth-fmtransmitterrel probálkoztam. A harmadik be is vált. Így is megvolt 10e alatt.
Nekem csak 10 perc autóval de reggel amikor abból 5 pecig valaki az ostobaságot önti, a masik rádiós riheg röhög, nahaz felzaklat egész napra. Ha lekapcsolom akkor meg zavar a 3hengeres corsa 1.0 as szívóbenzines "hangja" -
mikrofon
veterán
válasz Balinov #67803 üzenetére
Valami noname, ami akkor éppen kapható volt a 4.000 HUF-os kategóriában. Ez akkor a közép kategória volt. Előtte a legolcsóbbak közül választottam...
Ami jó volt benne, hogy ebben már
-normális bluetooth szabvány volt, így valóban automatikusan és korrektűl kapcsolódott. Rendesen ment a zene és hivás is
-nem recsegett az fm-transmitter
-nem volt búgás amikor a szivargyújtó-osztó másik részébe egy usb-s töltőt dugtam.... -
szepsuti
aktív tag
válasz Balinov #67803 üzenetére
xiaomi roidmi a sokak által favorizált megoldás. A mikrofonos 2S verzió nem éri meg a felárat mert a mikrofon gyakorlatilag hasznavehetetlen. Barátnőm használja egy 1. generációs yarisba, meg van elégedve vele. A gyári rendszeren nem veszed észre a technológia korlátait, teljesen korrektül szól. Eredetileg az én kocsimba vettem (Golf 6), de nem a hangos zenélésre való(torzít azért) és ezért inkább ő használja, én maradtam a jó öreg cd írásnál.
-
gorgo
őstag
válasz mikrofon #67802 üzenetére
"3hengeres corsa 1.0 as szívóbenzines "hangja"
Engem meg az 1.9 szívódízel hangja zavar >2500-es fordulaton. Gyakorlatilag nem lehet beszélgetni, kisség kiabálni kell helyette. Meg az, hogy egy fapad szar beleértve a rádióját is (bár a hangszórói egészen jók!). szal én is agyaltam rajta, hogy mi a szart lehetne hangkeltés ügyben tenni, aztán csak oda jutok, hogy ki kell cserélni a szar autót!Egyedüli megoldás az, ha fülbedugóssal nyomom, de azt meg csak akkor lehet, ha egyedül megyek (ilyen kb. évente 1x van, pont tegnap volt) illetve azért az sem jó, ha a környezeti zajokat kb. lenullázom...
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
t_a_m_a_s
addikt
Nekem még a pálya is határeset lenne... Mondjuk egyre több embert látok a városban is így közlekedni, az pedig nettó életveszélyes.
Én inkább bekúrtam anno a kétkazettás magnót a Suzukiba, aztán azt bömböltettem (góliátelem volt a táp ), fülhallgatóval még telefonálni se szeretek.Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
Én speciel a vezetés közben sms/fb-zőktől is agybajt kapok, és az városban (is) van dögivel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
Astránál párom mindig bealudt, míg mentünk zalába, azt mondta annyira monotonan duruzsol a motor, hogy elálmosodik tőle.Igaz, a gyerkőc is bealudt. Egyébként én a gyári Blaupunkt rádiót egy ilyenre cseréltem anno: [link]
Van hátlapi USB kivezetés, így nem az előlapon "díszeleg" a pendrive, valamint a mikrofont behúzattam kárpit mögött a középső visszapillantó tükör mellé, így nekem sem doboz hangom van (egyes típusoknál a mikrofon az előlapon vagy mögötte helyezkedik el).
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #67813 üzenetére
Én csak kihangosító nélküli cuccot vettem a Swiftbe, sajnos ott úgyis több ponton elvérzett a zenehallgatás: az ajtót nem akartam szétb@szni, gyári helyre viszont csak 10 centis hangszóró fért be, az azért nem olyan. Ráadásul lefelé, a lábtérbe van irányítva valami furcsa ötlet alapján. :S Hátul a kalaptartóban volt két 16-os, de összességében nagy sebességnél úgyis olyan zajos volt a kocsi, hogy élvezhető zenehallgatásról nemigen lehetett szó.
-
gorgo
őstag
válasz Mercutio_ #67812 üzenetére
Hát ja, vezetés közben telefont simogatni sokkal veszélyesebb, mint bedugva zenét hallgatni. Még szimplán telefont felvenni is csak ritkán szoktam, inkább visszahívok.
Az viszont érdekes, hogy kire milyen hatással van a zene. Régen rendszeresen klasszik/Bartók rádió ment, mert városban alaposan nyugtat, ami nem árt. Pályán meg valami pörgősebb kell, sokkal pörgősebb!
A másik rühelleni való dolog pályán az ingerszegény monotonitás. Azt legalább annyira rühellem mint a zajt, és az nemcsak hangos, hanem bármely autó vezetésekor előjön. Tehát alapvetően a pályázást rühellem"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
-
gboszi
senior tag
Vállpántból milyet ajánlanátok nekem? Volt ez a gyors vállpántom (Q vagy K, egyik a hamis, na nekem az volt) de elszakadt, meg talán sosem volt az igazi. Gondolkoztam ilyen csuklo grippen is, de azt egyszer próbáltam s nem volt kényelmes. Szóval annyi, hogy nem akarok táskát vinni, ha megyek ki a gyerkőcökkel. Használt és ebay is játszik. Köszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Studi
veterán
válasz gboszi #67820 üzenetére
Márkásakból vannak már milcekhez sokkal jobban passzoló, keskenyebb, kisebb darabok is, de sajnos kib... drágán. (lásd: Peak Design Slide Lite). Lehet gondolkozni csuklószíj + övre erősíthető tartón is, nekem most ez van: Peak Design Capture (ebből utánzat) tartó, és egy Peak Design Cuff szíj. Kényelmes a kettő együtt, jól kezelhetőek, szeretem.
A tartóra a másik tipp a BGrip Uno, de abból nem leltem még kínai "utángyártottat".
[ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
addikt
válasz gboszi #67820 üzenetére
Sun-Sniper Rotaball Pro. Az a hónalj alatt átfűzhető kis pánt nagyon hasznos tud lenni. Nekem csak a sima van, de állandóan elmászkál a vállamról a párnázott rész. Ha veszel még egy Activity Clipet is hozzá, akkor lifegni sem fog a gép ha esetleg le kell hajolni a gyerkőchöz.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Balinov
titán
Sracok, volt valaki iden/tavaly horvatoknal nyaralni? Mennyire zsufolt augusztus kozepe tajan? Arakban mennyire szalltak el mostanaban?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
mikrofon
veterán
én sem találtam utánzatot a b-grip rendszerből, ráadásul az UNO nem kompatibilis a rendszer többi elemével, tehát nem jó hozzá a vállszíj, a csuklópánt, se az állványra való fogadófej, hanem helyette marad az a rusnya és óriási derékhordozó....
Nagyon jó benne, hogy erős, strapabíró, valóbban egyszerűen használható, minden tényleg egy klikk és van biztonsági retesz..... Kifejezetten szeretem, hogy a cseretalpon, van egy kihajtható támasz, így még nagy objektívvel sem bukik előre váz, hanem stabilan áll az asztalon, polcon....
Nekem ilyen van... Egyedül a piros b-grip feliratok nem kellenének rá.... Nem túl esztétikus.... Az elegancia, meg nagyon távol van....Jah és a vállpánthoz tartozék két plusz csatt, amit akkor lehet használni, ha hátizsák van rajtad, mert, akkor lecsatolod a párnázott váll-nyak rész, és rá tudod tenni a hátizsák pántjaira......
[ Szerkesztve ]
-
szepsuti
aktív tag
válasz Balinov #67819 üzenetére
elképzelhető, én már régebben vettem a sajátomat. De most néztem, hogy már van 3-as verzió belőle.
Banggood Lehet mai fejjel ebbe fektetnék inkább. Minden fajta szivargyújtóval működik, okosabb BT, zajszűrés... Az első verzió nem működik minden fajta szivargyújtóval sajna.Mint mindennek, ennek is van PH topikja. Olvashatsz tapasztalatokat róla.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz szepsuti #67825 üzenetére
koszi, a linkelt topikot is! utobbiba meg nem sikerult beleolvasni, de a speckok elegge igeretesek. Ha ezt tudom, ilyet veszek inkabb a Blitzwolf autostolto helyett, ez nem lenne sokkal dragabb
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
zolka78
senior tag
válasz Balinov #67823 üzenetére
Tavaly voltam Horvátoknál. Hogy augusztusban mennyire zsúfolt azt nem tudom, de szezon elején a nyagyobb frekventáltabb helyeken sokan voltak. Én egy picikét már drágának tartom a horvátokat, sokat nyom nálluk a kasszánál az eu-s tagság, de ha oda figyelsz lehet még olcsóbb helyeket találni.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Balinov
titán
válasz zolka78 #67828 üzenetére
hasonlot hallottam az arakrol en is...Kosza otletkent felvetodott jovore Isztria vagy Rijekatol delre, max 100-150km-re...Splitig vagy Dubrovnikig nincs sok kedvem lezergezni. Medulinban Pula alatt voltunk vagy 15 eve ,az a resz tetszett, volt olyan partszakasz, ahol homokfoveny volt, nemcsak kavics..
Alternativa az alternativara esetleg Bájbájvan, Jesolo....
-
zolka78
senior tag
válasz Balinov #67829 üzenetére
Én is jővőre tervezem a horvátországi családiast. De egyébként pont ilyen ár szempontokból nézegetem inkább délebbre az útat, pontosan valahova Split környékére. Fölötte európához közeledve állítólag nagyon elszálltak az árakkal. Tavaly sokkal délebbre voltam splitnél és ott is igen csak vastagon húzott az a bizonyos cerka.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Throme
veterán
válasz zolka78 #67831 üzenetére
Szép lassan ott is emelkednek az árak. Van amikor a vendéglátásban, van amikor az autópálya díjakban....
Szerintem mindegy hová mész Ho.-on belül.
Én, ha tehetem visszajárok Ho.-ba és mindig több és több a kifizetett zseton, független, hogy északi részen, vagy középen vagyunk. Viszont összevetem a balatoni árakkal és már nem is fáj a dolog...2 éve elugrottunk Dubrovnikba (Makarskáról). kb 4k huf volt átszámítva a nagy falon a séta.
A parkolási díjra nem emlékszem, de ki volt írva a parkolóházban, hogy a jegy elvesztése esetén kb 1200 kunáért kijöhetünk a parkolóból . Hát ennyire még nem vigyáztam jegyre -
Balinov
titán
válasz zolka78 #67831 üzenetére
Koszi az infokat mindenkinek.
Csinaltunk egy gyors koltsegvetest, kis rahagyassal, de asszem ebbol max balaton lesz par napra, mert annyibol amennyiert a nagyszulokkel lejutnank 1het/10 napra mi harman akar 2 hetre is el tudnank menni pl. Floridaba..
-
Balinov
titán
-
eeXaa
addikt
...haliho... tud valaki olyan streamelős linket a vasárnap hajnali mcgeror mecsre ami fizteős minőségi szolgáltatás és nem 100 euró meg hasonlók?
-
Balinov
titán
ugyugy, jol mondod, Studi!
Hamar tema, es ugyse megyunk se usankaba, se horvatokhoz/adriara, gyors koltsegvetes.
Terv az volt, hogy hazarepulunk 3-an, 2+ hetre, eleve mondjuk egy Caravelle kategoriat berlunk (csaladban a kocsik eletkora a 20-at kaparja, se apum, se aposom nem szeret mar max egy balatoni kornel messzebb vezetni), berlunk egy hazat/apartmanblokkot valahol horvatoknal. 2018 augusztusra nezve
Nekunk 500€ min tuti lesz a repjegy, plane feladott boronddel.
7szemelyes, hataratlepeses felarral, extra soforrel, gyerekulessel ugy 1200€
Gazolaj, autopalyadijak sztem 200€, nagyon ex has, fogalmam sincs pl hany kuna az autopalya, uzemanyag...
Szallas., ahol 6 felnott, 1 negyeves kenyelmesen elfer, van parkolo, felszerelt konyha, es nem 30km-re van a parttol Airbnb-n nezve min 700€, de realisan szerintem inkabb a 8-900€ kornyeke
Alapveto dolgok (cigi, kv, viz, atlagos nyaralasos boltbanvasarlos dolgok) sztem min 200€, ha nem tobb
Ott, amit elkolt az ember, meg se merem becsulni, de nyugodtan lehet min 100€/fovel szamolni.Szoval ez igy nagyon ex-hasra 3500-3700€..(egy EM2MK2 dupla pro kit, grippel, O60-al, egyket fixxel)
Orlando/Florida meg...Itt van a dublini repteren pre-clearance, nem is tul okosan valsztva datumot 4-500€/felnott arbol meg lehet fordulni (norwegiannak altalaban joelore foglalva vannak 100€/irany arsav kornyeken jegyei)
Szallas reggelivel mondjuk 1k, kocsiberles pass, de szerintem meguszhato parszaz €-bol mondjuk 10napra, extra biztositassal.
Belepok, kaja meg mondjuk 500€
Nagyondurvan mondjuk 2500€, 3unknak. biztos lehet sakkozni belepokkel, szallassal, kocsival, de ez eleve kilove, Patrik meg csak 4 eves lesz, nem hiszem, hogy egy 6ora koruli direkt jaratos repules a legjobb otlet.Csomagban veve (repjegy, szallas) latok 7-800€/foert repjegy, szallas Orlandoba pl Sheraton hotelbe, most szeptemberben, jovoevi arakat meg nem mutatjak.. Usanak egyenlore meg van mentve tolunk meg par evre..
Szoval
Alterantivakent nezegettem tegnap (telefonon, airbnb, chrome alol) jovo aug-ra balaton-t..7fo, normalis, nem zimmer feri stilusu hazas szallast...5-600€/haz korul egesz jokat talalni....Mondjuk buzi az airbnb a webes feluleten, beirod, hogy mikor/meddig, hol, hany fo, gondolna az ember, van olyan intelligencs, hogy a teljes arat mutatja a listan..hat lofaszt...Fureden feldobott pl 150k korul valami Csokonai hazat...mondom wow, ez kurva jol nezki, nezzuk a reszleteket, na ott mar a teljes arat mutatta, majdnem 900kHUF!!Bazmeg!Lehet erdemes lesz valam lasztminit deal-t nezni majd jovo nyaron inkabb.
Gabor fodraszom meselt egy hete egy erdekes dolgot...Fiaval 7 ejszakat voltak mallorcan, nem messze Palmatol, repjegy, 4csillag, part mellett, all inclusive..satobbi.. Osszefutottak magyarokkal, beszelgettek, szo szot kovetett es az anyegin is szoba kerult...otthoni csalad mondja neki,hogy sokat sporoltak es talaltak egy jo ajanlatot, 3csillag, reggelivel, repjegy, 6ejszaka...majd 1kEUR/fo arban transzferrel...Gabor meg pironkodva meseli,hogy alig merte bevallani,hogy ezert a csomagert kb 500/fo-t fizetett..
Na, jol kiszamolgattam magam, megyek is inkabb tolni a kapitalizmus szekeret
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Balinov #67839 üzenetére
expedia, TAP, wizz szokott jó flight+hotel ajánlatokat tolni, mindig kapom mailben. múltkor én is matekoztam, hogy Eindhovenbe fapadossal aprópénzért, át Düsseldorfba, onnan lett volna 199€-ért flight+hotel vmelyik szigetre (kanári szigetek talán?)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TayRol
nagyúr
Srácok, nincs valakinek kölcsönbe (ha kell, adok cserébe bármit addig) valamilyen 70-200-asa Nikon fx-re a hétvégére? Csütörtök estétől vasárnap estig. SOS.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Mr.Csizmás #67840 üzenetére
ilyen szempontbol "szerencsesek" vagyunk, innet Dublinbol nem csak a ryanair, aerlingus van, hanem pl. Norwegian is, szoval atszallassal meg nem kellett veszodnunk. Mindentol fuggetlenul erdemes mindig korulnezni, 5 eve az olasz korut ugy jott ki anyagilab sokkal jobban, hogy kulon szerveztuk a repjegyet, kocsiberlest ill az 5 allomason a szallast. Mult honaban Tenerifere meg parszaz €-val olcsobban jottunk ki ugy, hogy csomagban vettuk a repjegyet ,szallast es csak az autoberlest kulon.
-
Mercutio_
félisten
A 3 fő vs 7 fő és ezzel járó plusz költségeket összehasonlítani nem sok értelmét látom, alma körtével.
Tőletek én is látok rengeteg jó ajánlatot, multkor néztem, hogy sokkal olcsóbban megúsznám kanárit BUD-LUT majd onnan oda-vissz kanári 1 hét, mintha innen mennék direktben Hiba, magyarószág jobbbantejesít
btw horvátokhoz megy wizzair occóér, nem jobb megoldás az + ott autót bérelni, mint itthonról kizötyögni és vissza?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #67843 üzenetére
Ize, Merci, meg minding nem UK/London, hanem Dublin Wizz-es megoldas nem jo, innet nem repul, otthonrol meg nem tudom, de kocsi mindenkeppen kell arra a 2-2.5 hetre, szoval akkor Pozsonyban eleve mar akkorat berelnenk, amivel 7 fo nagyjabol kenyelmesen tudna mozogni. De nem fogunk, jo lesz a fabia/clio kombi, mint tavaly
Egyebkent nemztem pl. Trieszt kornyekere is, ott majdnem baratsagosabbak a szallas arak, es ahogy latom, mar Szlovenian keresztul is le lehetne csapatni, nem kene osztrakian menni.
Szezonba megy a RA is Pulaba, Dubrovnikba, meg asszem Split-be is, de ott meg ott bukikg a mutatvany, hogy ok, mi oda repulnenk, de nagyszulok hogy jutnak el...Par eve all volt menetrendszerinti busz Mo-rol Isztriara, Dalmaciara, de semmi nyomat nem lelem, hogy ez meg most is menne
-
Freddy76
addikt
válasz Balinov #67845 üzenetére
Merci, meg minding nem UK/London, hanem Dublin
Békásmegyerről nézve sziget-sziget, ronda nőkkel, esővel, angolra emlékeztető nyelvet beszélő alkoholista benszülöttekkel, rossz oldalon közlekedő autókkal, jó sörrel.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
j.bravo
addikt
Kajára sittysutty el lehet verni elég sokat Zusában, a nyugat-európai áraknál többe kerül azért. A jobb programokra a belépők se annyira olcsók, bár ha mrá ott az ember, nyilván nem hagyja ki.
A Mallorca-s dolog szomorú; a jobban teljesítő és erős Mo-ra drágábban értékesítik ugyanazt a dolgot mint a dekadens Ny-Eu-ra ennyivel nagyobb lenne a "kockázat" amit be kell hozni?
Persze a júzerek keresési ügyessége is eltér, na de ennyire?Whatever.
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #67845 üzenetére
A UK-t csak saját szempontból írtam, nem neked, de kösz, hogy figyelmesen olvasod amit írok
Szülők: Győr-pest vonat, onnan wizz-el Tirana/Podgorice/Szarajevó
De én csak ötletelek
Studi:
j.bravo: Nagyobb piac is, nem mindegy, hogy ~10M vagy ~80M-nyi vásárlóerő nevében alkudnak az utazási irodák.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest