Aktív témák
-
lúzer
veterán
értem, igazad is van de mi alapján szortíroznál?
én azt nem fogadom el, hogy "nekem már van, másnak ne legyen".a diplomások mindennek ellenére jobban keresnek és könnyebben el tudnak helyezkedni - aki nem hülye megérdemli az esélyt
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
tildy
nagyúr
válasz Dartimperial #11850 üzenetére
Minek beszeljek roluk. Undorito modon ugzis megteszi a jobboldal nagy resze, a nem undorito modont meg ritkan olvasom (itt a forumra gondolok: pl duivot, aesir ) mert nekik meg nem akkora a szajuk.
lúzer: nekem már van, másnak ne legyen".
Van?Eppenseggel van, de egy masikat is csinalok.
Es orulok, hogy nem vagjak csak ugy hozzam a papirt. Hanem kuzdeni kell. anyagilag is.
Talan tudod, nálam öszefügg ráadásul a melóval:
Ha van suli van meló is, ha valamelyik nincs...Akkor a másik sincs. Meló nélkül a sulit nem tudom fizetni, suli nélkül a melóm szűnik meg.
Ami engem zavar, az az , hogy túl könnyen kapható. KEvésbé értékes.
Az okok ismertek: pl. fejkvóta...
Vagy az is, hogy nem b.szhatják ki oly könnyen az embert.Szerintem igenis kellenek kvóták, és igenis azért küzdeni kell, hogy bejusson abba a kvótába az ember.
Állásinterjú után sem vesznek fel mindenkit Van egy limit, ami nem túl nagy, és csak a legjobbak nyerhetnek bebocsátást.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lajafix
addikt
"Mindemellett ninc szsukseg ennyi diplomasra. Egyszeruen nincs ra piaci igeny."
Büfé ruhatár szakra nincs is, de valahogy pl a műszaki/természettudományos képzésben dupla ennyire is volna.(már ha érdems volna itthon fejleszteni)
Kb 2 hónapja volt egy cikk a hvgben arról hogy mennyire sereghajtók vagyunk reál téren.Rock'n Roll
-
macek
csendes tag
3 millió nyugdíjas + 1.5 -2.5 millió cigány elég durva a helyzet kb 2 milló munkavállalónak kell eltartania 10 millió embert. Miután minden megkeresett 100ft-ból kb 30 a tiéd eleve levonják az adót a bérből utánna a boltban a nettódból amből vásárolsz ismét az államhoz kerül a 25% áfa. Ez a durva lehúzósdi világ ez kellett?
Ahol mindenki mindenkit le akar húzni de kúrvára. -
Budaházy
aktív tag
ha már sztrádáztatot itt nem sok hsz-el fejlebb akkor tessék: [link]
valaki elmagyarázhatná nekem ezt miért kellett
(nem vádaskodok meg ilyenek de az okát szeretném tudni)Értem én, hogy NON-STOP de mikor nyit?
-
prmcsk
addikt
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Budaházy
aktív tag
Értem én, hogy NON-STOP de mikor nyit?
-
rdi
veterán
válasz lajafix #11839 üzenetére
Nem volt szándékomban összehasonlítani a fideszes és a szoclib ciklusokat, tisztában vagyok vele, hogy ezekkel a számokkal kitörölhetjük a seggünket.
Mindegyikkel.
Csupán arra reagáltam, hogy a nagyarányúan megemelt minimálbér miatt az embereksegély helyett nagy számban elkezdtek volna munkába állni.
Sajnos azt kell mondjam, semmilyen összefüggés nem mutatható ki...Ahogy egyébként a járulékcsökkenés és foglalkoztatottság között sem volt ilyen, akkoriban.
Budaházy: szerintem is a ******* ******kat!
[ Szerkesztve ]
Fej! Tor! Potroh!
-
fastervótam
tag
válasz Budaházy #11872 üzenetére
Már tavaly szeptemberben beszéltek róla, hogy átnézik a metrószerződéseket, mert felmerült a gyanú, hogy a főváros számra előnytelenek. Ha jól tudom az egyik főmetrószervezőt is ezért mentik fel, de ez az előnytelen szerződés dolog eddig megfoghatatlan volt, hogy mi és mennyire előnytelen. Hát most itt a konkrét példa.
-
Woodslave
félisten
válasz fastervótam #11874 üzenetére
úgy szeretnék valamint úgy elqrni a munkahelyemen, hogy 12 milkával távozhassak.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
fastervótam
tag
Miket írt ez a Gyurcsány, nahát...
-
fastervótam
tag
Ez is fain:
Ez a kormányzat valami groteszk vígjátékot játszik itt. A széf a legfontosabb a kórházakba, b*zmeg?
-
fastervótam
tag
Karsai azt nyilatkozta, hogy nem tudta, hogy ez az egészségügyi törvény rossz , de most elolvasta, és nem adja a nevét ehhez. Groteszk.
[ Szerkesztve ]
-
Budaházy
aktív tag
válasz fastervótam #11879 üzenetére
ez csak egy vagyonosdási teszt
ha beleraknak még valamit az emberek akkor már vezetik is be a következő adót
Értem én, hogy NON-STOP de mikor nyit?
-
Woodslave
félisten
válasz fastervótam #11880 üzenetére
kíváncsi leszek....
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
lúzer
veterán
-
N4r4ncs
aktív tag
Engem ez a késelő gyerek nagyon felhúzott,az ahogyan reagáltak rá.MI az hogy a magyar hatóságok nem tudnak csinálni semmit?? Engdejük vissza lopni meg késelni az utcára,mert a hatóságok cselekvésképtelenek mert a kis tökfej román hát
Betenném az első buszba aztán kihajítanám a román határon..ennyi[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
N4r4ncs
aktív tag
Gyurcsány ellen tüntettek Egerben.
Úgy látom a kedv még nem múlt el.Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
lúzer
veterán
-
péter007
senior tag
az baj barátom hogy a mgyar igazságszolgáltatás egy nagy határ szar
nem elengedni kell az ilyet hanem bevágni a börtönbe és leszarni hogy hány éves
ha szembe jönne velem az utcán és megtehetném hogy eltörhetem a nyakát...gondolkozás nélkülde hát ebben az országban még egy 11 éves szarházit sem elkapni mert törvények így meg úgy... ezért tartunk ott ahol tartunk
N4r4ncs: gyurcsány meg megérdemli
most olvastam hogy van egy két szélsőséges csoport aki rendet akar tenni
én azt mondom hogy tegyék, ha már rendőrség nem tesz semmit
nameg rendet rakhatnak a "tesók" között is[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
realista vagy
a kurucinfonak meg jó pont hogy nyilvánosságra hozta a cigányk.n adatait
részlet:
Kótai Mihály boxvilágbajnok elismerően beszél a fiúról: jó technikája van, kiváló boxoló, még sokra viheti. Tudását a cigány hasznosította is: megölte osztálytársát.[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
Gyurcsány: hátra van még a fehér, keresztény heterókat előnyben részesítőkkel való leszámolás
fasza!
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic FZ sorozat
- Honda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest