- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
A fix jó kezdésnek, de érdekes, hogy 0.25/0.50 Fix limiten sokkal tight-abb játék folyik mint PL10-en, vagy még PL25-ön is. A nyerhető pénz pedig összemérhető nagyságú.
Ha nem akarsz esetleg fix limiten játszani, akkor tudom ajánlani a pot limitet. Ahol én játszom ott rettenetesen laza asztalok vannak. Gyakorlatilag bármikor található 55-60% flopnézésű 5-6$ potátlagú asztal. Az ennél kicsit rosszabb (35-40%, 3.5-4.5$) pedig gyakorlatilag az általános. Most Selindek induló pókersuliján (és a sikerein) felbuzdulva újra visszatértem ide bankrollt gyűjtögetni.A legkisebb NL/PL talán annyiból jobb, mint a legkisebb fix limit, hogy tudod egy kicsit kontrolálni az asztalt, az emeléseiddel. Míg fix limiten sajnos együtt kell élni azzal, hogy a magas párjaid ritkán tartanak ki 6-8 induló, emelést megadó ellenfél ellen, addig NL-en egy nagy emelést 3-4 ellenfél ad, és a flopon ezek nagy részével is lehet dobatni egy potnyi emeléssel, ha nem találtak semmit. Sajnos fixen ez nem lehetséges.
Az ellenfelek amúgy kb. ugyanolyan rosszul játszanak.
Ha még nem olvastad volna sehol, akkor fogadd meg nagyon, hogy NINCS BLÖFF. Ezeken az asztalokon ez nem működik. A játékosok nagy része nem fog eldobni egy második-harmadik párt akkor sem, ha közben A érkezett a boardra. Ez van, ők így játszanak.
Viszont ha te kerülsz hasonló helyzetbe akkor az esetek nagy részében helyes lesz, ha eldobod a vacak lapodat. Ne kövesd el azokat a hibákat, amik miatt annyira szeretjük ezeket az ellenfeleket.Ha döntened kell, hogy fixen, vagy NL-en játsz, akkor én egy harmadik megoldást a Pot Limitet ajánlom. Nem tudod olyan gyorsan egyetlen rossz döntéssel elveszteni a beülődet, és nagyon sok fix limitről frissen átült ellenféllel fogsz találkozni, akik szinte soha nem emelnek mással csak a standard bet-gombbal, a többiek meg csak megadják. Ez meglehetősen mókás tud lenni, mikor 4$-os potba a törnön a kisvak beemel 10 centet, mindenki adja, és neked a lyukas soroddal akkora +oddsot adnak, mint egy ház. Ráaadásul, ha a riveren lejön a lapod egy-két ember még ki is fizet.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest