Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Ma megnyertem 2 heads-up ''tornát'', az elsöö elég könnyen ment, szinte soha nem emelt, csak tartott az overcard-jaira, ami általában nem jött be neki, ha bejött, akkor mindig emelt, de ritkán rerais-elt, inkább csak adta a riveren az emelésem. Tudtam, hogyha flopon, vagy turnön emel, akkor van valamije. Ilyen ellenfelet adjon még sokat az Ur. A másodikkal megszenvedtem, [öntömjén on] de azért szerintem egy kicsit gyengébb volt mint én [öntömjén off] egy-egy szerencsés lappal tudott csak feljönni rám, vagy megelöözni.
Azért tartom jóknak az ilyen tornákat, mert szerintem jó gyakorlások a versenyek végére. Az eddigi sit'ngo-imon ha bejutottam a pénzes helyre általában levertek.
Amúgy az is profitot szokott hozni, hogy nyitok egy 10-es asztalt, 0.15/0.30 FL-en, nagyon kevés pénzzel, mondjuk 2-5$-al (a normális átlag olyan 10 körül szokott lenni). Es várom az ellenfeleket. àltalában aki elööször beesik, azt sikerül lehúznom heads-upban úgy 30cent-tööl 1,30$-ig, kb. fél perc alatt(3-5 leosztás), aztán jönnek a többiek is. Gyüülnek a vérszagra, meg a 98%-os potnézésre. Ha megfelelöö ellenfelek, akkor maradok, ha nem tetszik az asztal képe akkor továbbállok.
Igy nagyon rövid idöö alatt összejön egy olyan pénzmennyiség, amit ilyen alacsony limiten, más módon csak sokkal hosszabb idöö alatt tudok megkeresni.
4-5 ilyen asztalnyitás (max. 10 perc), és összejön kb. 4-5$ Ezt a pénzt ilyen limiten full asztalon csak 2, de inkább 3 vagy 4 nyert pottal tudom hozni, és még nem is számoltam a tuti lapokkal való riverbuktát a sok öörült ellenfél miatt. Ez meg úgy fél-egy óra alatt szokott összejönni. Ha minden jól alakul, és jönnek a lapok. (mert itt ugye nem nagyon lehet trükközni) Lehet hogy ebben vagyok nagyon béna.
Mindegy, egyenlööre a módszer müüködik, és hozza a pénzt. Jótanácsokat, észrevételeket szívesen fogadok.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- xDefiant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest