- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #17051 üzenetére
Az az SSNL regek gúnynevei topicból
Titcar, az nem Te vagy ott középen?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Kobe
veterán
válasz concret_hp #17051 üzenetére
nekem papír alapon van meg
szerintem nézd meg bestpokertorrents-en, onnan tuti le lehet szedni.....yepp, 160 mega körüli pdfben fenn vanjah, emg amúgy olvastam itt kérdezgettek sokan HUD-ból miket érdemes megjeleníteni
Szerintem érdemes időrendi sorrendbe kirakni a cuccokat - szóval mikor van rá szükség - pl preflop raise, attempt to steal, stb, amik flop előtt, utána flopon hasznos cuccok (c-bet, fold to c-bet stb) majd turn és river szerinti agression, egyebek. Lehetőleg külön sorba így esély sincs rá hogy összekevered és ha nem nyomod sok asztalon akkor még multitablingnél is elfér[ Szerkesztve ]
-
-
misirulez
senior tag
Tudtok ajánlani valami cikket, deepebb játékokhoz?
-
Kobe
veterán
-
L|zsidoboz
őstag
tbvle a ME-en is nyert 20k-t.
Most már legalább biztosan tudom, hogy a poker szerencsejáték, a stars RNG meg csal.Good to be good, but better to be lucky.
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #17060 üzenetére
vazz
-
bandus
veterán
miskolci egyetem?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
Polacheck best első post
-
válasz concret_hp #17064 üzenetére
ME = Miskolci Egyetem
@Libria - Kösz!
[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #17064 üzenetére
sztem adja
-
adalbert1
veterán
Durva hogy pár nap alatt behúzott annyi pénzt amennyit egész életében nem grindeolt volna össze az adott limiten (főleg hogy ptr-en elnézve elég siralmas számokat hoz minden siteon)...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #17068 üzenetére
Nem gyenge várólisták lennének.
Good to be good, but better to be lucky.
-
viharhozo
addikt
Igazan szolhattatok volna, h szeptemberben mar nem eleg csak a 7,5k-t osszeszedni a Supernovahoz!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #17070 üzenetére
Ezt hogy érted? Korábban még szeptemberig sem volt idő megújítani, hanem már nyáron valamikor elvették. ÉS ha rákattintasz a My VIP statusra, akkor a VPP-id alatt egész évben kiírta.
Amúgy azt tudjátok, hogy nincs több bonusz clearingelés holnaptól? Csak beváltod a $4k bónuszt és két perc múlva ott is van a számládon.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Felül a menüsorban: Help/Open my settings folder, vagy ennek a magyar megfelelője.
A mappából a notes file kell neked. Érdemes még az user file-t is lementeni, abban van az összes beállításod, custom layout stb.
Értelemszerűen reinstall után ugyanoda tedd vissza a fileokat. Én amúgy reinstall nélkül is csinálok róluk egy biztonsági másolatot hetente.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #17077 üzenetére
De. Viszont most meg olyan bonuszt kapnek, amiert jatszani kell. Mire kijatszom, amugy is SN lennek ujra. Ordogi kor.
Btw szo volt rola, h lesz olyan opcio, ami az osszes asztalon beikszeli a 'sit out next big blind'-ot. Ezt se talalom,
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #17079 üzenetére
Van play gomb a bal felso sarokban, de az a hand replayer. Az optionsben meg nem latok semmi ilyesmit.
-
ktg3
őstag
csak engem szopat most az rng?
titcar meg ne szólalj, mert amennyit te játszol, nyilván van benne szopás rendesen
-
ktg3
őstag
válasz concret_hp #17084 üzenetére
jaja láttam ptren..
-
concret_hp
addikt
-
Kobe
veterán
komolyan mondom szétbax az ideg.....már 3 napja folyamatosan szopok ezzel a kibaxott postgre sql-lel hogy a holdem managert működésre bírjam, de semmi kézzelfogható változás nincs. még a fixet tartalmazó hivatalos HM combo installer is szar, nem képes települni sem a 8.3, sem a 8.4, se a combo installerből, sem a külön leszedett verzió....a HM meg el sem indul, rákattintok 2x és annyi, úgy marad, az üdvözlőképernyő után kilép. A probléma csak annyi hogy ez már 2008-ban is folyamatosan problémát jelentett a usereknek Vista alatt, azóta eltelt 2 év, és WIn7 alatt ugyanezeket a hibákat nyomatja.....
-
Kobe
veterán
válasz attiati #17088 üzenetére
vírusirtó tűzfal kilőve, UAC kikapcsolva alapból, ha simán az sql installert szedem le akkor az vagy meghal a data mappa létrehozásánál (8.3.9) vagy egy normálisabb telepítő (8.3.12) postgres accounthoz kér jelszót amit még meg sem adtam, látre sem hoztam, de a telepítő szerint igen....
le akarnám pucolni teljesen a postgre összes amradványát a gépről, de még azt sem tudom mert ebbe a rohadt command.com ba sehogy sem tudok egy kva slash jelet rakni, még az ascii kódjával sem...... -
Kobe
veterán
na, sikerült megoldani az egyik problémát, egyből jön a másik.....miutn sikerült nagynehezen teljesen lepucolni ezt a szart cluster initialisation failure rel dob hibát a reinstallkor.....komolyan mondom, ez az sql egy vicc....és még van pofájuk most advanced ként reklámozni
-
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #17091 üzenetére
Szerintem laptop gépelés közben a tapipaddal sikerült a mondat első szavát leghátulra tenni. (Én is ezt szoktam).
-
adalbert1
veterán
Starson kevés havi FPP-vel számolva van olyan tárgy ami jobban megéri mint a cash bonusok? Valakinek van Gym Bag-je tőlük? Kb. mekkora?
-
ktg3
őstag
áááhhhh, de fos session volt ez omg...
-
Kobe
veterán
válasz concret_hp #17091 üzenetére
a HM telepítő megy is, de a 8.4 es psql ami a combo installerbe van integrálva még mindig szar.....akad a vista és win7 jogosultság-kezelőjével, az UACre is finnyás, a tűzfalakra, a vírusirtókra is, és dobálja szépen a különböző error messageket install közben-végén stb
végül sikerült megoldani és működik is a HM, már csak a HUD ot kell testreszabnom, de több napi próbálkozás után is kb 2 óra aktív kutatás, netezés, 5-6 újratelepítés és fél óra parancssorozgatás árán....pedig csak egy mezei user vagyok, el nem tom képzelni akkor mit csinál aki netalán vállalati célokra akarja használni
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
volt már nálatok példa arra, hogy PS-en a fogadó fél nem kapta meg a pénzt 16 órán belül sem?
-
attiati
veterán
válasz attiati #17096 üzenetére
Írt is a support, azt kérdik, hogy nemsokkal előtte depositoltam, és hogy további is küldtem. Írjam meg, hogy milyen kapcsolatban vagyok az illetővel. Rendszeresen szoktam neki küldeni. Ilyenkor mit szabad írni?
Van valami szabályzat arra, hogy mire használhatom a player transfert?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #17098 üzenetére
hehe, csak kifizettem a kínai kollégákat az összejátszásért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest