Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
á gyerekek
már a negyedét átnyálaztam a harrington online könyvnek....sok újat nem mondott, viszont sok-sok példában hangoztat alap dolgokat, rákényszerítve arra, hogy igenis odafigyelj rá (és nem mellesleg az ok-okozati összefüggéseket is részletesen és logikusan elmagyarázza), 1-2 dolgon órákig vertem a fejem a falba hogy eddig miért nem figyeltem oda rá, miért nem így csináltam, stb. Nagyon sok bankroll nullázást elkerülhettem volna még kezdőként is bakker
Nekem eddig ez az első kiadvány, ami normálisan elmagyarázza a pot- implied odds okat, valamint kb 50 oldalon elemzi a HUD-okat, mit érdemes emgjeleníteni, miért azt, mit tudhatsz meg belőle, majd egy tucat példában konkrét hudokat mutatva játék-stratégiákat mutat be.
Ami külön tetszett, hogy a kezdőkéz táblázatot pl nem úgy rakja össze hogy na, ezzel és ezzel játszál, hanem 3-4 kategóriában, többszintesen - tight-agressive, tight-passive, loose-agressive, loose-passive séma szerint választhatod ki, hogy melyiket játszd, illetve ha átolvasod a HUD-okról szóló részt és kiismered az ellenfeled, akkor annak megfelelően választhatsz kezdőkezet is, és erre vissza is utalNekem, mint sokat látott és sokat hibázott kezdőnek nagyon bejött, és ég csak a negyedén vagyok túl, kiváncsi vagyok mi jön még
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek