- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chesterfield
őstag
Feltelepítettem, na de hogy kell ebbe életet lehelni?
-
R
senior tag
válasz Chesterfield #16451 üzenetére
benne van, choose theme, deck simpe
-
misirulez
senior tag
válasz L|zsidoboz #16444 üzenetére
Látom mindenki rákapott...
-
misirulez
senior tag
Apropo jut eszembe.
Lehet, hogy paranoiás lettem a kétnapos sessionom után, de én úgy érzem állandó jelleggel floatolgatnak engem a kis huncutok. Enne kiszűrésére melyik stat lehet alkalmas?
IP vagy OOP, eleve más, mert oop elég nehéz floatolni, de ott is nagyon gyakran fordul elő, hogy prf coldcall, floppon megint cc, turnon én is check és akkor riveren jut eszébe a nagyokosoknak, hogy "wao turnon cekkelt biztos nincs semmije" és olyanokat durrantanak bele amit képtelen vagyok megadni pocketpairral airrel meg ugye amugyse.
És sorozatosan főleg a lapsivatagoknál 6-7 ilyen hand egyhuzamban rettenet idegesítő tud lenni, főleg azokra a handekre gondolok amikor alapból volt 2 szin floppon plusz/vagy connector lapok, amik miatt ha bármije is lett volna védenie kellett volna.
IP meg már turnon azonnal hívnak a checkemre, ezekkel olyan sokat bukok, hogy ha később még lapom is lenne ellenük és ki is fizetnék se lenne pluszos. Turn még c/r elhetném őket de akkor már túl sokkal lennék a partiban és ha nem sikerülne még többet buknék az ilyen handekkel.
Flop cbet kihagyása vagy redukálása legalább tptk plusz lapokra meg tul nagy leak lenne szerintem mert ha kevesebbet cbetelnék tul egyértelmű lenne ha lenne lapom. Most probálkozom azzal hogy csak akkor cbetelek ha legalább egy figurás lap van lent, na mind1 majd meglátom.Ha valami nagyobb topikregularnak van kedve írhatna véleményt, hogy mit lehet ilyenkor tenni. De az is lehet, hogy csak tényleg kevés handem van még nl25sh rol, és annyira lapsivatag volt, és várnom kéne majd megindul és akkor fognak kifizetni...?
sh ra amugy mekkora bankroll kell? 100Bi ugye? szerintem most akkor még mindig tovább kell egy kicsit erősítenem a br.-t, lehet ezt nl10 en teszem amúgy is új még a sh, amikor ott próbáltam nagyon jól ment, de fr már régebb ota csak nl25 ment, 40-50br-al rendszeres cashouttal.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Chesterfield #16450 üzenetére
Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #16456 üzenetére
a kártya modot még megértem, de az asztal mivel jobb mitn a hyper simple?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
attiati
veterán
válasz misirulez #16454 üzenetére
nem lehet, hogy valami atomnagy leak van a játékodban, amire visszajátszanak?
Engem szerintem baromira ki szoktak floatolni, mert turntől már feltűnően ritkán agresszorkodok (és ez nagy leak).
egyébként miért a megszokott limiteden kezded el próbálgatni a fr -> sh váltást?
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #16444 üzenetére
hm ha felrakom a stars a köv indításnál mindig azt mondja, hogy van újabb verziója a szoftvernek és visszacseréli
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #16459 üzenetére
Van a stars mappában két kül indítófájl:
-PS.exe
-PSupdate.exeAlapból az alsót teszi ki parancsikonnak az asztalra, ha MOD-okat használsz, akkor viszont célszerűbb a felsőt használni.
Ha van valami valós update, nem csak a MOD-ot akarja felülírni, akkor az elsőnél is ugyanúgy updatelni fog.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
-
Koczka
tag
hali
Hétvégén lesz egy kis piknik a haverokkal, na mármost zsuga is lesz de nem pénzbe hanem pájinkába határoztuk meg a tétet ti mit javasoltok hogy milyen pókert kéne játszani?
-
ktg3
őstag
válasz Chesterfield #16465 üzenetére
az alkoholi az kvajó, a részegedj okosan elég gyors , de az alkoholi komolyan mondom nagy élmény, főleg ha fiúk lányok együtt játszanak: )
van benne 1-2 pikánsabb rész[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Nincs valami lista, hogy mi a min, gépigénye hem-nek 4 asztalhoz?
Kéne valami noti, nemtudom milyet vegyek.
Valami kissebb centrino 1gb rammal, nem szaggatna?
Nekem régebbi asztalim már 4 asztalnál úgy szaggattot hogy íhaj, pedig abba is volt 1gb ram, meg talán asszem valami régi athlon xp amd proci. -
janos1988
addikt
Ritkan kovetem a topikot, de SLYM-el mi tortent?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
concret_hp
addikt
aki starson játzsik, az utóbbi napokba mintha megint kezdenének nagyon sz@r asztalok lenni nem? vagy csak azért van ilyen benyomásom, mert csomót tolom most nap közben?
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #16471 üzenetére
Én egy hete nem játszottam.
Pont mostanában akartam újra, ezzel most nem hoztad meg a kedvem.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #16473 üzenetére
Nyáron csak jönnek a gazdag amcsi iskolások...
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
attiati
veterán
amcsiban ma ünnep van, talán jobb asztalokat kaptok...
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16477 üzenetére
a gép, amit hirdetsz, milyen adatbázisméretnél fekszik meg?
mennyire lassul be? (ha egyáltalán ez a gondja) -
janos1988
addikt
God mode. De az egyikkel mar pf all in kerultem, es azt be is buktam K7s ellen. Jellemzo a szint komolysagra.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sasa311
veterán
Oké, akkor közelítsük meg más nézőpontból:
Ha te holnap egy asztalhoz kerülnél vele akkor ebből le tudnál szűrni valamit ami neked előnyt jelent?
Mert az rendben van, hogy a használt segédprogramok / statok ki vannak takarva. Ez már tényleg csak arra jó, hogy ne tudjuk azt, hogy a PH!-n jános1988 alatt futó tag milyen néven játszik a pókerterembe.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Pá
addikt
válasz sasa311 #16492 üzenetére
Ennek semmi köze, ahhoz hogy ha később 1 asztalhoz kerülök vele, akkor mi van.
Szimplán csak az ember nem akarja, hogy az itteni PH!s nickem össze legyen kötve a PokerStarsos nickemmel, ennyi. Nem si feltétlenül az a 10 ember elől titkolózom, aki rendszeresen ír a topicba (a fele már úgyis tudja a nickemet), hanem a többi 100 miatt, aki csak csendesen olvas.
Egyébként az sem olyan nagy dolog, ha véletlenül megtudnák, szóval azért nincs akkora titkolózás, de a nevet kitakarni sem nagy dolog, szóval akkor már miért ne.De mindez lényegetelen is, az egész onnan indult, hogy a többiekét aztán végképp fölösleges letakarni, és úgy látom ebben egyet is értünk.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
concret_hp
addikt
amugy nem nagyon tudom elképzelni, hogy olyan sok embernek érdekes lenne ezt a topicot olvasgatni tartósan aki nem ír bele
-
addikt
válasz concret_hp #16498 üzenetére
Igazad van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs