Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #17098 üzenetére
30 óra eltelt, még mindig nem érkezett meg. Security részleg semmiről nem értesített magától, csak mikor rákérdeztem. Azóta csesznek válaszolni.
-
L|zsidoboz
őstag
-
concret_hp
addikt
-
Kobe
veterán
válasz concret_hp #17106 üzenetére
akkor elmondom még egyszer, csak lassabban írom, hogy jobban megértsd
nem a combo installerekkel van a baj, hanem a postgresql-lel magával, azt meg onnantól kezdve csomagolhatod te bármilyen install.exe-be (amit házilag is kb 5 perc összedobni), attól az még nem lesz jó. A psql egy teljesen opensouce cucc, a HM, a PT fejlesztői is annyit csináltak, hogy letöltötték azt ami a hivatalos honlapon van azt integrálták, ennyi. Kb mintha azt mondanád, a savanyú tej attól lesz újra friss, ha parmalat doboz helyett átöntöd mizos dobozba.... leírtam, mik a hibái - nem megoldhatatlanok, van akinél gond nélkül megy, sokaknál nem, nálam is csak türelem és sok sok restart kellett, én megtaláltam a módszert amivel működik, innentől kezdve az újatelepítéssel sem lesz remélem gond, csak épp távol áll a click click OK koncepciótól.
Ebben a formában a postgre t nevezni a piac jegjobb, leggyorsabb, leg leg vállalati adatbázisának kicsit olyan mint az 1200-es ladát minden idők legjobb nyugati sportkocsijának nevezni -
concret_hp
addikt
ezt a részét fogom ne aggódj én is szoptam még amíg nem volt beintegrálva, mire találtam egy normálisan működő cuccot.
ami viszont most a HMbe van téve az a juzerek 99%nál gond nélkül megy, ha mégse, akkor meg lehet nézni ami a pt-be van beletéve, mert az is általában jó.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Kobe
veterán
áh...egy álom eza HM, kva sokat segitenek a statisztikák, hüly voltam hogy nem patkoltam meg előbb
Sikerült belőni a HUDot az én ízléemnek megfelelően, de kérdés viszont, hogy, nem lehet valahogy szétszedni a statokat h pl az illető neve alatt és felett is megjelenjen 1-1 sor ? perpill most 3 sor van egymás alatt és kicsit nehéz optimálisan mozgatni azt az 1 ablakot amiben van, könnyebb lenne ha szét lehetne szedni pl neve felett 1 sor alatta 2 sor
valaki nem próbálta amúgy hogy 1280x800 on 4 asztallal mennyire működőképes egy 3 soros hud pl ?
lehet vissza kell szereznem a 20as nagymoncsimat...[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
most olvasom a levelet h partyn ujra kell rendezni a snowball freerollt...még jo h multkor melo miatt lemaradtam rola de msot tudok indulni
-
concret_hp
addikt
vinivici kvíz: http://vinivici9586.wordpress.com/
7. What would you consider to be the ultimate poker achievment:
...
c. Tilting Ronfar
...ez mekkora oltás már
vagy fullba vagy sehogy :D
-
misirulez
senior tag
leesett a 4.-ik royalom
-
attiati
veterán
Van valamelyikőtöknek 13.500 pontja FTP-n?
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #17116 üzenetére
mennyit kérsz?
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #17118 üzenetére
Jólvan, annyit tényleg lehet nem. Bár pont veled egyezkedek, mikor veszed a T$-okat
Amúgy ha ticketre költöd, azt nem vonják le rb-ből? -
viharhozo
addikt
-
Kobe
veterán
válasz viharhozo #17121 üzenetére
szerintem még maga a HEM install készítője sem gondolt rá, hogy a PSQL-nek nem mindegy hogy milyen antivirus és tűzfal mellett milyen mappába telepíted, csak bevgta a setupba azt jólvan. Amúgy ha először hivatalos honlaprol felrakod sqlt a netes leírás alapján (persze ami a faqban van a psql honlapján nincs benne, vagy lószart sem ér, úgy kell fórumokról meg blogokról összekukázni) akkor nincs gáz
-
Pá
addikt
Fogalmam sincs miről beszéltek, én 0 tudással rágugliztam a postgl-re, fél perc alatt felnyomtam az első találatot (nem a C:-re) és rögtön ment minden. Találtam mellé valami leírást is, amivel átirogattam a config file-t, hogy gyorsabb legyen és azóta több bajom nem is volt vele. Még most se tudom mi az egyébként, csak hogy valami adatbázis cucc, ami kell a PT-hez.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Kobe
veterán
yourpokercashen jelenleg tényleg csak 3 terembe lehet kikérni kezdőtőkét ?
a FAQ ban felsorolnak egy csomó (vagy 10) termet, de a főoldalon összesen cake (magyaroknak persze az se) fortuna, és party van és ennyi....nem igazán vágom akkor msot melyik az érvényes
-
sss
őstag
Fulltilt pontokat milyen árban szokták eladni?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
sss
őstag
Thx. Valóban olyan 3,3$-3,5$/1000ftp-be mennek.
-
veterán
hi all
olvastam itt valahol harrington online könyv-ről, rákerestem googlival, de nem találtam online olvasható könyvet...
Van egyáltalán online változata?
thx
3njoy the Lif3
-
viharhozo
addikt
Neha piszkosul nem ertek dolgokat. Itt ez a hand. SB a mid-stakes legnagyobb nyeroje a PS-en. Valaki magyarazza el nekem, h lehet a min3betet pf megadni!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #17134 üzenetére
Ott is írtam, hogy egy úr vagy. Inkább autogrammkártyákat kellene osztogatnod
MOD: Ha stílusos lennél az akadémiás fórumtalira már összegrindelnéd.
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #17136 üzenetére
nem, még ma este!
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #17136 üzenetére
szervezzünk egy bme-s talit is, hogy véletlenül se legyen időd
szakdoga hogy áll? én asszem már az utolsó karaktereket írom...
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #17139 üzenetére
milyen szakirányon végzel?
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #17141 üzenetére
és mi az, ami érdekel a szakmádon belül?
Ha januárban kell leadnod, akkor sztem bőven ráérsz 1 hónappal a leadási határidő előtt még egy mandulaműtétet is bevállaltam, pedig tudtam, hogy kemény konzulenst kaptam Meg még témát is cseréltem 2 hónappal előtte
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #17141 üzenetére
nekem készen lett, már csak formázni kell kb olyan 55 oldal lett de erről inkább a másik topikban
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #17144 üzenetére
az enyém se volt az csak vakmerő voltam Az 1 hónapban még benne vagy
Adatbázis-kezelés oldalról nézve írsz róla? Infó területen belül mik érdekelnek // miben vagy jó?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #17146 üzenetére
Pedig nincs rossz szakmád, bár elég szerteágazó és bőven van sz*r területe is
De a seo guruk, meg a webfejlesztők, -designerek elég jól elvannak. Mondjuk nem sne mellettMikor álltál neki és meddig kell befejezned? Had tippeljek én is
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #17148 üzenetére
akkor november 30. 9:46
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.