- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz zsolt19900 #52900 üzenetére
bármelyik számtech bolt megfelel neked azok alapján amit leírtál, sőt Tesco, Metro stb...
-
zsolt19900
őstag
válasz Janoska26 #52901 üzenetére
használt kell max 23k a keret ezért kell használtnak lennie
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Topikgazda
válasz zsolt19900 #52902 üzenetére
Akkor nézd meg merlinéket, vagy a kerházban a földszinten
-
zsolt19900
őstag
válasz Janoska26 #52903 üzenetére
megtörtént mindkettő sajnos neten nem igen találtam jó dolgokat
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
addikt
válasz zsolt19900 #52902 üzenetére
"2magos 2-3-4gbos ramos pc-t árulnak számlával és akár garisan" 23ér???
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit, aki egy kontakt hibás hangfalkábelt megjavítana/kicserélne nekem?
-
Debilon
addikt
válasz Janoska26 #52899 üzenetére
no, nagy vonalakban ilyesmit szeretem volna írni
ismerős révén van nagyon kicsi rálátásom, igaz csak gépjármű és lakáshitelek-re hogy hogyan megy, de az tuti, hogy amelyik cégnél ismerős van ott a tartozásra kapásból 60k-s ún. intervenciós díj megy
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
-
-
Exian
addikt
Tudom, nem szokás itt ilyet, de a fennmaradásunk múlhat rajta
Magyar Királyokról készítettünk egy kiállítást.
Egy kis vicc a történethez: tegnap este én voltam ügyeletben, ami azt jelenti, hogy 20.00-21.00 között tökegyedül "őriztem" a viaszbábúkat, meg egyebeket, oszt' eszembe jutott az "Éjszaka a múzeumban" című film Halélfélelmem támadt És ráadásul volt is egy nagy huppanás, amikor már csak én voltam egyedül az egész házban... na mondom, ezek elszabadultak!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz M_AND_Ms #52916 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy te bizonyítsd. Illetve persze, be tudod, hogy esetleg nem ért oda. Viszont te kéred le, nem a Posta. Bemondásra nem vagy köteles megmutatni, csak bíróságon. Persze ha tényleg megkapta 2x, akkor más tészta, jobb, ha visszaadja.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
hattrickuser
aktív tag
250 GB SATA HDD eladó: [link]
-
Inception
tag
HELP!
Be kellene számolnom valamibe egy fujitsu siemens lifebookc-1020 laptopot.
Nem lötyög,jók a zsanérok,aksi kb 1 óra.Mennyit ér egy ilyen?
Én kajak nem értek a pécé cuccokhoz
-
nagyúr
válasz Inception #52924 üzenetére
13k-ért beszámítod, 16-18k-ért talán eladod kb 1-2hét alatt
igazából azért a 3-5k-ért is megdolgozol, meg fekszik benne a pénzed
ha 20k-ért számítanád be és 18k adnád el, akkor vesztenél rajtatudom találsz több hirdetést is 23k-ért, de csak azért találod ezeket, mert ennyiért még nem tudják eladni
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
-
-
Silencer83
addikt
ATHLON II X 255 dobozos, gyari 0kmes hutovel
Típus: AMD Athlon II X2, Magok száma: 2 magos, Processzor foglalat: AMD Socket AM3, Processzor órajel: 3100 Mhz, Gyártási technológia: 45 nm, Busz sebesség: 2000 Mhz, L2 cache: 2 MB, Fogyasztás: 65 W1db 1gb ddr2 800 kingmax
1db 1gb ddr2 800 CSolcsoért
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Ismét lenne egy "amatőr" kérdésem.
Van köztetek valaki, aki egy mp3-as számból tudna hosszabb verziót készíteni?
Magyarul: adott egy jó szám, amit szeretnék kb. 25-30 percesre hosszabbíttatni úgy, hogy a kb. 4 perces középső rész egymás után többször lenne betéve, persze profi módon, hogy ne lehessen észrevenni. (Lightos, andalító zene, de autópályán tökéletes lenne tovább hallgatni.)
Ha valaki elvállalná, és nem nagy munka lenne vele, azt megköszönném, mp3-ba át tudom küldeni e-mail címre.Üdv.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Exian
addikt
válasz plaszy #52933 üzenetére
Küld el nekem. Évekig rádióztam, stúdióztam, meg DJ-knek zenéket kreáltunk (jelent is meg saját elektronikus zeném CD-n, bibibííí 99-ben!!). Talán megtudom oldani
DE!! Autópályán lightos, andalító, altató zene?!?!?! Ember, neee! Vagy ugye nem Te vagy a sofőr?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Szükségem lenne 1db 9 személyes kisbuszra sofőrrel, 1 napról lenne szó. Tud-e valaki ilyen céget aki ezzel foglalkozik? Számla mindenképp kell.
Eddig őket találtam csak Pécsen. De kéne még 1-2 ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
FuckeR19
senior tag
-
M_AND_Ms
veterán
válasz FuckeR19 #52940 üzenetére
Válts bankot!
(Próbaképp most néztem meg egy 2007-es számlakivonatomat. Ennél régebbi ügyek meg már nem érdekelnek )Komolyra fordítva. Én megkérném a szolgáltatót, hogy hitelt érdemlően bizonyítsa már az átutalás tényét. Majd ha igaza van, akkor tájékoztatnám a visszautalási tranzakció (és az üggyel való foglalkozásod) költéségiről és várnám a javaslatukat, hogy miképp szándékoznak ezt megtéríteni
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
NGA
addikt
-
tajcsi
őstag
Dell xps m1710 notiba kellene VGA, meg 250GB-os 7200 fordulatos lemez szintén notiba...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Antimatrix
senior tag
Sziasztok!
EPSON SX100/105/110 - nyomtatónak hulladék tintagyűjtő megtelt
probáltam 4.3-s ez már új nekicsak ez az egy program van ami ki tudja ütni - kiirja a lejárati %-t az új 1éves 37,14%-t nyomtattam vele
kódot kér - kódból működöt nem könnyű szerezni
http://www.2manuals.com/reset_wic.php
WIClinkvan akinek hasonló a problémája - mert a sráctól lehet kódot venni viszont akkor "többet érdemes"
összetársulásnak van értelme - és akkor "aki körön benne van" annak lesz 1 még 10.000 oldalt tudó nyomatója olcsó patronnal - vagy aki ilyet csinál az most diszkont áron tudja megcsinálni
akinek van "működő" kódja az is oké - rendezem felé
akinek van/ lesz hasonló hasonló problémája azokű
progi kiirja a lejárati %-t az új 1éves - és közel van neki a vég 70% fölötti jelentkezését váromPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
gergobaby
aktív tag
Holnapi Pécsi/Szigetvári átvétellel vennék fullHD 21-22" monitort (esetleg az alábbiak beszámításával?!)
Eladó: 2TB WD HDD 3.5 SATA, HD Sentinel 100/100 -> 15.5k
Freezer 7 Pro LGA775 (tartozékok nélkül) 1k
4db 1GB DDR2 ram egységesen 1k/db
csíkozós 8800GTS 320MB 1k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest