Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Remov #38306 üzenetére

    A tegyük fel van két PayPal fiókod, az úgy lenen hivatalos hogy egy Személyes és egy Üzleti Számlát nyithat egy személy, más kombináció.
    A pénz küldésnél komolyabb ellenőrzés a fogadó félnél van. Ha neked szól az eladó hogy nála függőben van az nem a te problémád, hanem az övé ha egyenlegről ment a pénz. Ha más a pénzforrás (bankszámla, csekk -nem magyar viszonylat-) akkor persze lehet késlekedés a küldőoldaláról is. Ha bankkártya akkor pedig néhány cég esetén lehet a pénz elmenetellel, pl. Revolut, de az a lényeg hogy az egyszerűbb esetben nem a küldőnél van gond.
    Ez a megkerülés értelmetlen. A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozás elleni törvény vonatkozik rájuk ezért vizsgálja a pénzmozgásokat. Ha érzékel a rendszer valami gyanúsat azt megszokták nézni.
    Ha ez a két PayPal regisztrációd két valódi személyhez köthető akkor is a fogadó félnél vizsgálják a kockázatokat, azért küldözgetni a két fiók közt mert az eBay-es eladódnál van szintén kockázat vizsgálat, vagy egyéb PayPal korlátozás vagy a vásárlói védelme biztosítása érdekében a 21 napos nem hozzáférési korlátozás és ezért kell egy kis idő hogy a pénzhez hozzáférjen, nem egészen jó ötlet.
    Hogy mi legen ha az eladónál vissza van tartva? Te ne csinálj semmit, az eladó várja hogy a pénz felszabaduljon

    Ha pedig mindkettő fiók hozzád köthető, csak az egyik kamu adatos az meg a PayPal Felhasználói szerződés be nem tartása. Szoktak személyazonosság ellenőrzést is csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák