- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Külföldre költöztem és nagyon körülményesnek találom a magyar bankszámlámhoz hozzárendelt Paypal fiók használatát. T.i. arra már nem kerül fizetés, így ha "elpaypalozom" az egyenleget, akkor a külföldi bankszámlámról kell utalgatni mindig, hogy legyen rajta.
Mivel hosszabb távon maradnék, így érdemes lenne valahogy átvarázsolni a külföldi számlámat a Paypal-ra. Az összefoglalót elolvasva jól értem, ezt csak úgy lehet, ha lezárom a fiókom, kivárom a türelmi időt, aztán utána újranyitom és az új számlát/kártyát társítom hozzá?
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Topikgazda
válasz Johnny_vT #34204 üzenetére
Olyan fiókot kell létrehozni amely országban élsz, van címed. Célszerű egy új e-mail cím hozzá. Ehhez rendeled a kinti kártyát, bankszámlát. Attól függően hogy mely országban laksz, lehet hogy kártya nem is kell hozzá, használható a kinti bankszámla pénzforrásként.
Létrehozod, átküldöd rá azt ami a magyar regisztrációs fiókon van pénz és kéred a lezárást. Ha letelt a türelmi idő akkor lehet a régi e-mail cím azonosítót használni, felveszed új e-mail címként és azt teszed meg elsődlegesnek. Ha ragaszkodsz ehhez az e-mail címhez.[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
Akkor lehet két privát fiókom is párhuzamosan a két külön országban? Vagy feltétele az új megnyitásának, hogy a régit lezárjam?
Az e-mailcímhez nem ragaszkodom és amúgy is van másodlagos, amit tudnék használni rá.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Johnny_vT #34206 üzenetére
Csak ideiglenesen gondoltam, a lezárás 60 napja után újból használni az e-mail címet. Ha letelt a türelmi idő akkor lehet a régi e-mail cím azonosítót használni,
A párhuzamosság pár nap lenne, amíg a pénzt átmozgatod, ez még belefér a szerződési feltételekbe.[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
Maga a PP számlám üres, mert mindig a bankból vonja el a szükséges összeget. Így nincs mit átmozgatni.
Azaz, ha jól értem biztonságosabb lenne először megszüntetni a jelenlegit, majd azután nyitni az újat külföldi adatokkal? Akkor semmivel sem akadna össze.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Johnny_vT #34208 üzenetére
Ezt értettem akkor félre, mintha lenne rajta pénz: T.i. arra már nem kerül fizetés, így ha "elpaypalozom" az egyenleget,
Törlöd a felesleges információkat a fiókból, kártya, bankszámla, amiből több volt abból egyet hagysz. Kéred a zárását. Megcsinálod az újat az új e-mail címmel, hozzárendeled az aktuális dolgaidat és kész. -
Roli5
tag
Sziasztok!
Párom friss Maestro kártyáját nem tudja regisztrálni a PayPal fiókjához.
Van valami tippetek, hogy miért nem engedi a Maestrot kiválasztani, viszont mégis azt írja a MENTÉS gombra kattintva, hogy a kártya nem megfelelő. -
Topikgazda
Pénz van rajta és engedélyezve a netes vásárlás? Lásd bővebben az Összefoglaló, 3. Kártya hozzáadás a PayPal fiókhoz.
A banjában is műkődni kell a kártyarendszernek, illetve lehet hogy már most előjött az a hibája, hogy nem lehet mindenhol, mindig fizetni a Maestro kártyával. -
AtHoS
nagyúr
No paypal Dispute-ra csak reagált az eladó
Dear Customer,
We’re sincerely sorry that our product can’t make you satisfied, you can return it to us if you want to. But please pay attention:
1.Please make sure the item and packing is intact. If it can’t meet our requests, we may not refund.
2. And, we only accept DHL or UPS as deliver method. Our return address:6F building Hao'er Jiarentai Industrial park,164 Fengtang Rd,yongfu Street,Bao'an District,Shenzhen,DUANGDONG,518000Na most kellene egy kis segítség a csomag címzéséhez, mert első ránézésre nem tűnik egyértelműnek számomra a megadott visszaküldési cím.
Ez az elrendezés megfelelő lehet?164 Fengtang Rd
Shenzhen, Bao'an District, yongfu Street
6F building Hao'er Jiarentai Industrial park518000
Mondjuk a DUANGDONG -al nem tudok mit kezdeni
DHL-t vagy UPS-t érdemesebb választani a visszaküldéshez?
read-only mode on the forum
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, hiába próbálom a bankszámla számomat megadni, sehogy nem akarja elfogadni a rendszer.
A bankkártyámat tegnap csináltam, a pénzt (400 Ft) már ha minden igaz levonták és a hitelesítési kódra vár.
De itt a menüben azt írja hitelkártya, miközben én bankkártyát adtam meg.
Azt írták egy, két nap amíg a kód megérkezik.
A bankkártyával kapcsolatban tud valaki segíteni, Unicredites vagyok de hiába próbálkozom nem engedi.Előre is köszönöm!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Topikgazda
Az eBay topik Összefoglalóban van szállításhoz segítség, kalkulálj. 8.b Ha eladtuk a terméket azt el is kell juttatni a vevőnek.
DUANGDONG az a tartomány ahol Shenzen van, kell a címhez
Ez a cím:
6F building Hao'er Jiarentai Industrial park
164 Fengtang Rd,yongfu Street, Bao'an District
Shenzhen
DUANGDONG
518000
Kína -
-
Gaboman
nagyúr
Most akkor nem jól csináltam a bankkártyámmal, megerősítésre kész, ha megjön a kód akkor tudom aktiválni igaz?De a bankszámlámon még nem látom hogy levonásra került volna a 400 Ft, annak már látszani kellene vagy a kódnak ha tegnap csináltam?
Viszont én a saját bankszámlámról utaltam 30000 Ft-ot a Paypalos számlára.Remélem fel is fog rá töltődni.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Topikgazda
válasz Gaboman #34217 üzenetére
Már tudsz vele vásárolni, ezt nem kell aktiválni, a pénz kiküldési limit eltörlése miatt szükséges csak ez 400 Ft-os móka.
2-3 nap lesz mire a bankod könyveli.
Haadsz hozzá kártyát akkor nem volt praktikus az egyenlegre pénz feltöltés, ha azt vásárolod el akkor 12-16 Ft-al rosszabb lesz a devizaváltás, mint ha bankod váltja a kártyás fizetésnél a devizát. ( Ha a PayPal-on arra át van állítva).[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
És visszatudom küldeni Paypalról akkor a 30000 Ft-ot a bankszámlámra?
Mert ha nem szükséges akkor nem tartanék rajta pénzt, főleg ha drágább vele úgy a tranzakció!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Már elég régen használtam a paypal fiókom fizetésre. Most viszont az istenért nem érkezik meg a kód sms-ben. Nem késik, úgy egyáltalán nem érkezik meg. A másik módszer hogy felhívnak be kell ütni a megadott számot. Az is hol működik, hol nem. Mit lehet tenni?
-
Topikgazda
válasz Talala #34223 üzenetére
Ha nem jön meg az sms akkor nem biztos, hogy a másik telefonos dolog kellene.
Tényleg előfordul, ezért javaslom inkább a biztonsági kérdés és válasz azonosítást, ha ilyen gond lenne később.
Lásd Összefoglaló, Tippek röviden, 8. Ha nem érkezik meg az SMS belépési kód 5 percen belül. -
sagat1982
újonc
hello kis segitseg kellene a pay pal kuldott uzenetet hogy allitsak be valami korlatozas felodasat valami limitet nem tudom ponostan mit hogy kell mer mar vasaroltam pay pal altal olyan 700000 ft ertekeben valami kis modositasra kell menni es ott lehet be allitni egyszeri be allitas es utanna nem korlatozza limit vasarlast bocsanat hogy iogy irtam le de nem tudom ponotosan mi pontos megnevezese ja es hol tudom be allitanbi hogy ne a pay pal szamolja a napi arfolyamot mert rosszul valt haverom be alitotta de mondta figyeljek ra mert egy ido mulva vissza allitjak köszönöm a segitseget es a turlmet
-
Topikgazda
válasz sagat1982 #34227 üzenetére
Két dolgot kérdezel egy folyamatban amelyek különbözőek.
Kezden az egyszerűbbel. Nem szokták a konverziót visszaállítani, hanem minden új kártyánál arra be kell állítani. Segíítség az Összefoglaló, 4. Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva.
A Paypal ha korlátoz akkor a személyes adataidat kell leigazolni, (szig, lakcím, bankkártya bankszámla tulajdonlás) ez így nem jó: valami kis modositasra kell menni es ott lehet be allitni egyszeri be allitas es utanna nem korlatozza limit vasarlast
Ha belépsz eleve adja hogy limitálva vagy és a linket az okmány feltöltéshez. Ha beküldöd és elfogadják akkor oldják a limitet. -
Gaboman
nagyúr
Szia!
Megjött a 30000 Ft-os rátöltés a számlára, most vissza szeretném tölteni az Unicreditre.
A pénzátutalás menüpontra mentem rá, ott azt írja adjak hozzá bankszámlát, itt azt kéri hogy az Unicredites Bankszámla számom adjam meg vagy amit a Paypal csinált nekem?
Mert az Unicreditesre mindig hibát ír ki, a Paypalost elfogadná de nem mertem a megerősítésre rányomni.
A két számlaszám között az utolsó nyolc karakter más csak.Gábor
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Gaboman #34230 üzenetére
Amíg a kártya megerősítő kódot nem írod be addig csak 21000 Ft-ot tudsz visszaküldeni, azt javaslom hogy várd meg és akkor az összest vissza tudod küldeni.
Van a saját pénzforgalmi számlád amire a pénz jön annak a száma kelll. Ha van külön kártya albankszámlaszám az nem jó.
Milyen hibát írt ki?
Simán beírod keresztneved, beírod hogy Unicredit bank (ez úgyis csak neked jelenik meg) azután szóközök nélkül a 109-el kezdődő bankszámlaszámod kétszer, lehet hogy a vágólapot nem fogadja el, írd be.A PayPal Unicredit bankszámlaszámát ne írd be, annak nincs értelme
[ Szerkesztve ]
-
sagat1982
újonc
válasz Gaboman #34230 üzenetére
nekem ezt irja
Your account limits
For security reasons, initial limits are set on the amount you can send, receive, and withdraw from your PayPal account. To lift your limits, select all you want to lift and click the Lift Limits button.Limits are denominated in your primary currency. If you use a different currency, the limit will be reduced by the primary currency equivalent of the transaction amount.
Type of Limit Amount of Limit Remaining Reset date
Sending Limit Per yearHelp 799,945 HUF 799,945 HUF
Withdrawal limit per monthHelp 21,000 HUF 21,000 HUF Sep 3, 2018
Withdrawal limit per yearHelp 252,000 HUF 252,000 HUF[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Sajnos nem engedi, pedig ez a rendes számlám, ezt a hibát írja ki.
Beírtam a neven, bankomat, a számlaszámom szóközök és kötőjelek nélkül, mégsem enged.
A kódod a bankszámlámra küldik majd vagy a PayPal oldalamra esetleg emailben kapom meg?Megkaptam tőlük ezt az email is.
Your PayPal account is now Verified
Dear Gábor Hancsák,
Based on your recent PayPal transactions, we upgraded your account status to Verified.
This means that there are no limits on how much you can send from your PayPal account.
Yours sincerely,
PayPal[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Sikerült!
Megvolt mi a bibi, én bemásoltam a számokat, de a végéről ő a két utolsó számot lehagyta, így azt hozzáírtam és jó lett.
Megcsináltam, akkor már csak a kódot várom hogy áttudjam utalni az összeget!
Köszönöm a segítségedet!Gábor
-
Topikgazda
válasz sagat1982 #34242 üzenetére
Ha kinyitod az Összefoglalót és megkeresed azt amit az előbb írtram, a végén az utolsó sor egy link, benne a képek.
3. Kártya hozzáadás a PayPal fiókhoz
A kártya hozzáadás két lépcsős folyamat.
Az első résznél miután megadtuk a kártya adatait, a rendszer 1 $-nyi összeggel végez egy próba terhelést a kártyán, ezt a pénz levonást rögtön sztornózza is.
Ha sikeres volt, azután a kártya használható vásárlásra.
A második mozzanat a kártya konfirmálása, ez 400 Ft levonással jár, amit majd visszakapunk, de ez csak a pénz küldési és fogadási alap limitek eltörlése miatt szükséges, ha nem történik meg, az nem befolyásolja a kártyával való vásárlást.
A leírása itt olvasható.
Ezzel kezdődik közép tájon: A kártya "megerősítése" a következő lépés[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz sagat1982 #34244 üzenetére
Ha nincs rajta pénz akkor nem kellett volna elindítani, ezért kaptad azt hogy nem támogatott.
Azzal indul a leírás hogy legyen a kártyán pénz.
Már valamelyik nap írtam több éve, a kezdetek után 2 évvel már mindegy milyen kártya hitel vagy betéti, dombor vagy nem dombor mindegy. Visa, Mastercard, Maestro, AE
A kódot amit sms-ben kaptál még korai beírni, mert még csak zárolt lenne -
Gaboman
nagyúr
Szia!
Annyit had kérdezzek, a Paypal ugye nem látja az Unicredites folyószámlámon lévő, érkező összegeket, nem tud arra fellépni, sem a létrehozott kártyán keresztül sem másmilyen módon.
Ők csak a bankszámla számomat tudják mint a többi hely ahová utalok.Gábor
-
Topikgazda
válasz Gaboman #34247 üzenetére
Röviden: nem. Nincs köze hozzá.
De ilyen amit írsz, a jelenlegi törvényi szabályozás alapján nem is lehetséges.
Még a NAV is csak hivatalos eljárás keretében szokta kérni, annak ellenére hogy a bankoknak kötelező adatot szolgáltatni ezekről és meg is kapja a NAV.
Viszont jogi úton megkérhetné, de nincs különösebb értelme, ha tartoznál nekik akkor jön a végrehajtó és tiltják lefelé a bankodnál az összeget.
A felmerült ötletet sem értem, 1988 óta a banki rendszerek zártak ilyen tekintetben.
Én személy szerint jobban bízom a PayPal-ban, mint az Unicreditben, nem véletlenül szüntettem meg náluk a bankszámlámat. -
Lavie
tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok, mégpedig, hogy barátom utalt a PayPal számlámra múlt héten és még mindig nem jött meg. Mi lehet a gond? Tranzakció könyvelt, a számlaszám pontos. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs