-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz attilalr #14400 üzenetére
Igen, amint mondtam is, IP cím! Valamiért Magyarországról (vagy csak a Te oldaladról?) nem akarják engedni az ilyen tranzakciókat! Nem vagyok PP guru, csak kontárkodok itt, de várj, hátha jön valaki, aki tudja mi a teendő ilyenkor! Még azt is el tudom képzelni, hogy mint eladónak kellene valahogyan regisztrálnod magad a PP-n, vagy valami egyéb belső beállítás lenne, hogy elfogadjon regisztrálatlan felhasználóktól is bankkártyás fizetést! Ehhez olyan valaki kellene, aki jártas az eladási oldalról is PP-ben, de én csak mint vevő használtam eddig, azt sem olyan rég óta!
-
attilalr
újonc
válasz Intruder2k5 #14401 üzenetére
Erre én is gondoltam, hogy az oldalnak kéne valami jogosultság, de a support nem reagál a levelekre.
-
MODERÁTOR
-
attilalr
újonc
válasz Intruder2k5 #14403 üzenetére
Ezt nem értem. Működik. Semmit nem csináltam. Lehet azért mert eleredt az eső? Mindegy. Csak két dolog bosszant:
1. Mi van, ha átadom a rendszert és egy hét múlva megint nem fog menni.
2. A szolgáltatás ára 690 Ft volt. Azonnal kaptam egy smst a vásárlás után, hogy "Sikeres kártyás vásárlás 235Ft PAYPAL", aztán egy másikat: Sikeres kártyás vásárlás 690 Ft PAYPAL"
Vajon mi lehet a 235 Ft? -
MODERÁTOR
válasz attilalr #14404 üzenetére
Ezt biztosra nem tudom, de a regisztrált felhasználóknál van olyan, hogy új kártya hozzáadásakor befoglal 1USD-t a számládon, amit nem vesz le, így néhány nap után vissza is kapod! Na most az összeg gyanúsan erre hajaz itt is... Nem lehet, hogy csak befoglalta, de nem vette le a számláról, amolyan "próbavásárlás" címen? Majd figyeld pár nap múlva a banki egyenleget!
-
attilalr
újonc
válasz Intruder2k5 #14406 üzenetére
Értem. Akkor az 1 USD minden fizető felhasználó esetén csak az első vásárlás alkalmával zárolódik, aztán vissza is kapja? Mert ha igen, akkor ezt fel kell tüntetnem valami nagyon látható helyen, mert sokan használnak a neten olyan kártyát, amin minden vásárlást megelőzően beállít egy limitet, ami általában a pontos összeg, amit egy termékre vagy szolgáltatásra költ. Másik az, hogy vajon ezt azoktól terheli be, akik először vásárolnak az én oldalamról, vagy csak azoktól, akik először vásárolnak paypalon keresztül?
-
MODERÁTOR
válasz attilalr #14407 üzenetére
Azt nem tudom, hogy regisztrálatlan felhasználók esetén is csak egyszer veszi-e le, vagy mégis nyilvántartja valamiképpen a PP, hogy már használtad az adott kártyát, és akkor legközelebb nem fogja levonni! Minden esetre, amint azt fentebb is írtuk, a pénz nálad marad, azt nem fogják levonni, csak próbaterhelés történik! Mivel nem próbáltam regisztráció nélkül a PP-t, így ezekre én nem tudok válaszolni!
-
attilalr
újonc
válasz Intruder2k5 #14408 üzenetére
Köszönöm, már így is sokat segítettél
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Paypallel fizetni akartam. Nem volt a számlán elég pénz. Gondoltam hozzá adom a bankkártyámat. Be is írtam mindent. De nem engedi hozzádadni. Dokumentumokat kér, fel is töltöttem, de még mindig nem tudom megcsinálni. Tudnátok segíteni ezt megoldani?
KösziAsus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
qfm
őstag
válasz aytukabozs #14392 üzenetére
Egy biztonsági eszközöket forgalmazó cégről van szó. Igazából a probléma annyi velük, hogy van express paypal is az oldalukon, de mikor arra megyek, és beírom a nevet-jelszót, ahogy szoktam fizetni, bejön utána még a cégnek egy összegző lapja, ahol kérik hogy nézzem át az adataim, és fogadjam el. Ezen az áttekintő oldalon a végösszeg 300 euroval több, mint amennyit a paypal írt, és amennyinek lennie kellene. Tartok tőle, hogy ha leokéznám, nem a korábban kalkulált összeget vonná le. Ezért olyankor mindig kilépek, így nem nyúl a pénzemhez. Ezt leírtam nekik hibajelentés formájában, és ekkor javasolta hogy megcsinálja kézzel a rendelést, és küld money request-et, mert nem tudják mi lehet a hiba.
-
Delaghetto
csendes tag
jó reggelt mindenkinek! Új kérdésem lenne Paypal OTP-hez való csatolásánál!
Mostmár megvan a "WEBkártyám" OTP-nél igényeltem paypalon be írom tovább is megy erre Link your card megvolt de ezután a Start process to confirm your card-nál egy ilyen hiba üzenet fogad amikor COnfirm-ot nyomok:
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.Megnéztem a webKártyám OTP netbankon és 239 ft (kb 1$ szerintem) eltünt...
Valaki ezt érti???Nemjutok ezen túl...Persze OTP nemtud segíteni semmiben...Próbáltam.
-
Delaghetto
csendes tag
válasz Delaghetto #14416 üzenetére
Okés rájöttem! Az én hibám volt! azt nemtudtam hogy 1$-al előbb terheli majd a 400ft- (Nemvolt elegendő az "anyag a kártyán )
-
RPka91
tag
Sziasztok!
Pénzkivétnél nem fog gondot okozni, hogy fordítva vagyon írva a nevem?
-
Cyrin
addikt
válasz llaszlo #14021 üzenetére
nade pl akkor itt mi történt?
fizettem paypal-lal 276.23 EUR-t, banki átváltással VISA internetes kártyával, ami a ft számlához van kötve.
erre a közlemény:
Saját számla:
276,23 USD 376,23 239,87140819Partner számla:
Átváltási árfolyam 239,87most miért váltotta az EUR-t át USD-re???
-
Cyrin
addikt
válasz horvathd #14420 üzenetére
Ott a pont, mekkora bukó, különösen, hogy van mastercard-om is
"A bankkártyás tranzakciók elszámolása során alkalmazott árfolyamok
Visa típusú bankkártyáknál a Nemzetközi Kártyatársasággal kötött megállapodás alapján, a nemzetközi forgalomban bonyolított költések elszámoló devizaneme USD.
MasterCard kártyáknál - szintén a kártyatársasággal történt megállapodás szerint - az Európán belüli forgalom elszámolása EUR-ban, a tengerentúli költések elszámolása USD-ben történik."
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
JSaN
addikt
Udv
Olyat tudok csiinalni hogy paypalrol kuldok penzt egy random bankszamlaszamra? paypalomon most le van valasztva minden,csak magaban vanes ugy szeretnek egy bankszamlara penztkuldeni.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
JSaN
addikt
koszi, akkor nem lehet.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Anonymusxx
senior tag
Mintha régebben olvastam volna olyasmit hogyha valaki paypalra fizet valakinek, akkor valahogy vissza tudja vonni az átutalását. Erről tudna valaki részletesebben írni?
-
MODERÁTOR
válasz Anonymusxx #14429 üzenetére
Nem mindegy, hogy fizettél valamiért (termékért, szolgáltatásért), vagy átutaltál másik PP fiókba, és milyen módon tetted ezt! Te fizettél, vagy neked fizettek, vagy esetleg csak ilyet tervezel éppen csinálni, stb...
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Intruder2k5 #14430 üzenetére
még csak tervezek, szeretnék majd eladni, max pár ezer ft értékben... viszont nem hivatalos helyről, tehát nem e-bay vagy ilyesmin keresztül, hanem csak meghirdetem..
-
aytukabozs
addikt
válasz Anonymusxx #14431 üzenetére
Ahogy már elkezdték kibontani feljebb, ha csinálsz elektronikus számlát, vagy ha fizetési meghagyást küldesz (termékért, vagy szolgáltatásért) akkor az refunolható ugyan úgy mintha boltban vásárolt volna a vevőd (ha nem kapja meg, vagy nem azt amiért fizetett, vagy nem olyan állapotban stb...).
Ha simán átküldik a pénzt akkor valszeg nem tudják visszavonni.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
laciba77
tag
Csütörtökön indítottam egy átutalást a paypal egyenlegemből az OTP-s számlámra. (kártya nincs megadva) Pénteken a tranzakció státusza completed lett, a pénz viszont nem érkezett meg. Ez rendben van -e, illetve ha igen mennyi az átfutási idő? Első ilyen tranzakcióm visszafelé. Kösz előre is.
-
szmyky
aktív tag
válasz laciba77 #14433 üzenetére
Sajnos akár 30nap is lehet...ha szerencsés vagy, akkor 8-15nap.
Nekem aug 4. óta nem jön a pézem és az email pedig feledős, mert szarnak válaszolni!
...ez van!
Refundolásnál a PP eszméletlen gáz...sajnos visszaélnek azzal, hogy fizetés terén meg az egyik legjobb a védelem miatt.[ Szerkesztve ]
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!Nemreg egy rossz Telefon miatt nyitottam reklamaciot a paypalon(item dispute, must more Es video a a gyari hibarol). Hogy megy ez, mikorra kapok valaszt?Illetve az arut elotte utana kell visszajuttatnom(spanyol AntElife), vagy ha megegyezunk ad egy cimet elkuldom soda Es majd akkor kapom vissza a penzem?
Elite is koszonom segitsegeteket!
XiaomI RedmI Note|||
-
aytukabozs
addikt
válasz ouzohuto #14435 üzenetére
A dispute az még nem a PP hathatós közreműködésével zajlik ők csak a felületet biztosítják hozzá. az meg az antelife-on múlik mikor válaszolnak.
Ha nem teszik rövidesen (~7 nap), vagy nem tudtok kiegyezni kecske-káposzta megoldásban, akkor továbbtolod a dolgot claim-be, innentől fog a PP foglalkozni az üggyel érdemben.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
ouzohuto
senior tag
válasz aytukabozs #14436 üzenetére
Ertem Es koszonom, akkor megbombazom holnap az anti life emailjeit is ezzel.
Koszonom!
XiaomI RedmI Note|||
-
cof
veterán
Üdv!
Egyik barátom regisztrált egy ebay fiókot, és hazai netbankon keresztül szeretett volna paypal számlára pénzt utalni. A paypalon megadott unicredites számlára utalt is, de névhez paypal inc-et (mint kiderult ide a regisztrált nevet kellett volna) közleménybe meg semmit sem írt (ide kellett volna az id?), a gond ott van, hogy ő sem kapta meg a pénzt paypalra de a magyar számlára sem érkezett vissza, sajnos angolul nem tud így nem tudja felvenni a paypallal a kapcsolatot, az egyik unicredit fiókban már volt benn de ők is azt mondták, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Valakinek lenne valami ötlete, tanácsa, hogy a pénzt hogyan tudja visszakapni? Köszi.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
veterán
-
pr3torian
csendes tag
válasz szmyky #14434 üzenetére
nekem aug 1. óta nem jön meg a 2660ft refundom, de mielőtt ezt a topicot olvastam azt hittem ez valami egyedi eset és csak velem történik.
♠Asus ROG Strix Z270F Gaming♠Intel i7-7700k@5.0GHz♠Corsair LPX 16GB 3200MHz♠EVGA GTX 1080 Ti SC Black Edition GAMING♠EVGA Supernova 750W G3♠EVGA CLC 280♠Aerocool Predator X3♠LG 34UC79G UltraWide™ 144Hz♠ Asus ROG Orion♠Logitech G910 Orion Spark♠Logitech G502 Proteus Core♠iPhone XS Max 64gb♠
-
szmyky
aktív tag
válasz pr3torian #14443 üzenetére
Remélem azért el nem tűnik a pénzem, azért az pofátlanság, hogy nekem is pl. 154$ -om van náluk és nem jutok hozzá már 21napja ... ez azért nem kis pénz magyar viszonylatban.
Még várok egy 10-14napot aztán felhívatom őket egy perfect angolos haverommal, mert az emailre nem válaszolnak![ Szerkesztve ]
-
pr3torian
csendes tag
válasz szmyky #14444 üzenetére
nekem se válaszolnak az emailre! de eddig mindig megjött a refund ha pár nap el is telt. Az a durva hogy nem egyedi esetről van szó, hanem veled is ugyanez történt! légyszives üzenj ha bármi fejlemény van vagy megtudsz valamit, én is bemegyek a bankomba intézni valamit!
♠Asus ROG Strix Z270F Gaming♠Intel i7-7700k@5.0GHz♠Corsair LPX 16GB 3200MHz♠EVGA GTX 1080 Ti SC Black Edition GAMING♠EVGA Supernova 750W G3♠EVGA CLC 280♠Aerocool Predator X3♠LG 34UC79G UltraWide™ 144Hz♠ Asus ROG Orion♠Logitech G910 Orion Spark♠Logitech G502 Proteus Core♠iPhone XS Max 64gb♠
-
aytukabozs
addikt
válasz abridabri #14442 üzenetére
Mivel a te tranzakció részleteződben is szerepel hogy 60 napod van vissztéríteni a pénzt, így feltételezem a vevődében is szerepel legalul a lehetőség hogy jelezze ha valami gondja van.
De ez innen nem derül ki, csak logikázom.
Ha nem sima PP átutalás volt hanem fizetési meghagyást vagy számlát küldtél és az alapján fizettek ki, akkor refundolható is elméletben.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
ouzohuto
senior tag
válasz ouzohuto #14435 üzenetére
Mint írtam elindítottam a vitát paypaon az antelife felé a K1S touch és kemény hardveres problémával. Most jött tőlük a levél, hogy csak kínába küldhetem vissza és JAVÍTJÁK!Mit? Szerintetek ez lehetséges?
3 probléma:
1. Ez a touchos mittodomén lehet javítani ok.
2. Kamerája fos a zöldülés ott van azzal ugyse tudnak tenni semmit. a videót még nem is mondtam ugyanis azt is kipróbáltam és fos az is persze és rögtön beleugrik és kb 4 métert hátra kell mennem hogy felvegyek valamit....
Na szerintetek ha megírom nekik, hogy nem kell a telefon kérek vissza a pénzem az reális?(szerintem igen de hátha van tapasztalt ember ez ügyben.
Ja felajánlották küldenek másikat is ha kell, bár ez az első email volt és csak annyit írtam vissza rá, hogy mit tudnának ajánlani?
1. Most a paypal védelem ilyen disputenél meddig tart?
2. Visszaküldöm megérkezik és csak akkor kapok vissza akármitis?
3. Másik tlefont küldenek nekem arra lesz még bármiféle paypalos védelmem?(tippem az, hogy nem)
Ha erőszakolva akarom hogy márpediglen kérem vissza a pénzem mit írjak?XiaomI RedmI Note|||
-
aytukabozs
addikt
válasz ouzohuto #14447 üzenetére
Nyitott dispute mellett más semmit ne beszélgess velük emailben, csak PP felületen.
Az antelife-nél alap hogy javítani akarnak ne törődj vele, kérj full refundot (a visszaposta költségét sajnos bukni fogod) de javítgassák csak maguknak a telót, (illetve annak a szerencsétlennek aki majd a következő villámakcióban megkapja :/)
Szóval ragaszkodj a pénzedhez, ha még napokig üzengetnek a dispute-ban hogy küldd vissza (fognak ebben biztos vagyok), akkor meg CLAIM-mé fokozod a dolgot és bízol a PP-ban.
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
ouzohuto
senior tag
válasz aytukabozs #14448 üzenetére
Köszi!
Először disputolok szóval kell a megerősítés
Szóval azt írom nekem kell a full refund és visszaküldöm a telefont. Namost. indítsam is el a telefont vagy először meg kell születni valamilyen döntésnek vagy mi?Nagyon hülye kérdéseket teszek fel? :S
Előre is köszi!
XiaomI RedmI Note|||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest