- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Az mitől van, hogy akárhányszor dollárban feltüntetett árakon vásárolok, a számlaegyenlegen mindig eurót ír a levont összegnél.
Remélem nem azt csinálja, hogy dollárból euróba, majd abból forintba konvertál.
http://www.muszaj.hu/
-
Anonymusxx
senior tag
Szeretném ellenőrzötté tenni a számlám, viszont nincs bankkártyám, ezért a neten keresgéltem, és találtam egy ilyet:
http://instantvcc.eu/index.php?route=product/product&product_id=51
Szerintetek ezzel meg lehetne oldani?
Ha nem , akkor mennyibe kerülne egy olyan számlát fenntartani, amit a paypal elfogad?
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz Anonymusxx #11953 üzenetére
Nyithatsz olyan számlát is, amihez nem kérsz kártyát, én is egy ilyen Erste közüzemi számla Netbankos felületéről szoktam utalni a PayPalre.
Először küldtem rá 5000, majd 20 ezret, közben volt egy vásárlás 7,5 $ értékben, mindezek után azt vettem észre, hogy verified lett a fiók. De elvileg nem szükséges ennyit sem utalni, talán csak az aktivitás a lényeg, ezt így utólag már nem tudom.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Assimilator
őstag
Akkor mi a teendő ha elfelejtettem a jelszavam? S az emlékeztető kérdésekből is csak az egyikre tudom a választ a paypal szerint? Ami elég fura, pedig tudom a választ mindkettőre.
-
alratar
addikt
válasz Assimilator #11956 üzenetére
Ha van kártya hozzá rendelve, választhatod azt, hogy a kártya számát írod be!
Ha nincs, akkor marad az email és a telefon.[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Kernel
nagyúr
-
maathe
senior tag
Tegnap hozzáadtam a profilomhoz az új MasterCard-omat, de azóta nem vonta le azt az x Ft-ot, így visszaigazolni sem tudom. Mi lehet a gond?
Ha jól emlékszem ez pár percen belül megszokott történni.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Kernel #11954 üzenetére
Nekem le van fagyasztva a számlám, pedig elég nagy szükségem lett volna most rá, szóval én hiába utalgatok rá (amúgy is most utaltam rá nyolcezret, erre meg lefagyasztják), nem hiszem hogy engedélyeznék..
Marad az a lehetőség hogy csinálok bankkártyát, melyik lenne a legolcsóbb, és menyi idő alatt készül el a kártya?
-
Anonymusxx
senior tag
kivéve ha csak egy sima bankszámlát adok hozzá, de mi van ha az nem elég?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
Bocs a sok kérdésért, de megint van egy:
Ha csinálok egy otp-és folyószámlát, azt hozzá tudom adni a paypalhoz, de hogyan tudok a folyószámlámról a paypalra fizetni? Még soha nem volt semmiféle számlám, ezért nem nagyon tudom hogy működnek ezek a dolgok..
-
Stanley-B.
őstag
válasz Anonymusxx #11964 üzenetére
miért van "lefagyasztva"?
"kivéve ha csak egy sima bankszámlát adok hozzá, de mi van ha az nem elég?"
szívás van akkor."hogyan tudok a folyószámlámról a paypalra fizetni?"
PayPal oldalára belépsz és követed a top-up menüpont utasításait. Egy unicredites számlára kell majd utalnod, megfelelő megjegyzéssel.
"Még soha nem volt semmiféle számlám, ezért nem nagyon tudom hogy működnek ezek a dolgok.." vs "amúgy is most utaltam rá nyolcezret, erre meg lefagyasztják"
csak én érzek itt ellentmondást?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Stanley-B. #11967 üzenetére
Nem tudom miért fagyasztották be. Nem tudok sem fogadni, és sem küldeni. Lehet mert nem vagyok ellenőrzött, és a napokban volt egy jópár tranzakcióm..
"csak én érzek itt ellentmondást? "
Jó, már egy kicsit elfáradtam az órákig való keresésben, és az idegeskedésben... Na meg azért van különbség hogy befizetsz egy számlára, vagy pedig nyitsz egyet, azért az utóbbival még le is bírnak húzni..
Nézegettem az otp oldalán hogy mennyibe kerül, és az alap számla vajon tényleg csak havi kb 450 ft? Ezen felül vajon van még valami kötelezően fizetni való?
Próbáltam rákeresni hogy mi kell a visa kártyához, ha jól értem akkor ahhoz legalább kell rendszeres havi jövedelem, ami legalább 60.000 ft, szóval szerintem a bankkártyák kilőve..
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Anonymusxx #11969 üzenetére
Szia
Próbáld meg úgy elküldeni hogy kérsz request nekem is volt egy ilyen számlám csak a ebayen tudtam fizetni és csak request tudtam elfogadniNekem kb heti rendszerességel vonna le 6-800 ft a magyar bankok ilyen olyan címen amég a payoneer amit a világon bárhol használhatsz 5 usd t von le ha utalást kapsz és semmi más költséged nincs
Az utalást úgy értem ha vasárnap este valaki USA-BÓL utal az 3 perc alatt a számládon van (nem úgy mint pl az otp) Csak az a gond ezt a számlát nem fogadja el a paypal valamiért.
Lehet hogy a havi díj 450 forint de minden tranzakció pénzbe kerül utalás,kp felvét,stb[ Szerkesztve ]
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
Stanley-B.
őstag
válasz Anonymusxx #11969 üzenetére
rengeteg olyan számla van ami nincs jövedelemhez kötve, max kedvezményt adnak a havidíjból, ha megy rá rendszeres jövedelem.
a havidíjon felül még felmerülhet a bankon belüli és bankon kívüli utalások díja, sms értesítések díjai (ha kérsz), kp felvétel díja ha havonta több, mint 2x vennél fel (mostmár az első kettő ingyenes).
-
Anonymusxx
senior tag
szia
köszi, de nem sokat érek el vele, ha a paypal ezt nem fogadja el. Nekem meg csak paypal kell, hiszen az szinte mindenhova jó.
Az otp számlámat meg úgyis csak arra használnám hogy hitelesítsem a paypalomat.
Csak azt kéne tudnom hogy a hitelesítést nézik-e később is, mert ha nem akkor egyből le is mondanám a számlámat.. -
Stanley-B.
őstag
válasz Anonymusxx #11972 üzenetére
nyitsz számlát és kérsz bankkártyát. Ezt el fogják fogadni.
Ja és derítsd ki, hogy mi miatt korlátozott az accountod.ha nincs számlád, hogyan akarod feltölteni a PayPal egyenleged?
-
z123456789
addikt
Korábban már próbáltam témázni erröl, és most olvastam egy totalcar cikket amiben utalnak arra hogy ha a bank vált, akkor nincs 10 Ft minden egyes valután.
Ezt hol tudom beállítani?" A tranzakciók beállításainál célszerű a bankunkat felhatalmazni a pénzváltásra, és nem a PayPalra hagyni. Így dolláronként akár tíz forintot is spórolhatunk."
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Stanley-B. #11973 üzenetére
számla nélkül is fel lehet tölteni a paypal egyenlegem, az unitcredit bankba lehet rá küldeni.
Az a tervem hogy csinálok egy alap folyószámlát, és azzal próbálom, ha nem jó akkor utána csináltatok egy olyan bankártyát amit biztosan elfogad.
Utána meg kiderítem hogyha megszüntetném őket, akkor elszáll-e az ellenőrzött accom.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Anonymusxx #11975 üzenetére
Szia
Ebay regisztrációhoz kell a megerősített paypal?Mert azon kívül csak a Withdraw funkció változik semmi más.
Ha ebay-hez kell akkor nem veszted el az ellenőrzött státuszt az biztos. paypal esetében sem szerintem.Bár ezt nem próbáltam még.Nekem van egy nem megerősített fiókom ami pont úgy üzemel mint a megerősített és csak a withdraw miatt csináltam egy ellenőrzőtett lehet más lesz ott a gond.Csinálj egy másikat az a leg egyszerűbb ha nincs rajta sok pénz.Próbáld ki hogy az ebayen tudsz e vásárolni vele vegyél egy 200-ft os valamit .
Vagy csinálj egy másik fiókot és request money funkcióval próbáld meg átküldeni a pénzt az új fiókra.[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz Anonymusxx #11966 üzenetére
Ha csinálok egy otp-és folyószámlát, azt hozzá tudom adni a paypalhoz, de hogyan tudok a folyószámlámról a paypalra fizetni?
Még csak hozzá sem kell adni, utalni kell rá, a netbankos felületről. Számlatulajdonos neve legyen azonos, a PayPal automatikusan rögzíti a feladó számlaszámot. Kétszeri utalás után elvileg ellenőrzött leszel (nálam legalábbis így ment).
Egyébként tegnap is láttam az érthetetlen hozzászólásodat, de látom, mára apránként elszórtad azokat az információ morzsákat, ami fórumozók által nem kitalálható. Vagyis Unicredit személyes befizetés volt, ezért nem lett verified, minden jel szerint. Jó esetben csak ezért fagyasztották be, mert a vásárlások viszont valamiért gyanút keltettek.
Akkor viszont nem fontos bankkártyát igényelni, elég egy számla, netbankos hozzáféréssel.
Bár a topikban írt már olyan, aki általában csak személyes Unicredit befizetéssel vásárolt, de nem említette, hogy ilyen akadályba ütközött volna (fagyasztás).
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Nus
tag
Miért van az, hogy a Paypal egyszer azt írja a címemre, hogy confirmed másik rendelésnél pl. már unconfirmed? Én anno elküldtem nekik képet az útlevelemről a lakcím azonosítómról és minden rendben volt az accountom verified.
Üdv...
The sky was pink...
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Anonymusxx #11975 üzenetére
Esetleg nekem van még egy utolsó tippem nézd meg hogy a paypal-fiókodban jól írtad-e be a neved firstname,lastname ha forditva írtad be akkor kérni kell a név módosítást bár úgy tudom ez csak a megerősítésnél okoz gondot..azért egy próbát megér.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
lenne pár kérdésem ezzel a paypal-al kapcsolatban, mert nem ismerem (mármint nem használtam még)ebay-en vásárolni szoktam néha-néha és akkor a fizetés a MasterCard opcióval szoktam. a paypal mibe más, ill mibe több,ha több? nincs utalási díj, vagy valami? melyikkel éri meg vásárolni ?
OTP Junior a kártyám -
maathe
senior tag
OTP netbankon hol találom azt a 4 jegyű azonosítót amivel a kártyát igazolom vissza? A zárolt összegeknél ott van a 400 Ft, viszont ezen kívül csak azonosító és csekkszám van.
-
maathe
senior tag
válasz amdathlonxp #11983 üzenetére
Merre? Én nekem csak ennyi van: [link]
-
Norbee87
tag
Sziasztok tudnátok segíteni hogyan tudok utalni playpalról a számlámra "tegyük fel kapok pénzt playpalra"azt szeretném kiutalni a számlámra. Össze van kötve a playpal számlám a bankszámlámmal .
Segítsetek köszi. -
Kernel
nagyúr
válasz Norbee87 #11988 üzenetére
Saját számlára a Withdraw ingyenes, a menüpontot megtalálod. Ott lehet az egyenlegből manuálisan visszaküldeni a bankszámlára.
Azt nem tudom, hogy csatolt kártyánál ez esetleg automatikusan is történhet, mivel én nem csatoltam.
-
Atomgeszi
veterán
válasz z123456789 #11974 üzenetére
Engem is érdekelne ez..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Atomgeszi #11991 üzenetére
Sziasztok withdraw menüben
withdraw founds..... kék feliratra kattintva..... ha tényleg hozzá van adva a számlád akkor csak az összeget kell beírni folytatás gomb és ennyiha nincs csatolva bankszámla be kell írnod a banki adataidat is ,ha nincs megerősitve akkor 30 naponként csak 21e ft tudsz leszedni,Ez a limit
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz amdathlonxp #11992 üzenetére
Tehát ha hozzá van csatolva, akkor "without limit" van ugye?
Mert ez a havi 21 000, nekem nem jó. -
amdathlonxp
aktív tag
válasz z123456789 #11993 üzenetére
Szia
Igen ha nincs ellenőrizve addig csak annyit tudsz küldeni a kártyádra.....ha ellenőrződ(hitelesíted) akkor több száz ezeret.withdraw-
Annyit tudsz letölteni a paypal-ról a bank kártyádra.(21e) /hó tehát én így értelmeztem a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
Ha jól emlékszem, többször is le volt írva a topikban, a PayPal fiókban kell beállítani, csak nem jegyeztem meg, mert én utalással szoktam feltölteni.
(#11993) z123456789
Nem a csatoláson van a hangsúly, hanem a verified státuszon, amit kártya csatolása nélkül is el lehet érni.
-
imicip
csendes tag
Szasztok,
újonc létemre sokat olvasgatom, de ritkán szólok hozzá a témákhoz, mert mindig vannak felkészültebb fórumozók közöttünk.
A dual simes topikban ottobacsi nagyon jól leírta a lépéseket a banki váltás beállításához itt.
Ez alapján lőttem be én is, a napokban vásároltam először, de még nem néztem vissza, hogy jó-e. De ma még leellenőrzöm.A gurukhoz lenne kérdésem: ha egy eladótól már vásároltam a honlapján keresztül, és szeretnék még utalni neki az előzmények (paypal utalás) alapján, azt hogy tudnám megtenni?
Köszönöm
Az élet lenyűgőző grafikájú 3D játék, csak sz@r a vége....
-
Atomgeszi
veterán
-
Kinnikinnick
újonc
Sziasztok!
Sajnos eljött az az idő amikor paypal-lel kell fizetnem és teljesen összezavarodtam... a segítségetek kellene.
Tehát:
már ott gondok adódnak, hogy first name, last name. First az a keresztnév, last az a vezetéknév nem?
De a probléma, hogy youtube-on egy csávó aki csinált egy "hogy csinálj paypalt", azt mondja ott, hogy direkt fordítva kell, mert ha nem akkor a kártyám (számlám) és a paypal között gubanc lesz... Mi legyen most?Következő: Címre mit adjak meg azt, amit a bankomnak is adtam vagy lehet egy másikat is? (ez azért lehet fontos, mert akkor az adatok nem egyezhetnek, vagy az címet nem nézik?)
Irányítószámot hogy adjam meg: 1111 vagy H-1111 ?Egy fontos dolgot nem értek, ha lehet úgy is fizetni paypalon, hogy nincs regisztrációm akkor az nem jobb? Tehát regisztráció nélkül csal beütöm a kártyám adatait és kész küldi a pénzt. Így nem egyszerűbb?
Meg ha van regisztrációm akkor nekem nem kell a paypal-ra külön utalgatni ugye, hanem elég ha csak a bankszámlámról továbbítom rajta a pénzt az ő segítségükkel úgy, hogy rajtuk csak keresztülmegy a lóvé a személynek akitől vásárolok?
Állítólag valami 4 jegyű kódot kell majd beütni valahova, ezt pontosan hogyan kell és hol van(banki papírokon nem találok semmi ilyesmit).
És a másik kérdésem e-mailembe jött egy levél, mivel most szombat van bankba nem tudok menni és pénzt rakni a számlámra de ha megnyomom a Click to activate your account akkor rögtön levon valamennyi pénzt a kártyámról ugye? Amit majd visszautal?Bocsánat a sok kérdésért, ez nekem nagyon új. Köszönöm a segítséget
-
niggaz.
újonc
Egyik ismerősöm utalni akart a számlámra, de lehagyta a Transfer ID-t. Olvastam, hogy valahogyan meglehet ezt oldani. Valaki segítene nekem ebben?
Bár felmerült olyan lehetőség, hogy esetleg függőben lévő tranzakció és el kéne fogadnom. Amennyiben van ilyen lehetőség hol tudom elfogadni? És ha nincs akkor mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- DG Home 1 ElphaPex Dogecoin bányászgép 620W - 2GH
- Super mario odyssey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest