Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    OFF: mai jó tanács:

    ha egy beyond mapon rögtön a belépő portál után vagy egy rare strongbox, akkor azt NE nyisd ki, vagy legalább is ne kezdd el lecsapni a mobokat, amíg nem tudsz egy másik, távolabbi portált nyitni...

    Háromszor haltam meg, mire sikerült kiszabadulnom a Haas-Ephij páros welcome partijából. Aztán persze sikerült leverni őket, de nem voltam igazán boldog.

    Státusz update a stun maráról: most lvl 74, holnap nekifutok merci Izaronak. A merci a4 bossok közül Maligaro néha aktív lett a Heavy Stirike mellett is, de nem volt vészes. Daresso meglepetésemre simán megvolt. (nem volt stun, de a knockback és a 9% life regen elég volt a féken tartására.) Piety aktív maradt, de könnyen ki lehetett mozogni, Malachai n+1 halál (azt hiszem lvl72-őn). A nagyobb része elkerülhető lett volna, de direkt szintlépés után mentem hozzá, nem törődtem vele. Ezen a szinten nála egyértelműen nem működött a stun.

    a T1-T3 mapokon eddig még a HS sem kellett a bossok stunban tartásához, elég volt a Ground Slam, ez nyilván nem marad így.

    Egyszer (szintén lvl72) már nekifutottam merci Izarónak, de Argus a stun immun opciójával levert, mint vak a poharat.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák