Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    válasz Plazmacucci #6167 üzenetére

    Na akkor az észrevételek, lehet valami már korábban lett említve ,azt nézd el pls.

    - Az armornak nem sok értelem van, ha nem tudsz legalább 15k-t összehozni, de ismerősök tapasztalatai alapján az is hurka, (volt olyan, hogy a guildtársamra 6k-t sebzett az Orchard boss 25k armorral+Fortify gemmel). Ezéprt a marauder részét eltüntetném a rákba, valahogy így: [link] . Ez sokkal több hp/dupla totem. A spell önmagában kap elég dps-t szintenként, hogy inkább hp-t stackelj sziontenként, mintsem dmg-et. A dupla totem miatt a magmaorb kombó felesleges.

    - Resistek mindig cap-en. Ez alap. Ha hp vagy resist között vacillálsz és nincs cap resisted, akkor mindig a resist az első, nem a hp.

    - Ha kell a mana flask, akkor lehetőleg 1et vigyél ami + charge-os, felesleges a 2. Helyette quicksilvert + egy normális extraarmoros granite flaskot, vagy chaos resistes flaskot.

    - A hp flaskokközött legyen bleed removal illetve remove freeze flaska, lehetőleg vagy seething vagy bubbling az instant effekt miatt.

    - Azt a 2 gyűrűt lecserélném valami normális resistes+hps gyűrűre. Hiába a nagy dmg, ha nincs mi életben tartson.

    - Egy CWDT+Immortal Call alap. A nagy hitektől ment meg, még ha csak fél sec-re is. Viszont az a fél sec sok mindenre elég.

    - Faster casting helyett fire pen. A faster casting jó ideje nem ad dmg-et a totemeknek, csak a placement gyorsabb, de nem annyival hogy lényegesebb legyen, ellenben a fire pen ad dmg-et, mivel átütöd a fire resistet.

    - Kell mobility skill, amivel gyorsan tudsz helyezkedni(lehet látni a videóimban). Mivel wand-os leszel akkor flame dash+faster casting. Ez mindenre elég.

    - Ha hybrid is leszek, akkor is felesleges a discipline, szerintem. Jó magam amúgy inkább full hp-s lennék, mivel hybridhez szerintem kell a ghost reaver, ami a fa ellenkező oldalán van. Inkább clarity+HoT+HoI esetleg egy Artic armour ha befér.

    Most hirtelen ennyi ugrott be.

    Har_melin: A vaal molten shellnek semmi értelmét nem látom, neki rohadtul nem kell az arcban állni ,ergo ha triggerel a spell a kutyát nem fog sebezni. Ha meg már arcban van az régen rossz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák